Spyipad Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια γινετε να το παρω απο το origin του mexico φετος? υπαρχει πουθενα tutorial ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Manual με μοχλάκια μερικών εκατοστών που χειρίζεσαι με τον αντίχειρα, δεν έχει κανένα νόημα. Απλά ταλαιπωρείστε άδικα και χάνετε την ουσία που δεν είναι να προσπαθείς να βγάλεις μια σωστή πάσα, αλλά να στήσεις σωστά την ομάδα σου και να δημιουργήσεις παιχνίδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Η αληθεια ειναι οτι δεν βοηθαει και η ρημαδα η ΕΑ για αυτο.. Μεχρι και εκει παρατηρω κλεψιμο εναντιον της ΑΙ. Βγαζοντας εξω τον παραγοντα δυναμη και υποθετωντας οτι το κανουμε σωστα αυτο, το πασαρισμα που ειναι και το πιο δυσκολο σε manual οπως παντα, εχω παρατηρησει οτι δινει αλλου καμια φορα λες και το εχω στο semi. Θα ορκιζομουν αρκετες φορες οτι το κανω πολυ σωστα και το μετατρεπει σε λαθος μονο του απο σκριπταρισμα.. Βεβαια ειναι πολυ περιορισμενο σε σχεση με semi, ποσο μαλλον με auto που κανει οτι θελει πραγματικα αλλα και παλι.. Φετος ειδικα το manual σε ολα ειναι παλουκι με την εξελιγμενη αμυνα και τοποθετησεις-μαρκαρισματα της AI. Στα διπλα ειναι απολαυση αλλα ΟΛΟΙ μου ανεξαιρετως οι φιλοι βαριουνται να μαθουν να προσεχουν πως πασαρουν και εκνευριζονται μην εχοντας υπομονη στο παιχνιδι τους. Εν μερει τους καταλαβαινω γιατι ενα παιχνιδι ειναι αλλα μετα ομως μην μου διαμαρτυρεσαι για ρεαλισμο αν δεν αντεχεις και εσυ απο την μερια σου να παιξεις ετσι. Επισης να τονισω οτι στο manual τα joypads θα πρεπει να ειναι πολυ καλης ποιοτητας και αριστα καλιμπραρισμενα για να εκμεταλλευονται ολο το "spectrum" της κινησης στις 360 μοιρες.. Έχεις απόλυτο δίκιο, αφού εναντίον της ΑΙ (ειδικά για τα επίπεδα από World Class και πάνω) είναι εξαιρετικά δύσκολο να παίξεις με manual. Πρακτικά το ΑΙ έχει τεράστιο πλεονέκτημα αφού δεν κάνει ποτέ τα λάθη που κάνεις εσύ, όσο καλός κι αν είσαι. Εναντίον ανθρώπου όμως είναι απίστευτη η αίσθηση. Το κακό (όπως σωστά λες) είναι πως οι περισσότεροι βαριούνται να ασχοληθούν, τα βάζουν όλα στο αυτόματο και παίζουν σαν την Μπαρτσελόνα. Ενώ η μαγεία του ποδοσφαίρου είναι το κλωτσοσκούφι στα χωράφια της Γ' Αγγλίας, αυτό ακριβώς που παίζαμε όλοι στα νιάτα μας (ή τουλάχιστον όσοι δεν γεννηθήκαμε Ροναλντίνιοι και Ρονάλντοι). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vpatac Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ξέρει κανείς πατσάκι για να έχει το demo δυνατότητα να αλλάξει τον χρόνο του ματς ή/και να σώζεις τις προτιμήσεις σου; Δες εδω http://www.moddingway.com/forums/thread-28406.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω πατσάρει και το ντέμο με όλες τις ομάδες, να φανταστείς... Στο pes ή στο fifa το έκανες αυτο , και πως γίνεται ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george-GR Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Στο pes ή στο fifa το έκανες αυτο , και πως γίνεται ? Στο fifa με το ακόλουθο mod: http://www.moddingway.com/file/187337.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Manual με μοχλάκια μερικών εκατοστών που χειρίζεσαι με τον αντίχειρα, δεν έχει κανένα νόημα. Απλά ταλαιπωρείστε άδικα και χάνετε την ουσία που δεν είναι να προσπαθείς να βγάλεις μια σωστή πάσα, αλλά να στήσεις σωστά την ομάδα σου και να δημιουργήσεις παιχνίδι. Πως αλλιώς θα μπορούσε το manual; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alangreek Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ξεκινησα career με Everton. Το πρώτο επεισόδιο περιλαμβάνει τα 6 πρώτα ματς με καλυτερες φασεις και γκολ. Enjoy.. https://www.youtube.com/watch?v=k-rod6UQoOI 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Με έχει nzepposιάσει φέτος το fifa.. Εντάξει, δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλει ο nzepoos στο assisted, αλλά έχει ξεφύγει από το ''φλιπεράκι'' που έλεγε κλπ (αν και με τον καιρό ίσως κάποιοι το καταφέρουν που θα το έχουν μάθει καλά να το παίζουν και να μοιάζει κάπως έτσι..). Τί μου άρεσε: - Απέκτησε βάρος η μπάλα - Έγινε πιο δύσκολο σε όλα - Μπορείς να κάνεις λάθος πάσα, πρέπει να υπολογίζεις τη δύναμη πάντα. - Πιο δύσκολα γίνεται η ψιλοκρεμαστή προωθημένη που γινόταν σαν φυστίκι στο προηγούμενο και 8 στις 10 έβρισκες τον παίχτη σου - Καλή άμυνα - Καλόι τερματοφύλακες - Σωστοί διαιτητές και όπου είναι για κόκκινη, βγαίνει κόκκινη, όχι μ@λ@κιες.. - Θέλει σωστή στάση σώματος ο παίχτης για να κάνει καλό σουτ, πάσα κλπ Τί δεν μου άρεσε: - Η δόνηση στο χειρiστήριο {εννοώ πως τρέμει περίεργα το χειρiστήριο (xbox one) και όχι όμορφα για μένα.. συν ότι όταν κάνεις δοκάρι δεν δονάει..} - Δεν έχω βρει κάτι άλλο μετά από 20 περίπου ονλίνε παιχνίδια... όταν βρω θα το πω.. + στα αρνητικά: -Άσχημα replay στο online τουλάχιστον γιατί offline δεν έχω παίξει ακόμα για να δω αν αλλάζει κάτι (βέβαια καλό το ότι μπορείς να αφήσεις μόνο ένα replay να παίξει και όχι πχ επανάληψη 2-3 φορές το γκολ και να σπάσεις τα νεύρα του αντιπάλου) -Με Everton μπορώ σχετικά εύκολα να το κάνω φλιπεράκι στο assisted @nzeppos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 το πήρατε βλέπω αρκετοί! ωραιά,θα μπορούμε να κάνουμε κανα τουρνουά στο μέλλον! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Στο Pro Clubs πάντως πάνω από τις μισές φορές που παίζεις δεν κρατάει ό,τι κάνεις... Δεν ανεβαίνεις level με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Στο Pro Clubs πάντως πάνω από τις μισές φορές που παίζεις δεν κρατάει ό,τι κάνεις... Δεν ανεβαίνεις level με τίποτα. Από ότι βλέπω το έχουν αναφέρει και άλλοι:https://fifaforums.easports.com/en/discussion/82047/fifa-16-pro-clubs-bug-report/p5 Με έχει nzepposιάσει φέτος το fifa.. Εντάξει, δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλει ο nzepoos στο assisted, αλλά έχει ξεφύγει από το ''φλιπεράκι'' που έλεγε κλπ (αν και με τον καιρό ίσως κάποιοι το καταφέρουν που θα το έχουν μάθει καλά να το παίζουν και να μοιάζει κάπως έτσι..). Τί μου άρεσε: - Απέκτησε βάρος η μπάλα - Έγινε πιο δύσκολο σε όλα - Μπορείς να κάνεις λάθος πάσα, πρέπει να υπολογίζεις τη δύναμη πάντα. - Πιο δύσκολα γίνεται η ψιλοκρεμαστή προωθημένη που γινόταν σαν φυστίκι στο προηγούμενο και 8 στις 10 έβρισκες τον παίχτη σου - Καλή άμυνα - Καλόι τερματοφύλακες - Σωστοί διαιτητές και όπου είναι για κόκκινη, βγαίνει κόκκινη, όχι μ@λ@κιες.. - Θέλει σωστή στάση σώματος ο παίχτης για να κάνει καλό σουτ, πάσα κλπ Τί δεν μου άρεσε: - Η δόνηση στο χειρiστήριο {εννοώ πως τρέμει περίεργα το χειρiστήριο (xbox one) και όχι όμορφα για μένα.. συν ότι όταν κάνεις δοκάρι δεν δονάει..} - Δεν έχω βρει κάτι άλλο μετά από 20 περίπου ονλίνε παιχνίδια... όταν βρω θα το πω.. + στα αρνητικά: -Άσχημα replay στο online τουλάχιστον γιατί offline δεν έχω παίξει ακόμα για να δω αν αλλάζει κάτι (βέβαια καλό το ότι μπορείς να αφήσεις μόνο ένα replay να παίξει και όχι πχ επανάληψη 2-3 φορές το γκολ και να σπάσεις τα νεύρα του αντιπάλου) -Με Everton μπορώ σχετικά εύκολα να το κάνω φλιπεράκι στο assisted @nzeppos +στα αρνητικά: -Πολλές φορές αφήνει πλεονέκτημα σε φαουλ ο διαιτητής και μπορεί να έχουν περάσει 3-4-5 δευτερόλεπτα και να παίζεις να πηγαίνεις για φάση κλπ και να το σφυρίζει τελικά χωρίς λόγο και να χάνεις την επίθεση. Πχ εχθές που θυμάμαι ακριβώς πώς μου το έκανε, μου γίνεται φάουλ πριν από το κέντρο και αφήνει πλεονέκτημα, έχω ενα παίχτη και βγάζω προωθημένη σε έναν άλλο παίχτη μου που φαίνεται ότι θα την πάρει και θα φύγει για γκολ και το σφυρίζει.. (ίσως το φιφα να μην καταλαβαίνει ότι θα την πάρει αυτός ο παίχτης μιας και ανοίγεται η μπάλα σε κενό χώρο μέχρι να πάει ο παίχτης και σφυρίζει το φαουλ). Με επιφύλαξη ότι δεν ήμουν offside τις φορές που μου έχει τύχει, αλλά πιστεύω δεν ήμουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ξεκινησα career με Everton. Το πρώτο επεισόδιο περιλαμβάνει τα 6 πρώτα ματς με καλυτερες φασεις και γκολ. Enjoy.. https://www.youtube.com/watch?v=k-rod6UQoOI Ωραιος αλλα ριχνεις που ριχνεις μπινελικια κανε το με λιγο ενθουσιασμο. Κοιμαται κανεις διπλα σου? Να παρε μια ιδεα απο Geordie: https://www.youtube.com/watch?v=7pG9I1JxQEs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alangreek Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραιος αλλα ριχνεις που ριχνεις μπινελικια κανε το με λιγο ενθουσιασμο. Κοιμαται κανεις διπλα σου? Να παρε μια ιδεα απο Geordie: https://www.youtube.com/watch?v=7pG9I1JxQEs Χαχαχα οχι και ετσι ρε φιλε. Αυτος ειναι υπερβολικος! Στο νεο επεισοδιο που κανω θα προσπαθησω να σε καλυψω χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyipad Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια γινετε να το παρω απο το origin του mexico φετος? υπαρχει πουθενα tutorial ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα