nzeppos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ψάξε σε reddit, πάντα έχουν οδηγίες για το πως γίνεται η αγορά. Γκούγκλαρέ το. ps: ειδικά στο 4:50 τα σπάει ο τύπος, τρέλα https://youtu.be/7pG9I1JxQEs?t=290 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Λοιπόν έπαιξα το demo και μου αρέσει. Τώρα κατεβάζω την φουλ έκδοση, ελπίζω να μην την πατήσω οπως στο 15 που το demo μου άρεσε πιο πολύ απο την κανονική έκδοση.Αν συμβεί πάλι αυτο θα ξενερώσω απίστευτα με την ΕΑ (που εχει συμβεί αρκετές φορές και ο μόνος τίτλος που αγοράζω πλέον είναι το fifa) Ξεκινησα career με Everton. Το πρώτο επεισόδιο περιλαμβάνει τα 6 πρώτα ματς με καλυτερες φασεις και γκολ. Enjoy.. https://www.youtube.com/watch?v=k-rod6UQoOI Οχι και μικρο μεσαία ομάδα η έβερτον ! Πολύ καλή και τίμια η επιλογή της ομάδας πάντως που διάλεξες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 δεν ξέρω για το pc αλλά στο ps4 είναι διαφορετικό το demo από την τελική έκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alangreek Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Οχι και μικρο μεσαία ομάδα η έβερτον ! Πολύ καλή και τίμια η επιλογή της ομάδας πάντως που διάλεξες. Χαχα σωστός! Thanks mate! Ετοιμαζω το δευτερο επεισοδιο με περισσοτερους αγωνες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisflou7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ε βεβαια κ Μιραλας μεσα κ λουκακου!!αν δεν ειχε αυτα τα κοιμησιαρικα τα μπλε θα ηταν must . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Κανενας που να ψηνεται για 2v2 seasons; ΥΓ:@nzeppos ζεπο ο φιλος μου ο papus δε ξανα παιξε ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Κανενας που να ψηνεται για 2v2 seasons; Μπες.. Φιφα 16 σούπερ σονγκ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ωραία πουθενά δεν διάβασα εδώ μέσα για το μπάχαλο με το disconnect στο FUT! Μετά το τέλος του παιχνιδιού γίνεται αποσύνδεση από το fut και ανεξαιρέτως αποτελέσματος παίρνεις μία ωραία ήττα! Στα φόρουμ της EA γίνεται χαμός και λύση δεν έχει βρεθεί. Ωραία αρχίσαμε! Κανένας από εδώ δεν το έχει αντιμετωπίσει ή κανένας δεν παίζει fut? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 εγω παιζω fut αλλα δεν ειχα κανενα disconnect. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Λοιπόν έπαιξα το demo και μου αρέσει. Τώρα κατεβάζω την φουλ έκδοση, ελπίζω να μην την πατήσω οπως στο 15 που το demo μου άρεσε πιο πολύ απο την κανονική έκδοση.Αν συμβεί πάλι αυτο θα ξενερώσω απίστευτα με την ΕΑ (που εχει συμβεί αρκετές φορές και ο μόνος τίτλος που αγοράζω πλέον είναι το fifa) Σε σχέση με το demo αυτά που κατα την προσωπική μου άποψη βρήκα διαφορετικά: 1.Ενα κλικ πάνω η ταχύτητα του παιχνιδιού 2.Ενω στο demo φαινόταν διαφορετικά στυλ παιχνιδιου της ΑΙ ,τελικά τα ίδια σε world class και πάνω :possesion και άγιος ο θεός. Το gameplay πάντως παραμένει αναλλοίωτο με το demo και δεν έχεi καμία σχέση με το fifa 15:Σφιχτές άμυνες,δυσκολες πάσες,κοντρολ κτλ.Γενικά φέτος τα επιμέρους stats του παίκτη κάνουν όντως την διαφορά. Πραγματικά η ΕΑ ελπίζω να συνεχίσει σε αυτόν το δρόμο και να μην τα γ@%$σει όλα τα παραπάνω λόγω γκρίνιας μεγάλης μερίδας χρηστών για την νεα φιλοσοφία του παιχνιδιού 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Κανενας που να ψηνεται για 2v2 seasons; ΥΓ:@nzeppos ζεπο ο φιλος μου ο papus δε ξανα παιξε ε; Ο papus έχει ξεμείνει με ένα αρχαίο χρέπι του ελέους που οριακά έπαιζε Fifa 14 (ούτε καν το περσινό ένεκα DX11). Τώρα πια ούτε αυτό δεν μπορεί να παίξει αφού έχει χαλάσει η κάρτα γραφικών. Τον ψήνουμε με τον αδερφό του να πάρει νέο PC αλλά ακόμα τίποτα. Αν έχω τίποτα νεότερα θα σου πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 εγω παιζω fut αλλα δεν ειχα κανενα disconnect. Ποιες πορτες εχεις ανοιξεί ? Στα φορουμ γίνεται χαμός και λύση δεν εχουν βρει !! Τι να φταει ? Στο origin πως το εχεις στο settings ? Εχω ρίξει πεντάρες και τεσσάρες και μόνο 2 νίκες μου εχει μετρησει ! Ειναι πολύ μεγάλη ξενέρα αυτο που γίνεται !! Σε σχέση με το demo αυτά που κατα την προσωπική μου άποψη βρήκα διαφορετικά: 1.Ενα κλικ πάνω η ταχύτητα του παιχνιδιού 2.Ενω στο demo φαινόταν διαφορετικά στυλ παιχνιδιου της ΑΙ ,τελικά τα ίδια σε world class και πάνω :possesion και άγιος ο θεός. Το gameplay πάντως παραμένει αναλλοίωτο με το demo και δεν έχεi καμία σχέση με το fifa 15:Σφιχτές άμυνες,δυσκολες πάσες,κοντρολ κτλ.Γενικά φέτος τα επιμέρους stats του παίκτη κάνουν όντως την διαφορά. Πραγματικά η ΕΑ ελπίζω να συνεχίσει σε αυτόν το δρόμο και να μην τα γ@%$σει όλα τα παραπάνω λόγω γκρίνιας μεγάλης μερίδας χρηστών για την νεα φιλοσοφία του παιχνιδιού Ναι το παιχνίδι είναι πολύ καλύτερο απο το 15 , γενικώς εχεις πολύ καλύτερη αίσθηση του τι γίνεται. Με την δύναμη στις πάσες κάτι συμβαίνει ισως εχει να κάνει ποιος παιχτης τις κάνει. Αλλα τα disconnect μετά το τελος του αγώνα που εχω στο fut οπως και πολύς κόσμος είναι πολύ μεγάλο bug ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 ειμαι ο μονος πισακιας που βλεπω διαφορα στο gameplay στο φουλ απο το ντεμο? Τι ειναι τουτο ωρε? ...κλαιω τα 33 ευρα μου... δεν μπορω να αλλαξω μια σωστη πασα, δωστε καμια συμβουλη, πχ πως εχετε τα κουμπια? (ακριβως οπως στο 15? ) Μολις αλλαξα το φαινες με το pace....παω να δοκιμασω μπας και... ΤΕΣΤ 1: φαινες=LT pace=RT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Χρησιμοποιω το classic αφου ετσι εχω συνηθίσει.Μια συμβουλή απο μένα που το φχαριστιέμαι το παιχνίδι πλέον και στο fut λόγω των αλλαγων στο gameplay,σε σχέση με πέρισυ:Βγάλε απο το μυαλό σου το πως έπαιζες στο φιφα 15 και προσέγγισε το παιχνίδι περισσότερο με το πραγματικό ποδόσφαιρο όσο αφορα την πάσα:Εχε υπομονή στην αναπτυξη με σιγουρες πάσες ,γυρνα την μπάλα πάλι πισω στα CB αν οι χώροι είναι κλειστοί ,μην δοκιμάζεις Y balls στα τυφλά και πάτα λιγότερο το σπρίντ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Είναι τελείως αλλαγμένο το παιχνίδι.Στο Online ξεκίνησα στην Division 10 όπου πήρα το κύπελο χωρίς καμία ήττα. Πήγα Division 9 και έκανα με το ζόρι 2 νίκες.Κάποιο κουμπί πατάνε οι άλλοι που δεν έχω καταλάβει. Μιλάμε ότι δίνω πάσα και ο αντίπαλος αμυντικός σχεδόν πάντα είναι μπροστά σε αυτήν. Ξεπετάγεται. Όταν δίνω πάσα σε παίχτη μου κάνει περίπου 1-2 δευτερόλεπτα να την σταματήσει, ειδικά όταν παίρνω μικρή ομάδα.Υπάρχει κάποιο νέο κόλπο; Στο παλιό ήμουν Division 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα