Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω βρει το φιφα στο μεξικανικο origin στα 35,και επειδη δινει και τα gold packs(σε αντιθεση με τα κλειδαδικα που πρεπει να δωσεις κανα 10αρικακι παραπανω)το βρισκω αρκετα συμφερουσα τιμη.

Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω?(σε θεματα καρτας κυριως,τα κολπα με προξυ τα ξερω καλα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν νομίζω. Πέρσι από μεξικάνικο origin το είχα πάρει (παρόμοια έκδοση με αυτή που λες, άσχετα τελικά αν έπαιξα ελάχιστα) και δεν είχα πρόβλημα. Όσο είχα κοιτάξει στο reddit δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι φέτος. Αν υπάρχει θέμα θα είναι με capital controls και σία.

To demo ειναι φοβερο παντως,καιρο ειχα να παιξω τοσα ματς σε demo.ΦΟΒΕΡΟ.Ας ελπισουμε να μην το αλλαξουν.Αν και θελει καποιες αλλαγες [στα σουτ μεσα απο την περιοχη,λιγο πιο σφιχτες αμυνες κτλ].

Aν δεν εχει κανένα ηλιθιο patch ,που να καταστρέφει την αμυνα και να κανει buff skils & pace (ηδη το whining του τυπου "δεν μπορω να δημιουργησω φασεις" ,"ο 5στερος επιθετικος μου  δεν περναει ολη την αμυνα με skill" κτλ εχει αρχίσει σε διαφορα fora ) οντως μιλαμε για οτι ποιο κοντινο στο ποδοσφαιρο ever,σε οτι αφορα το gameplay.

Μακάρι. Απορία: αυτοί οι "επιστήμονες" που κράζουν συνέχεια για τέτοια θέματα, γιατί στο καλό δεν πάνε να παίξουν Pro που είναι πιο διασκεδαστικό και να αφήσουν το Fifa στην ησυχία του;

Και αυτή η καταραμένη η ΕΑ γιατί δεν τους αγνοεί και δεν μετατρέπει το παιχνίδι σε φουλ simulator ποδοσφαίρου;

Ο φόβος μου αυτή τη στιγμή είναι μην ακούσω ότι η ΕΑ θα κάνει το χατίρι των γκρινιάρηδων. Φέτος το παιχνίδι είναι βελτιωμένο και μερικοί θέλουν pace abuse και ping pong. Αν είναι δυνατόν.....

• Like 1

Επιτελούς βγήκαν και άλλες ομάδες για το demo

http://www.moddingway.com/file/187337.html

lol trainers,mods σε λιγο θα βγαζουμε και patches για το demo.. Ε ρε ψυχωση αντε να βγει το κανονικο να τελειωνουμε.. :D

lol trainers,mods σε λιγο θα βγαζουμε και patches για το demo.. Ε ρε ψυχωση αντε να βγει το κανονικο να τελειωνουμε.. :D

Μπορεις ηδη να παιξεις το full game χρησιμοποιωντας VPN...

Tι ειναι το vpn;

Virtual Private Network. Αλλαξε την τοποθεσια σου με vpn (hola,fly κλπ) σε Ινδονησια ή Κορεα, μπες Origin, πατα launch FIFA 16, αποσυνδεσου απο το vpn και εισαι ετοιμος. 

Εχει βγεί απο τώρα με vpn; Κριμα ειναι η μονη χρονια φετος που τα σαιτ με keys δε το στελνουν τη στιγμη που το παραγγελνεις αλλα την ημερα κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Εχει βγεί απο τώρα με vpn; Κριμα ειναι η μονη χρονια φετος που τα σαιτ με keys δε το στελνουν τη στιγμη που το παραγγελνεις αλλα την ημερα κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

FIFA ειναι εγκλημα να αγοραζεις απο sites ενω μπορεις να το παρεις στην ιδια τιμη ή και λιγο χαμηλοτερα απο Origin Mexico που σου προσθετει απευθειας το παιχνιδι στον λογαριασμο σου. Θα μπορουσες να παιζεις 3 μερες πριν το παιχνιδι οπως εγω και πολλοι αλλοι τωρα.

Μπορεις ηδη να παιξεις το full game χρησιμοποιωντας VPN...

Θα μπορουσα. ΑΝ ειχα το κλειδι που παραδιδεται συνηθως μια μερα πριν το release date ;)

δεν αγοραζω κλειδι φετος ουτε με σφαιρες 8α περιμενω να δω πως παει το ονλινε.

επαιξα κ λιγο πες16 2πλο καλυτερο σιγουρα του πες15 αλλα δεν μου αρεσε κ πολυ η μπαλα που παιζεται κοντρες πολες κα8ετες αλλου για αλλου το κεντρικο δυδιμο εσπαγε δεξ-αρ  και αφηνε κενο κοντρολ για κλαματα οι παιχτες,

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...