nzeppos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μα ναι, δεν λέω ότι είναι πολλά λεφτά. Για όποιον έχει σκοπό να παίξει εκατοντάδες αγώνες μέσα στη χρονιά, προφανώς και αξίζει. Απλώς αναπολώ την εποχή (βλ. Fifa 11/12) που η τιμή ήταν κατά πολύ μειωμένη, ώστε να τραβήξει περισσότερο κόσμο. Τώρα πια που το Fifa έχει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς (φαντάζομαι η Ελλάδα εξαιρείται), δεν θα μου κάνει εντύπωση να φτάσει και τα 40 και τα 45 κάποια στιγμή σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Με έχει nzepposιάσει φέτος το fifa.. Εντάξει, δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλει ο nzepoos στο assisted, αλλά έχει ξεφύγει από το ''φλιπεράκι'' που έλεγε κλπ (αν και με τον καιρό ίσως κάποιοι το καταφέρουν που θα το έχουν μάθει καλά να το παίζουν και να μοιάζει κάπως έτσι..). Τί μου άρεσε: - Απέκτησε βάρος η μπάλα - Έγινε πιο δύσκολο σε όλα - Μπορείς να κάνεις λάθος πάσα, πρέπει να υπολογίζεις τη δύναμη πάντα. - Πιο δύσκολα γίνεται η ψιλοκρεμαστή προωθημένη που γινόταν σαν φυστίκι στο προηγούμενο και 8 στις 10 έβρισκες τον παίχτη σου - Καλή άμυνα - Καλόι τερματοφύλακες - Σωστοί διαιτητές και όπου είναι για κόκκινη, βγαίνει κόκκινη, όχι μ@λ@κιες.. - Θέλει σωστή στάση σώματος ο παίχτης για να κάνει καλό σουτ, πάσα κλπ Τί δεν μου άρεσε: - Η δόνηση στο χειρiστήριο {εννοώ πως τρέμει περίεργα το χειρiστήριο (xbox one) και όχι όμορφα για μένα.. συν ότι όταν κάνεις δοκάρι δεν δονάει..} - Δεν έχω βρει κάτι άλλο μετά από 20 περίπου ονλίνε παιχνίδια... όταν βρω θα το πω.. Αν δεν κάνω λάθος στα προηγούμενα σε πέναλτυ από τον τελευταίο παίχτη δεν έβγαζε κόκκινη (σε φάουλ έβγαζε!). Αυτό έχει αλλάξει; Επίσης, τα φάουλ με καλό παίχτη από σχετικά καλή θέση μπαίνανε αρκετά εύκολα. Έχει αλλάξει καθόλου ο μηχανισμός ή είναι ο ίδιος; Μα ναι, δεν λέω ότι είναι πολλά λεφτά. Για όποιον έχει σκοπό να παίξει εκατοντάδες αγώνες μέσα στη χρονιά, προφανώς και αξίζει. Απλώς αναπολώ την εποχή (βλ. Fifa 11/12) που η τιμή ήταν κατά πολύ μειωμένη, ώστε να τραβήξει περισσότερο κόσμο. Τώρα πια που το Fifa έχει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς (φαντάζομαι η Ελλάδα εξαιρείται), δεν θα μου κάνει εντύπωση να φτάσει και τα 40 και τα 45 κάποια στιγμή σύντομα. Νομίζω ότι και στην Ελλάδα πλέον έχει καλό μερίδιο, πιστεύω μισοί μισοί πρέπει να είναι πλέον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μα ναι, δεν λέω ότι είναι πολλά λεφτά. Για όποιον έχει σκοπό να παίξει εκατοντάδες αγώνες μέσα στη χρονιά, προφανώς και αξίζει. Απλώς αναπολώ την εποχή (βλ. Fifa 11/12) που η τιμή ήταν κατά πολύ μειωμένη, ώστε να τραβήξει περισσότερο κόσμο. Τώρα πια που το Fifa έχει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς (φαντάζομαι η Ελλάδα εξαιρείται), δεν θα μου κάνει εντύπωση να φτάσει και τα 40 και τα 45 κάποια στιγμή σύντομα. Ναι ρε το καταλαβα τι εννοεις, απλα λεω αν ειναι να τα κλαιμε ας τα κλαιμε εκει που εχει νοημα.. Εγω να δεις πως αναπολω, και αν εχουμε ζησεις εποχες απο Στουρναρη με κοπιες,γνησια στημενοι στην ουρα.. Καθε φετος και πληθωριστικα χειροτερα. Τουλαχιστον να αξιζουν.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν κάνω λάθος στα προηγούμενα σε πέναλτυ από τον τελευταίο παίχτη δεν έβγαζε κόκκινη (σε φάουλ έβγαζε!). Αυτό έχει αλλάξει; Επίσης, τα φάουλ με καλό παίχτη από σχετικά καλή θέση μπαίνανε αρκετά εύκολα. Έχει αλλάξει καθόλου ο μηχανισμός ή είναι ο ίδιος; Έβγαζε και σε πέναλτυ νομίζω αλλά όντως, τώρα που το λες, παίζει να μην έβγαζε όποτε έπρεπε. Στο 16 τί γίνεται δεν ξέρω ακόμα να σου πω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Το πήρα και εγώ πριν λίγο με serial στα 38 ευρώ. Για να δούμε τι θα δούμε και φέτος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavroulis1985 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν γινεται αυτο με το φετινο φιφα δεν υπαρχει.. Λοιπον εχτες που εψαχνα την λυση για τα κρασαρισματα κατεβασα ενα fifaseyup.ini που παει στα εγγραφα και απο τοτε οι ρυθμισεις οθονης ειναι μονο 1280 χ 720.δεν εχει επιλογη να το αλαξω και ειναι απο κατω χωρις δυνατοτητα επιλογης το full screen.. Το παιχνιδι ξεκιναει σε παραθυρο και μολις παει κεντρικο μενου σερνεται κανονικα..τρεχει με 3 frames . Δεν μπορω να βρω τι φταιει οι drivers της καρτας ειναι ενταξει και πριν επαιζε κανονικα μετα που εβαλα το αρχειο με τις ρυθμισεις δεν κουναει.. Επισης το alt tab δεν δουλευει και δεν σου κανει το παιχνιδι full screen ενο προχτες δουλευε.. Τι να πω πια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 λαλησε ο τυπος χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν γινεται αυτο με το φετινο φιφα δεν υπαρχει.. Λοιπον εχτες που εψαχνα την λυση για τα κρασαρισματα κατεβασα ενα fifaseyup.ini που παει στα εγγραφα και απο τοτε οι ρυθμισεις οθονης ειναι μονο 1280 χ 720.δεν εχει επιλογη να το αλαξω και ειναι απο κατω χωρις δυνατοτητα επιλογης το full screen.. Το παιχνιδι ξεκιναει σε παραθυρο και μολις παει κεντρικο μενου σερνεται κανονικα..τρεχει με 3 frames . Δεν μπορω να βρω τι φταιει οι drivers της καρτας ειναι ενταξει και πριν επαιζε κανονικα μετα που εβαλα το αρχειο με τις ρυθμισεις δεν κουναει.. Επισης το alt tab δεν δουλευει και δεν σου κανει το παιχνιδι full screen ενο προχτες δουλευε.. Τι να πω πια.. Δοκιμασε να κανεις repair (επιδιορθωση) απο το origin. Επισης πήγαινε στο αρχείο που λές και πάτα ιδιότητες και δες αν είναι read-only στη πρώτη καρτέλα των επιλογών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavroulis1985 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκιμασε να κανεις repair (επιδιορθωση) απο το origin. Επισης πήγαινε στο αρχείο που λές και πάτα ιδιότητες και δες αν είναι read-only στη πρώτη καρτέλα των επιλογών. Το εφτιαξα ειχα πειραξει τις ρυθμισεις του dirext X.. Τωρα δεν μου συγχρονιζει τα αρχεια με το origin και σε καθε εκκινηση με ρωταει ποια να χρησημοποιησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ξέρει κανείς πατσάκι για να έχει το demo δυνατότητα να αλλάξει τον χρόνο του ματς ή/και να σώζεις τις προτιμήσεις σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Για το πρώτο δες εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/571058-fifa-16/page-7?do=findComment&comment=54263702 Για το δεύτερο χλωμό το κόβω αν και δεν το έχω ψάξει περισσότερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ. Νομίζω πάντως 6 λεπτά το ημίχρονο είναι λίγο. Θα το βάλω 10 να μοιάζει με το πρό. Αυτό που πάντως λιγάκι το χαλάει το παιχνίδι είναι η άπειρη παραμετροποίηση στον τρόπο χειρισμού. Δλδ αν μπορείς να πειράξεις την κάθε πάσα πώς θα πηγαίνει, πως θα ανταγωνιστείς τον άρρωστο που τα έχει όλα μάνουαλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μάλλον το ανάποδο συμβαίνει. Αυτός που θέλει να παίξει πιο ρεαλιστικό ποδόσφαιρο και τα έχει όλα στα manual, πως θα ανταγωνιστεί αυτόν που τα έχει βάλει όλα στο assisted, που έχει βοήθεια ακόμα και στο passing power κλπ και πρακτικά παίζει φλιπεράκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Σωστό κι αυτό. Πάντως στο όλα manual δε νομίζω ότι υπάρχουν πάνω από 100 άτομα παγκοσμίως που μπορούν να παίξουν ικανοποιητικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Σωστό κι αυτό. Πάντως στο όλα manual δε νομίζω ότι υπάρχουν πάνω από 100 άτομα παγκοσμίως που μπορούν να παίξουν ικανοποιητικά. Η αληθεια ειναι οτι δεν βοηθαει και η ρημαδα η ΕΑ για αυτο.. Μεχρι και εκει παρατηρω κλεψιμο εναντιον της ΑΙ. Βγαζοντας εξω τον παραγοντα δυναμη και υποθετωντας οτι το κανουμε σωστα αυτο, το πασαρισμα που ειναι και το πιο δυσκολο σε manual οπως παντα, εχω παρατηρησει οτι δινει αλλου καμια φορα λες και το εχω στο semi. Θα ορκιζομουν αρκετες φορες οτι το κανω πολυ σωστα και το μετατρεπει σε λαθος μονο του απο σκριπταρισμα.. Βεβαια ειναι πολυ περιορισμενο σε σχεση με semi, ποσο μαλλον με auto που κανει οτι θελει πραγματικα αλλα και παλι.. Φετος ειδικα το manual σε ολα ειναι παλουκι με την εξελιγμενη αμυνα και τοποθετησεις-μαρκαρισματα της AI. Στα διπλα ειναι απολαυση αλλα ΟΛΟΙ μου ανεξαιρετως οι φιλοι βαριουνται να μαθουν να προσεχουν πως πασαρουν και εκνευριζονται μην εχοντας υπομονη στο παιχνιδι τους. Εν μερει τους καταλαβαινω γιατι ενα παιχνιδι ειναι αλλα μετα ομως μην μου διαμαρτυρεσαι για ρεαλισμο αν δεν αντεχεις και εσυ απο την μερια σου να παιξεις ετσι. Επισης να τονισω οτι στο manual τα joypads θα πρεπει να ειναι πολυ καλης ποιοτητας και αριστα καλιμπραρισμενα για να εκμεταλλευονται ολο το "spectrum" της κινησης στις 360 μοιρες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα