Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, παιδιά. Επειδή δεν έχω ξαναπάρει παιχνίδι μέσω ίντερνετ. Έχω δει στο g2a ότι το έχει κάνα 40άρι το παιχνίδι. Καταρχάς, δέχονται κάρτες λόγω cc; Επίσης, αν ναι, που στέλνουν έναν κωδικό και κατεβάζω το γκέιμ από origin; Είδα ότι λέγατε και κάτι για αγορά μέσω μεξικάνικου origin, πόσο κοστίζει από εκεί, δέχεται κάρτα; Γενικά ποια είναι η πιο οικονομική λύση; ευχαριστώ

Για πιστωτικές/χρεωστικές δεν είμαι τελείως σίγουρος, Paypal πάντως σίγουρα δεν παίζει εκτός κι αν έχεις balance εκεί ή κάνεις το γνωστό κόλπο με το Request Money από τον εαυτό σου. Η απλούστερη λύση είναι μια Paysafecard από ένα περίπτερο (ενεργοποιήθηκαν για Ελλάδα από προχθές, πήγα σήμερα σε ένα τυχαίο και όντως βρήκα). Τα περισσότερα σχετικά site (μαζί και το G2A) δέχονται Paysafecard.

Τον κωδικό στον στέλνουν είτε με email είτε τον βλέπεις στο ίδιο το site, δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής (τουλάχιστον στο G2A αυτό ισχύει). Βάζεις τον κωδικό στο Origin και κατεβάζεις το παιχνίδι.

Ειναι πολυ παλιο το θεμα με καποια joystick δεν δουλευει χωρις ενα trick το right stick. Προφανως και δεν το αλλαζουν για να προμοταρουν μερικα ή γιατι απλα δεν ενδιαφερονται..

Εγω παιζω με ps4 joystick μεσω bt dongle σε ολα τα παιχνιδια που χρησιμοποιω joypad και δεν το αλλαζω με κανενα.

Σαν τα χειριστήρια του 360 και του Χ1 δεν έχει. :P

• Like 1
Δημοσ.

Σαν τα χειριστήρια του 360 και του Χ1 δεν έχει. :P

Πολυ μαλακα αναλογικα μοχλακια για τα γουστα μου :P 

Αν και εργονομικα στο χερι ειναι καλυτερο του X1

Δημοσ.

Για αυτό που λέγαμε πριν για pre-order bonus .Μόλις μου στειλε το ελληνικο κατάστημα κωδικό για να τον κάνω redeem  . Checkarete τα email σας :)

Δημοσ.

Xαχα σωστο και αυτο αλλα μου το ζητησαν οποτε ειπα μηπως θελει να το δει και κανενας αλλος :)

βρε πες τους κει χάμο να ούμε χωρίς αεκάρα δε κάνω τίποτα :P

Δημοσ.

Έχουν να βάλουν ελληνικό πρωτάθλημα κάμποσες δεκαετίες. Αν δεν κάνω λάθος, το τελευταίο ήταν το Fifa 2001. Ούτε αναφέρθηκε ποτέ ότι θα είχαμε Σούπερ Λίγδα στο φετινό. Έτσι όπως πάει το πράγμα το πιθανότερο είναι να μην έχουμε ποτέ

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα ,δεν βαλαν ελληνικο πρωτάθλημα; .Μονο 3 ελληνικες ομαδες;

Σκέψου ότι είμαστε μικρή αγορά έτσι κι αλλιώς και οι μισοί παίρνουν το pro, άρα ακόμα μικρότερη! :)

Δημοσ.

Σίγουρα κάτι παίζει με τα δικαιώματα, δεν εξηγείται αλλιώς. Είτε η Σούπερ Λίγδα (και παλιότερα η ΕΠΟ) ήθελαν εξωφρενικά λεφτά για να δώσουν το license στην EA, είτε η τελευταία θέλει να πάρει το ελληνικό πρωτάθλημα τζάμπα ή έστω πολύ φθηνά. Σε κάθε περίπτωση η Σούπερ Λίγδα μόνο να κερδίσει θα είχε, είτε σε χρήματα είτε σε δημοτικότητα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάνουν οι ίδιοι κίνηση προς την ΕΑ ώστε να συμπεριληφθεί το πρωτάθλημα στο παιχνίδι.

ps: το εκπληκτικό με το Pro στην Ελλάδα είναι πως πάρα πολλοί από αυτούς που το αγοράζουν ακόμα, δεν έχουν παίξει ποτέ Fifa και είναι της γνωστής παλαιολιθικής άποψης πως αφού αυτό παίζαμε μικροί, αυτό θα συνεχίζουν να παίζουν και τα εγγόνια μας. Ή ότι το Fifa είναι μούφα επειδή η τελευταία έκδοση που είχαν παίξει (πχ. 2005) ήταν απαράδεκτη.

Και δεν έχει βρεθεί ένας χριστιανός στο σόι τους να τους πει ρε παιδιά από το 2008 και μετά (2011 για τα PC) οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί. Προσωπικά έχω πάψει να ασχολούμαι με την κατηγορία αυτών των χρηστών, δεν υπάρχει σωτηρία. Μόλις πριν 2 μήνες μιλούσα με συνάδελφο 30φεύγα χρονών που με κοίταζε με γουρλωμένα μάτια όταν του είπα ότι το Fifa είναι απείρως καλύτερο εδώ και μια πενταετία τουλάχιστον, δεν μπορούσε να το διανοηθεί, είχε μείνει σε εποχές PES6, έπαιζε αραιά και που τα πιο πρόσφατα Pro και νόμιζε ότι δεν είχε αλλάξει τίποτα.

pps: προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν αναφέρομαι σε όσους έχουν δοκιμάσει και τα δύο παιχνίδια και προτιμούν το Pro. Με γεια τους με χαρά τους, απόλυτα σεβαστή η άποψή τους.

• Like 3
Δημοσ.

Σίγουρα κάτι παίζει με τα δικαιώματα, δεν εξηγείται αλλιώς. Είτε η Σούπερ Λίγδα (και παλιότερα η ΕΠΟ) ήθελαν εξωφρενικά λεφτά για να δώσουν το license στην EA, είτε η τελευταία θέλει να πάρει το ελληνικό πρωτάθλημα τζάμπα ή έστω πολύ φθηνά. Σε κάθε περίπτωση η Σούπερ Λίγδα μόνο να κερδίσει θα είχε, είτε σε χρήματα είτε σε δημοτικότητα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάνουν οι ίδιοι κίνηση προς την ΕΑ ώστε να συμπεριληφθεί το πρωτάθλημα στο παιχνίδι.

ps: το εκπληκτικό με το Pro στην Ελλάδα είναι πως πάρα πολλοί από αυτούς που το αγοράζουν ακόμα, δεν έχουν παίξει ποτέ Fifa και είναι της γνωστής παλαιολιθικής άποψης πως αφού αυτό παίζαμε μικροί, αυτό θα συνεχίζουν να παίζουν και τα εγγόνια μας. Ή ότι το Fifa είναι μούφα επειδή η τελευταία έκδοση που είχαν παίξει (πχ. 2005) ήταν απαράδεκτη.

Και δεν έχει βρεθεί ένας χριστιανός στο σόι τους να τους πει ρε παιδιά από το 2008 και μετά (2011 για τα PC) οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί. Προσωπικά έχω πάψει να ασχολούμαι με την κατηγορία αυτών των χρηστών, δεν υπάρχει σωτηρία. Μόλις πριν 2 μήνες μιλούσα με συνάδελφο 30φεύγα χρονών που με κοίταζε με γουρλωμένα μάτια όταν του είπα ότι το Fifa είναι απείρως καλύτερο εδώ και μια πενταετία τουλάχιστον, δεν μπορούσε να το διανοηθεί, είχε μείνει σε εποχές PES6, έπαιζε αραιά και που τα πιο πρόσφατα Pro και νόμιζε ότι δεν είχε αλλάξει τίποτα.

Μπορώ να πω ότι τα τελευταία χρόνια (από το fifa 09 που επέστρεψα στο fifa) το έχω κάνει το χρέος μου...έχω πείσει όλη την παρέα μου να το γυρίσει! :P (Κανείς δεν το μετάνιωσε εννοείται!)

Για τα δικαιώματα συμφωνώ, θα έπρεπε να μπούμε ακόμα και τζάμπα! Διαφήμιση είναι!

• Like 1
Δημοσ.

Και να ειχε σουπερ λιγκα σιγα μην καθομουν να ασχοληθω με τοσες ομαδες.. Ποιο πολυ θα ηθελα απο την EA ακομη περισσοτερα γηπεδα και περισσοτερα face captures στις δευτεροκλασατες ομαδες απο οτι να δω εξτρα πρωταθληματα..Το παιχνιδι ειναι τοσο ομορφο στην 55αρα 4k που απλα δεν περιγραφω αλλο, σιγα μην κατσω να ασχοληθω αν λειπει ο συμπαθεστατος κατα τα αλλα Νεμπεγλερας.

Κλασσικα τα πρωτα moddingway περιμενω για να γινει το παιχνιδι οπως πρεπει και αυτο ειναι ολο..

Δημοσ.

Πονάνε τα μάτια μας κάθε ΣΚ με την superleague ,θέλετε να την παίζετε και στο Pc? :DD 

Από ελληνικές θα ήθελα να είναι και η ΑΕΚ για κανα ντερμπάκι με φίλους αλλά δεν μπορώ να πω οτι μου λείπουν οι υπόλοιπες.

Αν θέλει κανείς κανα matchaki , Islazandeh ,fut παίζω κυρίως :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...