Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παρτε το απο το μεξικανικο origin, η super deluxe εκδοση μου κοστισε 51€...πληρωσα απευθειας μεσω paypal (με alpha bank debit amex).

Οδηγιες υπαρχουν σε reddit & youtube...

Αν το πάρεις απο μεξικάνικο origin γίνεται μετά η πλατφόρμα του origin μόνιμα μεξικάνικη ή αλλάζει πάλι σε ευρωπαική?Σορρυ αν ρωτάω χαζομάρα αλλά πρωτη φορά θα το κάνω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τιποτα δεν παθαινει η πλατφορμα του origin...και μεσω vpn οταν θα εισαι στο μεξικανικο site του origin υπαρχει επιλογη αλλαγης γλωσσας σε αγγλικα στο τελος της σελιδας.

https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/3kp0am/psa_guide_to_getting_pc_version_of_fifa_16_from/

Επεξ/σία από rosgr100
  • Like 2

Να ρωτησω, το παιχνιδι κυκλοφορει επισημα στις 24 η 25?, επειδη βλεπω σε μερικα site 24 και σε αλλα 25.

και τα ελληνικα καταστηματα οπως public,plaisio kotsov κλπ θα το εχουν στα ραφια την ημερα κυκλοφοριας?

απο που το πηρες?

από ενα μαγαζί εδώ μυτιλήνη..

Ρε παιδια μια βοήθεια στο πως να το ενεργοποιήσουμε μέσω vpn γιατί ενώ μέχρι και περισυ τα κατάφερνα φετος δε μου λειτουργεί.

άλλαξε vpn..δεν είναι διαφορετική η διαδικασία

πωωω,και λέω θα παίξω...και είναι preload απλώς...

στις 1 απόψε θα είναι έτοιμο

παιδια με paysafe γινεται αγορα μεσω origin?πηγα σε ενα περιπτερο και μ ειπε θα εχει απο δευτερα και μονο για ελληνικα site επιτρεπεται

Λοιπον μου ηρθε το κλειδι το μεσημερι και επαιξα λιγο μεσω vpn.. 

Ολα καλα φοβερο gameplay,βελτιωμενο σε ολους τους τομεις και πραγματικα οι manual ρυθμισεις ειναι πολυ προσεγμενες φετος.

Εχω ομως ενα μεγαλο παραπονο και δεν ξερω αν μπορει να φτιαχτει με patch..

Επεστρεψαν τα μεγαλα σουτ εξω απο την μεγαλη περιοχη, δεν νομιζω να ειναι τυχη οτι σε 5 ματς εφαγα 3 απιαστα σουτ πολυ δυσκολα να μπουν στο 15 ή ακομη και στο 14. Μεγαλο ξενερωμα αυτο γιατι εκει που παιζεις ρεαλιστικα, εχεις στημενες αμυνες απεναντι σου καλες και ο ρυθμος θυμιζει πραγματικο ποδοσφαιρο, ειδικα στο slow που παιζω, πιανει κατι σουτ και μενει αγαλμα ο τερμας. Και μαλιστα το κακο ειναι οτι τα πιανει εν ριπη οφθαλμου, οχι του δινεις ας πουμε χωρο και χρονο να τα κανει. Αυτο βεβαια στο legendary δεν παιζω σε κατωτερο επιπεδο.

Kλασσικα σε εσενα δεν πιανουν ευκολα αυτα, ειδικα φετος σκοτωνεται να σου βαλει κοντρα ακομη και στην πασα οχι μονο στο σουτ. Αυτος ομως την περναει απο την κλειδαροτρυπα και οπως ειπα πιανει τρελλα σουτ απο οτι ειδα.

Αλλη χτυπητη αδυναμια δεν εχω δει, φαινεται υπεροχο κατα τα αλλα μεχρι στιγμης.

να ρωτησω. εχω το gamepad SPEEDLINK TORID wireless και δεν δουλευει ο δεξιος αναλογικος μοχλος στο φιφα. ενω στις ρυθμισεις δουλευει κανονικα. καμια ιδεα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...