Sazerac Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 επιβεβαιώνω πως αγορά από g2a με mastercard από Εθνική Τράπεζα έγινε κανονικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Και να ειχε σουπερ λιγκα σιγα μην καθομουν να ασχοληθω με τοσες ομαδες.. Ποιο πολυ θα ηθελα απο την EA ακομη περισσοτερα γηπεδα και περισσοτερα face captures στις δευτεροκλασατες ομαδες απο οτι να δω εξτρα πρωταθληματα..Το παιχνιδι ειναι τοσο ομορφο στην 55αρα 4k που απλα δεν περιγραφω αλλο, σιγα μην κατσω να ασχοληθω αν λειπει ο συμπαθεστατος κατα τα αλλα Νεμπεγλερας. Κλασσικα τα πρωτα moddingway περιμενω για να γινει το παιχνιδι οπως πρεπει και αυτο ειναι ολο.. Πονάνε τα μάτια μας κάθε ΣΚ με την superleague ,θέλετε να την παίζετε και στο Pc? :DD Από ελληνικές θα ήθελα να είναι και η ΑΕΚ για κανα ντερμπάκι με φίλους αλλά δεν μπορώ να πω οτι μου λείπουν οι υπόλοιπες. Αν θέλει κανείς κανα matchaki , Islazandeh ,fut παίζω κυρίως Είχαν μαζέψει μερικές χιλιάδες υπογραφες οι ελληνες για να μπει το ελληνικό πρωτάθλημα στο fifa 16 γι αυτό παρεξενευτηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Είχαν μαζέψει μερικές χιλιάδες υπογραφες οι ελληνες για να μπει το ελληνικό πρωτάθλημα στο fifa 16 γι αυτό παρεξενευτηκα καλά σιγά το πρωτάθλημα τώρα που πρέπει να το χει το fifa.. δε μπορούν οι devs να εξομοιώσουν το κλοτσοσκούφι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Το παραδέχομαι πρώτη φορά μετά απο καμια 15αριά χρόνια. Έπαιξα το demo και κόλλησα, τεράστια βελτίωση από το περυσινο, μάλλον καλύτερο από το προ, φέτος... Δυστυχώς εδώ και 15 χρόνια εμπειρίας στο πρό, πάνε λίγο περίπατο, δεν μου κάνει καρδιά ν αρχίσω φίφα φέτος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Το παραδέχομαι πρώτη φορά μετά απο καμια 15αριά χρόνια. Έπαιξα το demo και κόλλησα, τεράστια βελτίωση από το περυσινο, μάλλον καλύτερο από το προ, φέτος... Δυστυχώς εδώ και 15 χρόνια εμπειρίας στο πρό, πάνε λίγο περίπατο, δεν μου κάνει καρδιά ν αρχίσω φίφα φέτος... Αν άντεξες να παίξεις τα 3-4 τελευταία pro μήπως να μη το γυρίσεις τώρα; Λένε καλά λόγια για το pro 16! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 To pro 16 το έχω ήδη αγοράσει. Είναι μακράν καλύτερο από το αίσχος του 14 και το αρκετά καλύτερο 15. Όμως εθιμοτυπικά κάθε χρόνο κατέβαζα και τον ανταγωνισμό. Έτσι για να παίξω ένα - δύο ματς να κρίνω με τα μάτια μου. Κάθε χρόνο το έκλεινα με ένα μειδίαμα μισόαηδίας για το ψέμα που έβλεπα. Φέτος όμως ήταν αλλιώς. Έχω πατσάρει και το ντέμο με όλες τις ομάδες, να φανταστείς... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Αν άντεξες να παίξεις τα 3-4 τελευταία pro μήπως να μη το γυρίσεις τώρα; Λένε καλά λόγια για το pro 16! Κάθε χρόνο Σεπτέμβρη μήνα καλά λόγια λένε και (δυστυχώς) τον επόμενο χρόνο Σεπτέμβρη μήνα τα γυρίζουν και κράζουν την περσινή έκδοση, λέγοντας ότι η φετινή είναι πολύ καλύτερη. Μα κάθε χρόνο από το PES2008. Δεν λέω ότι το Pro δεν είναι καλό ή ότι είναι χειρότερο από το Fifa, αλλά αυτό το ετήσιο pattern "πέρσι αίσχος-φέτος τέλειο" πραγματικά με ξεπερνάει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Kι εγω αποφασισα (πω πω 3 πηγε!) φιφα 16. Το θεμα τωρα ειναι αμεση αγορα ή οταν θα πεσει η τιμη του? τιμαω ακομα το 15, αν και το 16 ειναι ανωτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 3 δεν λες τίποτα, έπαιζα 2k16 και F1 2015 και πέρασε η ώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι... Αν κρίνουμε από την περσινή πορεία του Fifa, φοβάμαι πως η τιμή του θα αργήσει να πέσει. Αν θυμάμαι καλά πέρσι ξεκίνησε στα 33-35 ευρώ αλλά φέτος είναι λίγο πιο πάνω (που είναι οι εποχές που είχε 18-20) και πρακτικά μέχρι την άνοιξη δεν είχε πέσει σχεδόν καθόλου. Αν λοιπόν κάποιος το αγοράσει τώρα στα 38 που είναι η ταρίφα στο allkeyshop, δύσκολα να βγει χαμένος τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα. Προσωπικά αν είχα σκοπό να παίξω θα το έπαιρνα τώρα να ξεμπερδεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Με έχει nzepposιάσει φέτος το fifa.. Εντάξει, δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλει ο nzepoos στο assisted, αλλά έχει ξεφύγει από το ''φλιπεράκι'' που έλεγε κλπ (αν και με τον καιρό ίσως κάποιοι το καταφέρουν που θα το έχουν μάθει καλά να το παίζουν και να μοιάζει κάπως έτσι..). Τί μου άρεσε: - Απέκτησε βάρος η μπάλα - Έγινε πιο δύσκολο σε όλα - Μπορείς να κάνεις λάθος πάσα, πρέπει να υπολογίζεις τη δύναμη πάντα. - Πιο δύσκολα γίνεται η ψιλοκρεμαστή προωθημένη που γινόταν σαν φυστίκι στο προηγούμενο και 8 στις 10 έβρισκες τον παίχτη σου - Καλή άμυνα - Καλόι τερματοφύλακες - Σωστοί διαιτητές και όπου είναι για κόκκινη, βγαίνει κόκκινη, όχι μ@λ@κιες.. - Θέλει σωστή στάση σώματος ο παίχτης για να κάνει καλό σουτ, πάσα κλπ Τί δεν μου άρεσε: - Η δόνηση στο χειρiστήριο {εννοώ πως τρέμει περίεργα το χειρiστήριο (xbox one) και όχι όμορφα για μένα.. συν ότι όταν κάνεις δοκάρι δεν δονάει..} - Δεν έχω βρει κάτι άλλο μετά από 20 περίπου ονλίνε παιχνίδια... όταν βρω θα το πω.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Που εισαι ρε στρατηγε; ειμαι και εγω εδω αν θες κανα ματς, ισως ειμαι απο αυτους που θα πεις φλιπερακι στις πασες αλλα κυριως με 5αστερες αυτο με χαμηλοτερες φετος δε γινεται με τιποτα φλιπερακι ακομα κ με 4μιση αστερια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavroulis1985 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερα δυστηχως μου κανει οτι και το demo κρασαρει μολις πατησω play.. Κανω επανεκιννησεις 1 στις 10 θα παιξει. Τι γινεται ρε γαμωτο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Εχεις κάνει scan με malwarebytes antimalware /superantispyware / adwcleaner και antivirus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavroulis1985 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπον το βρηκα σε οσους το κρασαρει ακριβως μετα την εκκινηση ειναι το fraps..κληστε το και ολα οκ.. Το μονο κακο ειναι οτι ψαχνοντας κατεβασα εινα fifasetup.ini και δεν με αφηνει τωρα να αλλαξω αναλυση στις ρυθμισεις.. Ουτε με alt + tab κανει fullscreen, Εχω κανει μια απεγκατασταση το fifa μεχρι τωρα και το ξανακανε μολις το εβαλα μαλλον τραβηξε τις ρυθμισεις το cloud.. Για να δω ποτε θα βγαλω ακρη με αυτην την EA... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 3 δεν λες τίποτα, έπαιζα 2k16 και F1 2015 και πέρασε η ώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι... Αν κρίνουμε από την περσινή πορεία του Fifa, φοβάμαι πως η τιμή του θα αργήσει να πέσει. Αν θυμάμαι καλά πέρσι ξεκίνησε στα 33-35 ευρώ αλλά φέτος είναι λίγο πιο πάνω (που είναι οι εποχές που είχε 18-20) και πρακτικά μέχρι την άνοιξη δεν είχε πέσει σχεδόν καθόλου. Αν λοιπόν κάποιος το αγοράσει τώρα στα 38 που είναι η ταρίφα στο allkeyshop, δύσκολα να βγει χαμένος τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα. Προσωπικά αν είχα σκοπό να παίξω θα το έπαιρνα τώρα να ξεμπερδεύω. Ενταξει και 35-40-50 για ενα παιχνιδι που το παιζεις ολο το χρονο, SP/MP και γραφεις κατεβατα ωρων δεν ειναι ποσο τραγικο.. Εκει που τα κλαιω ειναι για κατι 8ωρα μουφα που δεν εχουν καν MP.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα