aekoriginal21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκίμασα και world class και legendary και παραδόξως στο τελευταίο είναι (πολύ) πιο εύκολο κι απολαυστικό. Στο world class απλά δεν μπορείς να πάρεις την μπάλα απο τον αντίπαλο. 2 ματσάκια real chelsea που έπαιξα στο legendary πραγματικά τα ευχαριστήθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 παιζοντας περισσοτερο το demo θεωρω οτι το world class θα ειναι η στανταρ δυσκολια φετος καθως μου φαινεται πιο ευκολο σε σχεση με περισυ.Ισως παιζει ρολο οτι πλεον οι αμυντικοι που δεν ελεγχει ο παικτης εχουν καλυτερη συμπεριφορα,οι διαιτητες σφυριζουν και τα φαουλ της ΑΙ,laser guide πασες απο την ΑΙ τελος.Επισης εχω την εντυπωση οτι στο ονλαιν οσοι στηριζονται σε skill-pace θα πρεπει να αναθεωρησουν τον τροπο παιχνιδιου τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μαγεία, pure magic. Θα περάσουμε καλά το χειμώνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μαγεία, pure magic. Θα περάσουμε καλά το χειμώνα. Οντως . Η διαφορα φαινεται αν γυρισεις και παιξεις το 15,που μοιαζει με tehkan soccer πλεον . Aν δεν εχει κανένα ηλιθιο patch ,που να καταστρέφει την αμυνα και να κανει buff skils & pace (ηδη το whining του τυπου "δεν μπορω να δημιουργησω φασεις" ,"ο 5στερος επιθετικος μου δεν περναει ολη την αμυνα με skill" κτλ εχει αρχίσει σε διαφορα fora ) οντως μιλαμε για οτι ποιο κοντινο στο ποδοσφαιρο ever,σε οτι αφορα το gameplay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μακάρι. Απορία: αυτοί οι "επιστήμονες" που κράζουν συνέχεια για τέτοια θέματα, γιατί στο καλό δεν πάνε να παίξουν Pro που είναι πιο διασκεδαστικό και να αφήσουν το Fifa στην ησυχία του; Και αυτή η καταραμένη η ΕΑ γιατί δεν τους αγνοεί και δεν μετατρέπει το παιχνίδι σε φουλ simulator ποδοσφαίρου; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μακάρι. Απορία: αυτοί οι "επιστήμονες" που κράζουν συνέχεια για τέτοια θέματα, γιατί στο καλό δεν πάνε να παίξουν Pro που είναι πιο διασκεδαστικό και να αφήσουν το Fifa στην ησυχία του; Και αυτή η καταραμένη η ΕΑ γιατί δεν τους αγνοεί και δεν μετατρέπει το παιχνίδι σε φουλ simulator ποδοσφαίρου; Νομίζω πως θα έχανε πολύ κόσμο με τέτοια κίνηση...Δες πχ πόσοι παίζουν manual (που κάνει το παιχνίδι πιο ρεαλιστικό και δύσκολο) 1 στους 20 κι αν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω πως θα έχανε πολύ κόσμο με τέτοια κίνηση...Δες πχ πόσοι παίζουν manual (που κάνει το παιχνίδι πιο ρεαλιστικό και δύσκολο) 1 στους 20 κι αν... Το ξερω και ψαχνω για συμπαικτη manual 2vs2 γιατι με κουρασει το semi τοσα χρονια με τον κολλητο μου, που αρνειται πεισματικα να παιζουμε manual μαζι.. *sigh 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Παιζουν ρόλο και τα licenses που πολύς κόσμος (ειδικα οι μικροτερες ηλικιες) που θέλει ενα απλο-γρηγορο-διασκεδαστικο ποδοσφαιρακι δεν μεταναστευει προς PES μεριά.Αλλο Arsenal και αλλο North London . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Το pro διαδόθηκε από στόμα σε στόμα με ονόματα όπως Butastita και Facu, δε φταίει αυτό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 ...τα χρόνια που δεν υπήρχε σοβαρός ανταγωνισμός, που ήταν πραγματικά καλό παιχνίδι και το μόνο που μας ενδιέφερε ήταν το gameplay. Ούτε οι φάτσες και τα textures, ούτε τα γρασίδια, ούτε οι φωτισμοί, ούτε καν το online. Και δέκα χρόνια αργότερα κατάντησε να υποστηρίζεται από κόσμο που το προτιμούσε επειδή: α) είχε καλύτερους φωτισμούς και γενικά γραφικά (βλ. εκδόσεις 2011-2014) β) "παίζαμε Pro από εξαπανέκαθεν και είναι γραμμένο στις πλάκες του Μωυσή πως πρέπει ντε και σώνει να παίζουμε Pro μέχρι τα βαθιά γεράματα" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Οταν ειχε ποιοτικοτερο gameplay μια φορα κ ενα καιρο δεν ειχε θεμα χωρις τις αδειες.Στην τωρινη του κατασταση,αν υποθεσουμε οτι θα μπορουσε να γινει ο arcade πολος απεναντι στο sim του fifa,εχω την εντυπωση οτι οι αδειες ειναι κατι παραπανω απο απαραιτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ακόμα και ως arcade θέλει αρκετή βελτίωση! Έχει βασικά λάθη (για μένα τουλάχιστον) που κάνουν το παιχνίδι να μην παίζεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vocals_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Για να γίνω λίγο πάρτυ πούπερ, θα πρότεινα να περιορίσουμε το οφφτόπικ για το προ γιατί φαίνεται ότι πάλι κατρακυλάει προς προ vs φιφα. Έτσι κι αλλιώς υπάρχει αντίστοιχο θέμα, δεν υπάρχει; Μ; Πάντως όσοι παίξατε το demo του φιφα, η κάμερα είναι πάλι σα να γίνεται σεισμός όταν ανεβοκατεβαίνει γρήγορα η μπάλα, όπως στο 15; Γιατί πραγματικά στο 15 ζαλίζομαι και με κουράζει πολύ μετά από λίγο, είναι υπερβολικά και ηλίθια κακοφτιαγμένη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει περίπτωση μετά από πραγματικά πάρα πολλά χρόνια να μην παίξω φέτος ποδοσφαιράκι....έχω ξεμείνει από κονσόλες, δεν έχω δυνατό pc, δεν ξέρω τι θα κάνω και που θα είμαι το χειμώνα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ακόμα και ως arcade θέλει αρκετή βελτίωση! Έχει βασικά λάθη (για μένα τουλάχιστον) που κάνουν το παιχνίδι να μην παίζεται Πρεπει να το παιξουμε ολοι για να δουμε και το φετινο σε βαθος χρονου βγαινουν τα αληθινα κουσουρια με πολλες ωρες gameplay.. Εχει βελτιωθει παντως αισθητα σε τομεις χειρισμου,pace,tackling,πασας απο ενα γρηγορο δειγμα ~20 παιχνιδιων.. Ειναι πιο ρεαλιστικο και ελαφρα πιο δυσκολο. Εχει βεβαια ακομη αστειο cheating σε υψηλα επιπεδα δυσκολιας αλλα προς το παρων δεν εχω συναντησει το αστειο χαλι του 15.. Θα δειξει μπορει να το δω συντομα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα