Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρησιμοποιω το classic αφου ετσι εχω συνηθίσει.

Μια συμβουλή απο μένα που το φχαριστιέμαι το παιχνίδι πλέον και στο fut λόγω των αλλαγων στο gameplay,σε σχέση με πέρισυ:Βγάλε απο το μυαλό σου το πως έπαιζες στο φιφα 15 και προσέγγισε το παιχνίδι περισσότερο με το πραγματικό ποδόσφαιρο όσο αφορα την πάσα:

Εχε υπομονή στην αναπτυξη με σιγουρες πάσες ,γυρνα την μπάλα πάλι πισω στα CB αν οι χώροι είναι κλειστοί ,μην δοκιμάζεις Y balls στα τυφλά και πάτα λιγότερο το σπρίντ :)

Φιλε ολα σωστα αυτα που λες και πανω κατω τα γνωριζω αφου τα ειχα διαβασει στο ιντερνετ αλλα και παιζοντας τωρα τα ανακαλυψα ξανα.

Το θεμα ειναι οτι οι κοντινες πασες εχουν δυσκολεψει (παιζει ρολο η σταση του σωματος) ωστοσο το μαρκαρισμα που σου κανουν ειναι ακομα γρηγορο με αποτελεσμα να μην προλαβαινεις να σκευτεις, γινεται πολυ ευκολα το λαθος. Οι αμυντικοι δε που δεν εχουν καλα στατς στην πασα......μαμησετα.

Επισης εχουν χαλασει λιγο την through pass ή ειναι ιδεα μου?

Λομπες δεν κανω ετσι οπως αλλαξα τα κομπια αλλα δεν γινονται και σωστα πλεον οπως στο 15.

Εχεις απολυτο δικιο για το σπριντ. 

Αλλαξα τα κουμπια αναγκαστικα αφου ειχα συνηθισει διαφορετικα, δυστυχως δεν με βολευε καθολου.

Τα ειχα σαν του προ πχ το σπριντ στο RB, finess RT, Pace LB, αλλαγη παιχτη LB.

Πλεον παιζω ως εξης και μαλιστα τα εμπεδωσα σχετικα γρηγορα:

Το σπριντ το ιδιο δλδ RB, finess LT, Pace LB.

Την αλλαγη του παιχτη την κανω με το δεξι αναλογικο. Την εχω αλλωστε στο AUTO.

Βεβαια εχασα το LB για το ενα δυο αλλα οκ κανουν κινηση απο μονοι τους οι παιχτες.

Είναι τελείως αλλαγμένο το παιχνίδι.

Στο Online ξεκίνησα στην Division 10 όπου πήρα το κύπελο χωρίς καμία ήττα. Πήγα Division 9 και έκανα με το ζόρι 2 νίκες.

Κάποιο κουμπί πατάνε οι άλλοι που δεν έχω καταλάβει. Μιλάμε ότι δίνω πάσα και ο αντίπαλος αμυντικός σχεδόν πάντα είναι μπροστά σε αυτήν. Ξεπετάγεται. Όταν δίνω πάσα σε παίχτη μου κάνει περίπου 1-2 δευτερόλεπτα να την σταματήσει, ειδικά όταν παίρνω μικρή ομάδα.

Υπάρχει κάποιο νέο κόλπο; Στο παλιό ήμουν Division 3.

Οι αμυντικοι πλεον πεταγονται και σε κοβουν.

Τα κοντρολς πολλες φορες ειναι οτι ναναι (οπως κι οι πασες), αργουν λες και παιζουμε Χαραυγιακος Παναξιακος.

Σωστη η αλλαγη που εκανε η ΕΑ δλδ οι πασες να βγαινουν αναλογα με τη σταση του σωματος του παιχτη ΑΛΛΑ εδω ερχεται νομιζω το προ 16 νικητης αφου στο φιφα η ΕΑ δεν καταφερε να μειωσει οσο πρεπει το pressing.

Σου παιρνουν την μπαλα για πλακα οι αντιπαλοι.

Ειναι πολυ ΣΙΜ το παιχνιδι παντως. Στην αρχη απογοητευτηκα σε βαθμο να πω τα λεφτα μας πισω.

Ωραιο ειναι δεν λεω, καλυτερο απο το 15. Απλα βρηκα το προ16 πιο διασκεδαστικο ενω αυτο εδω αρκετα αληθινο-κοπιαστικο. Ισως να μην μου ταιριαζει...δεν ξερω. Θελει προπονηση.

Οι τερματοφυλακες τρομεροι. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παίζοντας το Demo με φίλους μας άρεσε. Είχαμε διακρίνει την δυσκολία. Αγοράζοντας τελικά το παιχνίδι αρχίζω να απογοητεύομαι με τη δυσκολία του.
Ναι, το PES δεν έχει καλό Animation και ρεαλιστικότητα. Είναι όμως απλό και διασκεδαστικό. Πρόκειται για δύο διαφορετικές σχολές τελικά και φέτος φάνηκε έντονα αυτό. Κανένα δεν είναι καλύτερο από το άλλο.

Πρέπει να ρίξω πολύ χρόνο στην προπόνηση για να μάθω να παίζω συνεχώς με το δεξί αναλογικό. Φυσικά το χρησιμοποιούσα, αλλά περισσότερο για τρίπλες ή φανταζί κινήσεις. Τώρα πρέπει συνέχεια το χέρι σου να βρίσκεται εκεί ακόμα και για να κοντρολάρεις την μπάλα.

Κάποιοι φίλοι μου που έπαιξαν μεταξύ τους πρώτη φορά από το FIFA 15 απογοητεύτηκαν επειδή το Match δεν ήταν καλό. Τους έλεγα ότι δεν είναι καλό επειδή είναι δύσκολο. Ακόμα και οι σέντρες έχουν αλλάξει. Θέλει προσοχή η κάθε κίνηση.

• Like 2

To παιχνίδι φέτος είναι διαφορετικό και θέλει πολύ εξάσκηση. Καμιά σχέση σε φιλοσοφία με τα παλιότερα. Προσωπικά πρώτη φορά έχω κάνει τόσες ήττες μέχρι να φτάσω div7. Συνήθως θα ανέβαινα σχετικά εύκολα μέχρι 6η και μετά θα άρχιζαν τα ζόρια. Φέτος έχω 25 ήττες!!!

Μεγαλύτερη προσοχή θέλουν οι πάσες που αν δεν τις καταλάβεις θα χάνεις συνέχεια τη μπάλα. Χωρίς σωστή στάση σώματος θα χάσεις την μπάλα και πιθανότατα θα φας γκολ σε αντεπίθεση. 

• Like 1

Φιλε ολα σωστα αυτα που λες και πανω κατω τα γνωριζω αφου τα ειχα διαβασει στο ιντερνετ αλλα και παιζοντας τωρα τα ανακαλυψα ξανα.

Το θεμα ειναι οτι οι κοντινες πασες εχουν δυσκολεψει (παιζει ρολο η σταση του σωματος) ωστοσο το μαρκαρισμα που σου κανουν ειναι ακομα γρηγορο με αποτελεσμα να μην προλαβαινεις να σκευτεις, γινεται πολυ ευκολα το λαθος. Οι αμυντικοι δε που δεν εχουν καλα στατς στην πασα......μαμησετα.

Επισης εχουν χαλασει λιγο την through pass ή ειναι ιδεα μου?

Λομπες δεν κανω ετσι οπως αλλαξα τα κομπια αλλα δεν γινονται και σωστα πλεον οπως στο 15.

Εχεις απολυτο δικιο για το σπριντ. 

Αλλαξα τα κουμπια αναγκαστικα αφου ειχα συνηθισει διαφορετικα, δυστυχως δεν με βολευε καθολου.

Τα ειχα σαν του προ πχ το σπριντ στο RB, finess RT, Pace LB, αλλαγη παιχτη LB.

Πλεον παιζω ως εξης και μαλιστα τα εμπεδωσα σχετικα γρηγορα:

Το σπριντ το ιδιο δλδ RB, finess LT, Pace LB.

Την αλλαγη του παιχτη την κανω με το δεξι αναλογικο. Την εχω αλλωστε στο AUTO.

Βεβαια εχασα το LB για το ενα δυο αλλα οκ κανουν κινηση απο μονοι τους οι παιχτες.

Οι αμυντικοι πλεον πεταγονται και σε κοβουν.

Τα κοντρολς πολλες φορες ειναι οτι ναναι (οπως κι οι πασες), αργουν λες και παιζουμε Χαραυγιακος Παναξιακος.

Σωστη η αλλαγη που εκανε η ΕΑ δλδ οι πασες να βγαινουν αναλογα με τη σταση του σωματος του παιχτη ΑΛΛΑ εδω ερχεται νομιζω το προ 16 νικητης αφου στο φιφα η ΕΑ δεν καταφερε να μειωσει οσο πρεπει το pressing.

Σου παιρνουν την μπαλα για πλακα οι αντιπαλοι.

Ειναι πολυ ΣΙΜ το παιχνιδι παντως. Στην αρχη απογοητευτηκα σε βαθμο να πω τα λεφτα μας πισω.

Ωραιο ειναι δεν λεω, καλυτερο απο το 15. Απλα βρηκα το προ16 πιο διασκεδαστικο ενω αυτο εδω αρκετα αληθινο-κοπιαστικο. Ισως να μην μου ταιριαζει...δεν ξερω. Θελει προπονηση.

Οι τερματοφυλακες τρομεροι. 

Για μενα με το auto στην αλλαγη παικτη είναι αδύνατον να παιξεις αμυνα.

To through pass πλέον σε μπαλιές 30 μετρων και χωρις η αμυνα του αντιπάλου να είναι ψηλά ,9/10 δεν περνάει (και σωστά κατα την γνώμη μου),αφου πλέον οι αμυντικοι που ελεγχει ο ΑΙ  δεν περιφέρονται σαν ζόμπι ,οπως στο φιφα 15 και πλέον αναλογα με τα stats τους κάνουν την δουλειά τους.

Οπως εγραψα και ποιο πάνω σε αλλο ποστ,πλέον ολα τα stats είναι σημαντικά και κανουν την διαφορά:

Οι παικτες που δεν έχουν καλά stats στο control πλέον εχουν αυξημένες πιθανότητες σε μια μπαλιά με λιγο αυξημένη δυναμη ,να χάσουν το κοντρολ ακομα και σε μπάλια 3 μετρων (η μπάλα δεν κολλάει πλέον οπως στο 15).

Pacey  μπακ ,θα γίνουν γιο-γιο απο έναν winger με μικρότερο pace αλλά π.χ καλό agility.

Γενικά stats οπως interception,attacking positioning,balance,agility,vision κτλ που στο 15 δεν κοιταγε κανένας πλέον παίζουν ρόλο και κάνουν την διαφορά απο παίκτη σε παίκτη.

Το παιχνίδι σε σχέση με το 15 μου δίνει την αισθηση οτι έχει περισσότερο βάθος και diversity τόσο στα συστηματα που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιησει (υπάρχει κάποιος στο 15 που επαιζε κατι αλλο απο pace 4-3-3 στο fut ? ) ,όσο και στις επιλογές των παικτων στην κάθε θέση.

Η ανάπτυξη είναι πλέον περισσότερο real life football,παρα η κλασσικη του 15 "3-4 αυτοματες πάσες η μπάλα εφτασε στο κεντρο".Τα skills πλέον χειρουργικά στην διαρκεια του ματς και πάντα στην καταλληλη περισταση.Τα 3 roulettes απο το κεντρο που φτανουν τον παίκτη περιοχη ευτυχως τελος,γιατι με εβλεπα να παίζω και φετος μονο career.

Γενικά το παιχνίδι θελει αλλαγη της νοοτροπίας που κουβαλάει κάποιος απο το 15 και απο κει και πέρα εξασκηση

• Like 2

Σημερα επαιξα με εναν cheater στο  fut . ο πρωτος για το 16!.κερδιζα 2-0 και στο 80' γινεται disconnect και δεν κερδιζει κανεις. σαν να μην μετρησε το παιχνιδι. σκατα.

• Like 1

Mετα απο 2 και τιτλους (φιλικα) που παιξαμε χθες με φιλο καταληγω οτι το φιφα16 τουλαχιστον σε αυτο το σταδιο που βρισκομαστε δεν μπορει να ξεχωρισει ευκολα ο καλος παιχτης κι αυτο λογω οτι ``κατεστρεψαν`` το passing game.

Πχ ενω η διαφορα με τον φιλο μου στο 15 ειναι 100 κουπες εναντι 20 χθες εκεινος εδειχνε να νικαει πιο ευκολα (1 -1 στους τιτλους).

Προσεξτε να νικαει οχι να παιζει καλυτερα απο μενα. Ηταν πιο αποτελεσματικος.

Οι τερματαδες ειναι φοβεροι πραγμα που το κανει ακομα πιο δυσκολο αφου μαμιεσαι να βγαλεις φαση.

Α ρε ΕΑ...αναρωτιεμαι αν διατηρουσαν το passing game του 15 πως θα ηταν το παιχνιδι. 

Προφανως το εκαναν ετσι ωστε να χανεις την μπαλα, να μην υπαρχει φαινομενο τικι τακα.

Κατεμε θελει ενα update, ενα κουρδισματακι ωστε ΟΚ να μην γυρισουμε στις αφυσικες πασες του 15 με γυρισμενη την πλατη αλλα οχι κι ετσι.

+ σταμινα (να πεφτει more) και ακομα ενα τσακ (ή 2) πιο αργο.

Παίζοντας το Demo με φίλους μας άρεσε. Είχαμε διακρίνει την δυσκολία. Αγοράζοντας τελικά το παιχνίδι αρχίζω να απογοητεύομαι με τη δυσκολία του.

Ναι, το PES δεν έχει καλό Animation και ρεαλιστικότητα. Είναι όμως απλό και διασκεδαστικό. Πρόκειται για δύο διαφορετικές σχολές τελικά και φέτος φάνηκε έντονα αυτό. Κανένα δεν είναι καλύτερο από το άλλο.

Πρέπει να ρίξω πολύ χρόνο στην προπόνηση για να μάθω να παίζω συνεχώς με το δεξί αναλογικό. Φυσικά το χρησιμοποιούσα, αλλά περισσότερο για τρίπλες ή φανταζί κινήσεις. Τώρα πρέπει συνέχεια το χέρι σου να βρίσκεται εκεί ακόμα και για να κοντρολάρεις την μπάλα.

Κάποιοι φίλοι μου που έπαιξαν μεταξύ τους πρώτη φορά από το FIFA 15 απογοητεύτηκαν επειδή το Match δεν ήταν καλό. Τους έλεγα ότι δεν είναι καλό επειδή είναι δύσκολο. Ακόμα και οι σέντρες έχουν αλλάξει. Θέλει προσοχή η κάθε κίνηση.

Ετσι πρεπει να είναι, δυσκολο, ετσι το θελουμε  :P

Για μενα με το auto στην αλλαγη παικτη είναι αδύνατον να παιξεις αμυνα.

To through pass πλέον σε μπαλιές 30 μετρων και χωρις η αμυνα του αντιπάλου να είναι ψηλά ,9/10 δεν περνάει (και σωστά κατα την γνώμη μου),αφου πλέον οι αμυντικοι που ελεγχει ο ΑΙ  δεν περιφέρονται σαν ζόμπι ,οπως στο φιφα 15 και πλέον αναλογα με τα stats τους κάνουν την δουλειά τους.

Οπως εγραψα και ποιο πάνω σε αλλο ποστ,πλέον ολα τα stats είναι σημαντικά και κανουν την διαφορά:

Οι παικτες που δεν έχουν καλά stats στο control πλέον εχουν αυξημένες πιθανότητες σε μια μπαλιά με λιγο αυξημένη δυναμη ,να χάσουν το κοντρολ ακομα και σε μπάλια 3 μετρων (η μπάλα δεν κολλάει πλέον οπως στο 15).

Pacey  μπακ ,θα γίνουν γιο-γιο απο έναν winger με μικρότερο pace αλλά π.χ καλό agility.

Γενικά stats οπως interception,attacking positioning,balance,agility,vision κτλ που στο 15 δεν κοιταγε κανένας πλέον παίζουν ρόλο και κάνουν την διαφορά απο παίκτη σε παίκτη.

Το παιχνίδι σε σχέση με το 15 μου δίνει την αισθηση οτι έχει περισσότερο βάθος και diversity τόσο στα συστηματα που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιησει (υπάρχει κάποιος στο 15 που επαιζε κατι αλλο απο pace 4-3-3 στο fut ? ) ,όσο και στις επιλογές των παικτων στην κάθε θέση.

Η ανάπτυξη είναι πλέον περισσότερο real life football,παρα η κλασσικη του 15 "3-4 αυτοματες πάσες η μπάλα εφτασε στο κεντρο".Τα skills πλέον χειρουργικά στην διαρκεια του ματς και πάντα στην καταλληλη περισταση.Τα 3 roulettes απο το κεντρο που φτανουν τον παίκτη περιοχη ευτυχως τελος,γιατι με εβλεπα να παίζω και φετος μονο career.

Γενικά το παιχνίδι θελει αλλαγη της νοοτροπίας που κουβαλάει κάποιος απο το 15 και απο κει και πέρα εξασκηση

Συμφωνώ απόλυτα όπως τα λες είναι. Και πλέον κάθε λάθος κοστίζει.

Mετα απο 2 και τιτλους (φιλικα) που παιξαμε χθες με φιλο καταληγω οτι το φιφα16 τουλαχιστον σε αυτο το σταδιο που βρισκομαστε δεν μπορει να ξεχωρισει ευκολα ο καλος παιχτης κι αυτο λογω οτι ``κατεστρεψαν`` το passing game.

Πχ ενω η διαφορα με τον φιλο μου στο 15 ειναι 100 κουπες εναντι 20 χθες εκεινος εδειχνε να νικαει πιο ευκολα (1 -1 στους τιτλους).

Οι τερματαδες ειναι φοβεροι πραγμα που το κανει ακομα πιο δυσκολο αφου μαμιεσαι να βγαλεις φαση.

Α ρε ΕΑ...αναρωτιεμαι αν διατηρουσαν το passing game του 15 πως θα ηταν το παιχνιδι. 

Προφανως το εκαναν ετσι ωστε να χανεις την μπαλα, να μην υπαρχει φαινομενο τικι τακα.

Κατεμε θελει ενα update, ενα κουρδισματακι ωστε ΟΚ να μην γυρισουμε στις αφυσικες πασες του 15 με γυρισμενη την πλατη αλλα οχι κι ετσι.

+ σταμινα (να πεφτει more) και ακομα ενα τσακ (ή 2) πιο αργο.

Ποτέ δε πρέπει να αλλάξουν οι πάσες είναι οτι πιο τέλειο έχει το παιχνίδι συνήθεια θέλουν και μαθαίνονται. Αν τις μάθεις καταλαβαίνεις οτι κάνεις λάθος εσύ ο ίδιος και δε φταίει σε τίποτα το παιχνίδι. Και λες ας πρόσεχα και συνεχίζεις.

ΥΓ: Division 2, 3 βαθμους μακρια απο division 1 με 40-9-10 και μπηκα 100αδα.

• Like 1

Σημερα επαιξα με εναν cheater στο  fut . ο πρωτος για το 16!.κερδιζα 2-0 και στο 80' γινεται disconnect και δεν κερδιζει κανεις. σαν να μην μετρησε το παιχνιδι. σκατα.

Όνομα; Όχι ότι θα γίνει κάτι αν τον κάνουμε report στην ΕΑ (όπως με τον Eng1Wasem), αλλά έτσι για το χαβαλέ.

Ε όχι και κατέστρεψαν το παιχνίδι πασας επειδή το έβγαλαν από τον αυτόματο του 15 !

Και στο πραγματικό ποδόσφαιρο δεν νικάει αυτός που παίζει καλύτερα αλλά αυτός που είναι πιο αποτελεσματικός.

Το παιχνίδι το έχουν κάνει πολύ καλό φέτος.

Η εταιρεία είναι για κλάματα όμως.

Όνομα; Όχι ότι θα γίνει κάτι αν τον κάνουμε report στην ΕΑ (όπως με τον Eng1Wasem), αλλά έτσι για το χαβαλέ.

IIMoMoLII παρε εναν απο μενα που με το που μπηκα πριν 2 μερες λεω να τον ο cheater απο το fifa 12 για να δουμε. Αχρηστος φυσικά (αν και στη 10αδα στη παγκοσμια κατάταξη) στο 8 του το πετάω μενει στη σεντρα χωρις να παιζει λογικα ειχε κανει αλτ+tab τσουπ an error occured.

Το πηρα και εγω, επαιξα καμια 20αρια ματς. Για την ωρα μου αρεσει πολυ. To passing game ειναι μεν πιο δυσκολο αλλα πιο ρεαλιστικο και το ευχαριστιεμαι περισσοτερο. Οι παιχτες εχουν πλεον "ογκο" και μπορεις να "καλυψεις" την μπαλα ειτε στατικος ειτε οταν δεχεσαι πασα. Φαινεται να μην υπαρχουν πλεον στανταρ τροποι να βαλεις γκολ,η μπαλα συμπεριφερεται καλυτερα σε κοντρες, κοντρολ κτλ. Βασικα πρεπει να ξαναμαθεις λιγο το παιχνιδι, ζοριστηκα στην αρχη ακομα και Division 10, αλλα μολις αλλαξα λιγο το στυλ παιχνιδιου μου αρχισα να νικαω πιο ευκολα. 

Ερωτηση για την μακρινη ψηλη through ball. Βρισκω οτι κανει μεγαλυτερη καμπυλη, δεν μπορεις να την στειλεις μακρια στο κενο χωρο. Υπαρχει αλλο κουμπι για τετοια πασα ή απλως τις αλλαξαν για να μην βαζεις το κλασσικο γκολ στην αντεπιθεση;

Και για την ατυπη κοντρα, το προτιμω απο το Προ, μου φαινεται πιο fluid το φιφα. Πολυ βελτιωμενο το προ αλλα κατι λειπει. 

Για τον φιλο που ρωτησε για τους αμυντικους που βγαινουν πρωτοι πανω στην μπαλα. Αυτο που κανω ειναι να αλλαζω παιχτη με το που κανει πασα ο αντιπαλος και να βγαινω γρηγορα πανω στην μπαλα. Πολλες φορες βγαινω μπροστα του και κλεβω. 

Είναι τελείως αλλαγμένο το παιχνίδι.

Στο Online ξεκίνησα στην Division 10 όπου πήρα το κύπελο χωρίς καμία ήττα. Πήγα Division 9 και έκανα με το ζόρι 2 νίκες.

Κάποιο κουμπί πατάνε οι άλλοι που δεν έχω καταλάβει. Μιλάμε ότι δίνω πάσα και ο αντίπαλος αμυντικός σχεδόν πάντα είναι μπροστά σε αυτήν. Ξεπετάγεται. Όταν δίνω πάσα σε παίχτη μου κάνει περίπου 1-2 δευτερόλεπτα να την σταματήσει, ειδικά όταν παίρνω μικρή ομάδα.

Υπάρχει κάποιο νέο κόλπο; Στο παλιό ήμουν Division 3.

απλώς τώρα ξεκίνησαν τα παιχτούρια και τους συναντάς μπροστά σου..με τον καιρό θα ανέβεις πιο εύκολα..

γιαυτό και δε παίζω ακόμα!

δεν είχα πάρει ποτέ από day one το παιχνίδι...

Άσχετο,αλλά αφού και γω preorder θεωρείτε τί bonus είχα;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...