alet Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Oσοι αγοράσατε το παιχνιδι απο Origin και βρίσκεστε Ελλαδα,να ρωτήσω πως ακριβώς τα καταφέρατε?Με πιστωτικές Πειραιως-Eurobank η συναλλαγή κοβόταν λογω CC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 όσοι το πήρατε,αξίζει να το πάρω περισσότερο από το περσινό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 όσοι το πήρατε,αξίζει να το πάρω περισσότερο από το περσινό; Το παιχνίδι είναι "Shut up and take my money" φάση. Είχα χρόνια να πάθω τέτοια πλάκα από ποδοσφαιράκι. Ξενέρωσα αφάνταστα πέρυσι για τα λεφτά που έσκασα στο fifa 15, αλλά τώρα σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 xtrmnspr το παιχνίδι έχει γίνει πιο hardcore απο το περισυνο. Έχει κάποια προβληματάκια (εγω κυρίως αυτο που με χάλασε είναι οτι ενώ έχει γίνει πιο hardcore εξω απο τη περιοχή αν σουτάρεις καλά έχει πάει μέσα για πλάκα) αλλα είναι σίγουρα πολύ καλό. Αλλα να ξέρεις είμαι απο αυτούς που τουλάχιστον στο online δεν συμφωνούσα για μερικά προβλήματα του φιφα 15. Οπότε ας πούν κ άλλοι τη γνώμη τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 xtrmnspr το παιχνίδι έχει γίνει πιο hardcore απο το περισυνο. Έχει κάποια προβληματάκια (εγω κυρίως αυτο που με χάλασε είναι οτι ενώ έχει γίνει πιο hardcore εξω απο τη περιοχή αν σουτάρεις καλά έχει πάει μέσα για πλάκα) αλλα είναι σίγουρα πολύ καλό. Αλλα να ξέρεις είμαι απο αυτούς που τουλάχιστον στο online δεν συμφωνούσα για μερικά προβλήματα του φιφα 15. Οπότε ας πούν κ άλλοι τη γνώμη τους. ωραιά τότε!αν ρε παιδί μου άλλαξε και έγινε όπως λές,τότε να το πάρω αν είναι σα πέρσυ οκ,μπορώ και χωρίς! και ναι για online με ενδιαφέρει κυρίως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 εγω το προπαρηγγειλα απο το public αλλα στην εξελιξη παραγγελιας γραφει "υπο επεξεργασια" ακομα. Στη διαθεσιμοτητα γραφει 24/9/2015. ποτε λετε να το εχω? καιγομαι! να παιξω το ΣΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 εγω το προπαρηγγειλα απο το public αλλα στην εξελιξη παραγγελιας γραφει "υπο επεξεργασια" ακομα. Στη διαθεσιμοτητα γραφει 24/9/2015. ποτε λετε να το εχω? καιγομαι! να παιξω το ΣΚ. μια απο τα ιδια και σε μενα με την διαφορα οτι γραφει "εκτεταμένη αναζητηση" και με ψιλοπροβλημάτησε μια και η προπαραγγελια έχει γινει εδω και κάμποσες μέρες. Τους έκανα ενα τηλ και μου ειπανε οτι ηδη εχουν παραλάβει οποτε δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Να πω βεβαια οτι δεν με έπεισε ακριβως ο τύπος στο τηλ,αλλα ας ελπίσω οτι εχω άδικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λεει ο τυπος του public και να ρθει στις 24. αν δεν το εχω το ΣΚ ακυρωνω την παραγγελια και το παιρνω απο αλλου πιο φθηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 ωραιά τότε!αν ρε παιδί μου άλλαξε και έγινε όπως λές,τότε να το πάρω αν είναι σα πέρσυ οκ,μπορώ και χωρίς! και ναι για online με ενδιαφέρει κυρίως To demo το δοκίμασες; γιατί δε το δοκιμάζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rosgr100 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Παρτε το απο το μεξικανικο origin, η super deluxe εκδοση μου κοστισε 51€...πληρωσα απευθειας μεσω paypal (με alpha bank debit amex). Οδηγιες υπαρχουν σε reddit & youtube... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δυστυχώς δε το εκανα φέτος έτσι και τώρα περιμένω το σαιτ απο το οποίο παρήγγειλα. Το πήρα την απλή έκδοση 38 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g6519 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπέρα σε ολους αγορασα το παιχνιδι από το cdkeys.com με paypal (με χρεωστικη καρτα και 41 ευρω) και σημερα μου εδωσε κωδικο του παιχνιδιού. μπορω να βαλω τον κωδικο από σημερα στο origin και να παιξω από σημερα?? (από το μενου του origin-εξαργυρωση κωδικου προιοντος) η όχι?? ευχαριστω προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Παρτε το απο το μεξικανικο origin, η super deluxe εκδοση μου κοστισε 51€...πληρωσα απευθειας μεσω paypal (με alpha bank debit amex). Οδηγιες υπαρχουν σε reddit & youtube... οι visa -mastercard πάντως άκυρο απο τις τράπεζες για το origin. Ισως η AmEx να έχει άλλο καθεστώς ( αν και μου φαίνεται περιεργο μια και οι τράπεζες είναι εκείνες που απορρίπτουν την συναλλαγή ,εκτός αν μιλάμε για λογαριασμό εξωτερικού και υπάρχει άλλο καθεστώς. Τεσπα προσωπικά θα περιμενω μερικές μέρες,δεν χάλασε και ο κόσμος αλλά η ολη κατάσταση με τα CC και τους περιορισμούς ας ελπίσω να αρχισει να εξομαλύνεται σταδιακά όσο αφορά τις αγορες παιχνιδιών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δυστυχώς δε το εκανα φέτος έτσι και τώρα περιμένω το σαιτ απο το οποίο παρήγγειλα. Το πήρα την απλή έκδοση 38 ευρώ. Που το βρήκες 38€ ? Σε ελληνικό σαιτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπέρα σε ολους αγορασα το παιχνιδι από το cdkeys.com με paypal (με χρεωστικη καρτα και 41 ευρω) και σημερα μου εδωσε κωδικο του παιχνιδιού. μπορω να βαλω τον κωδικο από σημερα στο origin και να παιξω από σημερα?? (από το μενου του origin-εξαργυρωση κωδικου προιοντος) η όχι?? ευχαριστω προκαταβολικα Μπορεις να παιξεις απο σημερα αν βαλεις VPN ΗΠΑ, Ινδονησια ή Κορεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα