Lam13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Στα ονλαιν φιλικα πως καταλαβαινουμε οτι ο αντιπαλος παιζει legacy ενω εμεις παιζουμε τακτικαλ? υπαρχει καποιος τροπος να το ελεγξουμε? νομιζω σε ολα τα παιχνιδια ονλινε παιζουν tactical ειτε θελουν ειτε οχι..εκτος αυτου νομιζω φαινεται γιατι μαρκαρει σαν τηλεκατευθυνομενη ρουκετα κυνηγοντας τον αντιπαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Τα φιλικά είναι ειδικά περίπτωση γιατί εκεί (νομίζω) επιτρέπεται ακόμα το legacy defending. Στα υπόλοιπα που λες, το tactical είναι η μοναδική επιλογή που επιτρέπεται από το παιχνίδι. Μια μέρα θα αφαιρέσουν εντελώς το legacy και θα ησυχάσουμε. Αμήν και για τα assisted controls... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 ντελιτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 παρομοίως (και τα δύο ήταν για τη συζήτηση του manager) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 ρε γκαις το ερωτημα μου ηταν σαφες! 1ον παιζω φιλικο ονλαιν διοτι δεν υπαρχει η δυνατοτητα να μαζευομαστε καθε μερα στο σπιτι 2ον στα φιλικα μπορεις να παιξεις οτι αμυνα θελεις. 3ον εγω παιζω τακτικαλ και ο αλλος αρνειται οτι παιζει λεγκασι (παιρνω ορκο οτι παιζει λεγκασι) και οδυρεται οτι παιζει κι αυτος τακτικαλ (γι αυτο και η ερωτηση) Βασικα δεν με νοιαζει, ας παιζει οτι θελει εφοσον το επιτρεπει το mode απλα δεν μπορω τις μπαρουφες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ανέβηκα τρένο χθες στην Div. 2 με Ρεάλ και ρεκόρ 7-0-0. Ξεκίνησα γερά τη σεζόν στην Div. 1 με δύο νίκες κόντρα σε Μπάγιερν και Μπάρτσα, αλλά στον τρίτο αγώνα επίσης με Μπάγιερν έχασα χάρη σε αυτό το φαντασμαγορικό γκολ. Ουαί τοις ηττημένοις... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μάλλον ήταν επειδή ο Navas έπιασε την μπάλα με το λάθος χέρι. Τι σου κάνουν το λάθος χέρι και το λάθος πόδι στο Fifa... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ανέβηκα τρένο χθες στην Div. 2 με Ρεάλ και ρεκόρ 7-0-0. Ξεκίνησα γερά τη σεζόν στην Div. 1 με δύο νίκες κόντρα σε Μπάγιερν και Μπάρτσα, αλλά στον τρίτο αγώνα επίσης με Μπάγιερν έχασα χάρη σε αυτό το φαντασμαγορικό γκολ. Ουαί τοις ηττημένοις... με τι πρόγραμμα έκανες capture και έχεις τόσο ομαλα καρέ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Open Broadcaster φίλος. Φυσικά χρειάζεσαι και τις ανάλογες ρυθμίσεις. Το είχαμε συζητήσει με έναν άλλο συμφορουμίτη κάτι σελίδες πίσω αν θες να δεις και τις ρυθμίσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Εγω έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμης : Fraps = τραγικά fps (στο βίντεο που γράφτηκε) dxtory= τραγικά fps (στο βίντεο που γράφτηκε) raptr= τραγικά fps (στο βίντεο που γράφτηκε) playtv= τραγικά fps (στο βίντεο που γράφτηκε) Και δε ξέρω τί φταίει.Εχω CPU fx8320/ GPU HD 7950 3 GB/8 GB ram /τελευταίους amd drivers (crimson).μηπως φταίνε οι drivers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Όλα αυτά που αναφέρεις (ειδικά το βρωμερό και τρισάθλιο fraps) είναι υποδεέστερα του OBS. Ειδικά αν θέλεις να γράφεις στα 60 καρέ ανα δευτερόλεπτο. Για τις ρυθμίσεις που λέγαμε, δες εδώ (μαζί με το από κάτω μήνυμα) και εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 εχω ενα προβλημα με το fut. τα coins μου δεν μειωνονται οταν αγοραζω κατι απο το market. επισης τα coins που κερδιζω πχ απο τους αγωνες δεν προστιθενται στο συνολο. εχουν κολλησει στα 194248. τι γινεται!? το κανει και σε εσας αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Χθες σε ονλαιν φιλικο (νομιζω στο τελευταιο που παιξαμε και μαλιστα στο πολυ χαλαρο) κανω στο φιλαρακι δολοφονικο τακλιν απο πισω (του κοψα το ποδοσφαιρο λεμε) μεσα στην περιοχη, επιτηδες γυρω στο 80 ωστε να γινει το 2-2 ....και ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΠΤ!!! μας επιασε νευρικο γελιο Μηπως το παιχνιδι εχει παρει την κατιουσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μπα, αυτά γίνονται κάθε βδομάδα στα ελληνικά γήπεδα χωράφια και δεν λέει κανένας τίποτα, στο Fifa μας πείραξε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagorius Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα και χρονια πολλα.Οπως βλεπετε απο τον τιτλο ειμαι λιγακι νευριασμένος μετα απο εντονο gameplay στο online του fifa16.Ο λογος;Παω για επιθεση,εχω την μπαλα και βλεπω να έρχεται με φορα καταπανω μου ο αντιπαλος παικτης και κου κλεβει τη μπαλα για πλακα λες και ο παικτης μου ειναι 10χρονο.Εγω οταν παιζω αμυνα παταω Α για το contain και απλα βλεπω τον παικτη μου να σακουλιαζεται, παταω το Β και μερικες φορες γλιτωνω καμια φαση και κανα Χ για το sliding tackle που ειμαι καλος σε αυτο ευτυχώς.Οι αλλοι τι κουμπί πατανε και ερχονται φορτσατοι πανω στον παικτη μου και του παιρνουν τη μπαλα τοσο εύκολα,δε μπορω να καταλαβω. Ειναι το λεγομενο jockey? Αν ναι, πρεπει να παταω μονο την αριστερη σκανδαλη ή μαζι και το τρεξιμο;Παρακαλω βοηθειστε με γτ νευριαζω τερμα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα