Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κλασσικο προβλημα των fifa με μερικα joystick.. 

Ακολουθησε αυτο τον οδηγο θα σε βοηθησει λογικα..

δυστυχως δεν βοηθησε. το εκανα αλλα τιποτα. :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δυστυχως δεν βοηθησε. το εκανα αλλα τιποτα. :(

Διαβασες στα σχολια απο κατω που λεει οτι σε καποιες περιπτωσεις πρεπει να αλλαξεις και το ονομα του Joypad;

Οπως και να εχει αν γραψεις στο yt ή γκουγκλαρεις fifa 16 right stick fix θα βρεις την λυση σιγουρα, δοκιμασε μερικα..

To έκανα pre-order από ελληνικό κατάστημα και σήμερα παρέλαβα το κουτί .Για να πάρω το pre-order bonus πρέπει να βάλω κάποιον κωδικό ή τι παίζει ?

και γω μια απο τα ιδια αλλα πακετα δεν βλεπω..

Στο public απο οπου παρελαβα,το κουτί ηταν το ιδιο με εκεινο που υπήρχε κανονικα στα ραφια και απο οτι μου ειπε ο υπάλληλος δεν εχουν φέρει καποια ειδικη εκδοση για το preorder.
Στο κουτι υπήρχε το σεριαλ του game και τιποτα αλλο (οτι δηλαδη θα αγοραζε και κάποιος σημερα ή σε μια βδομάδα)
Aρα πολυ απλά δεν μου εδωσαν το προιον για το οποιο πλήρωσα και μου εδωσαν κάποιο άλλο αρκετα μικρότερης αξίας.
Τους εχω κανει ηδη τηλέφωνο και θα ξαναμιλησω σημερα αφου μου ζητησαν 1 μερα για να το κοιτάξουν.
Δυστηχως λογω CC  εκανα παραγγελία game απο ελληνικο καταστημα μετα απο πολλά χρόνια,αν και εχω σαν αρχη :"απο ελληνικα καταστήματα μόνο καρπούζια και τπτ αλλο"

Στο public απο οπου παρελαβα,το κουτί ηταν το ιδιο με εκεινο που υπήρχε κανονικα στα ραφια και απο οτι μου ειπε ο υπάλληλος δεν εχουν φέρει καποια ειδικη εκδοση για το preorder.

Στο κουτι υπήρχε το σεριαλ του game και τιποτα αλλο (οτι δηλαδη θα αγοραζε και κάποιος σημερα ή σε μια βδομάδα)

Aρα πολυ απλά δεν μου εδωσαν το προιον για το οποιο πλήρωσα και μου εδωσαν κάποιο άλλο αρκετα μικρότερης αξίας.

Τους εχω κανει ηδη τηλέφωνο και θα ξαναμιλησω σημερα αφου μου ζητησαν 1 μερα για να το κοιτάξουν.

Δυστηχως λογω CC  εκανα παραγγελία game απο ελληνικο καταστημα μετα απο πολλά χρόνια,αν και εχω σαν αρχη :"απο ελληνικα καταστήματα μόνο καρπούζια και τπτ αλλο"

http://www.public.gr/product/gaming/games/pc-games/fifa-16-pc-game/prod7661350pp/

Τον δικηγορο του διαβολου κανω τωρα αλλα στο site τους μονο αυτο εχουν για pc. Δεν αναφερει deluxe edition ή τιποτα αλλο οποτε μαλλον αυτο παρηγγειλες και αυτο σου εδωσαν

http://www.public.gr/product/gaming/games/pc-games/fifa-16-pc-game/prod7661350pp/

Τον δικηγορο του διαβολου κανω τωρα αλλα στο site τους μονο αυτο εχουν για pc. Δεν αναφερει deluxe edition ή τιποτα αλλο οποτε μαλλον αυτο παρηγγειλες και αυτο σου εδωσαν

καλά κανεις και εχεις τις αμφιβολιες σου.

Το προιον στο σαιτ τους το αλλάξανε προχτες με αυτο που αναφερεις στο λινκ (αν και κωδικο προιοντος περιεργως κρατησανε τον ιδιο).

Εχω και το confirmation mail που αναφερει το τι παρήγγειλα καθως και screenshot απο το σαιτ τους (ναι το τελευταίο αντικατοπτρίζει την εμπιστοσυνη που δειχνω στα ελληνικα μαγαζιά μετα τις κατα καιρούς εμπειρίες μου  :P )

Μερος απο το confirmation mail

14ucrrc.jpg

• Like 1

ετσι ειναι οπως τα λεει ο alet. και εγω οταν το προπαρηγγειλα απο το public εγραφε preorder bonus, αλλα νομιζα πως θα τα επαιρνα τα πακετα επειδη καπου στο site του origin εγραφε πως πρεπει να βαλεις το cd key μεχρι και τις 11 οκτωβριου για να παρεις τα πακετα. εκτος και αν δεν καταλαβα σωστα. παντως bonus packs δεν ειδα μεχρι στιγμης.

Καλησπέρα, παιδιά. Επειδή δεν έχω ξαναπάρει παιχνίδι μέσω ίντερνετ. Έχω δει στο g2a ότι το έχει κάνα 40άρι το παιχνίδι. Καταρχάς, δέχονται κάρτες λόγω cc; Επίσης, αν ναι, που στέλνουν έναν κωδικό και κατεβάζω το γκέιμ από origin; Είδα ότι λέγατε και κάτι για αγορά μέσω μεξικάνικου origin, πόσο κοστίζει από εκεί, δέχεται κάρτα; Γενικά ποια είναι η πιο οικονομική λύση; ευχαριστώ

Διαβάζω για προβλήματα με διάφορα χειριστήρια...καλά έχει τέτοια χαζό bugs; Το κάνει και με επώνυμα χειριστήρια; (xbox ας πούμε)

Ειναι πολυ παλιο το θεμα με καποια joystick δεν δουλευει χωρις ενα trick το right stick. Προφανως και δεν το αλλαζουν για να προμοταρουν μερικα ή γιατι απλα δεν ενδιαφερονται..

Εγω παιζω με ps4 joystick μεσω bt dongle σε ολα τα παιχνιδια που χρησιμοποιω joypad και δεν το αλλαζω με κανενα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...