SOADNICK Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Η EA ανακοίνωσε επίσημα το FIFA 16 ρίχνοντας το βάρος στο γεγονός ότι είναι η πρώτη έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού που θα περιλαμβάνει 12 γυναικείες εθνικές ομάδες (ΗΠΑ, Καναδάς, Μεξικό, Βραζιλία, Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Σουηδία, Κίνα και Αυστραλία), με τις γυναίκες παίκτριες να είναι προφανώς διαφορετικές από τους άντρες, αλλά το gameplay θα παραμείνει το ίδιο. Σύμφωνα με τον Nick Channon, παραγωγό του FIFA 16, “Στη νέα έκδοση θέλουμε να συμπεριλάβουμε τους καλύτερους παίκτες του κόσμου ανεξαρτήτος φύλου. Προφανώς, στο διεθνές επίπεδο θα βρίσκαμε τις καλύτερες παίκτριες και γι’ αυτό ξεκινάμε από εκεί.Στόχος μας είναι να γίνει ολοκληρωμένη δουλειά και όχι απλά να τοποθετήσουμε ένα γυναικείο κεφάλι σε ένα αντρικό σώμα. Στο FIFA 16 θα δείτε μοναδικά σώματα βασισμένα στον γυναικείο τύπο, με μακριά μαλλιά ή κοτσίδες και ξεχωριστά animations για την κίνηση τους.” Ο Channon ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρχει δυνατότητα αγώνα μεταξύ γυναικείων και αντρικών ομάδων, ούτε ultimate και career mode. Αυτό, ωστόσο, μπορεί να αλλάξει αν δουν την κατάλληλη υποδοχή από το κοινό.Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα μάθουμε πολλά για το gameplay και τα νέα στοιχεία του FIFA 16, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου. Trailer: Εικόνες: Πηγές:TechgearIGN Υ.Γ. Σύμφωνα με το novasports, σε αυτή την σελίδα γίνεται να ψηφίσουμε για να προστεθεί, μεταξύ άλλων, το ελληνικό πρωτάθλημα στο FIFA 16. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2015 από SOADNICK 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Προπαραγγέλνω τώρα... εξάλλου από ότι φαίνεται λύθηκαν όλα τα προβλήματα του παιχνιδιού. Σωστό stamina και pace υπάρχει περίπτωση να δούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Προπαραγγέλνω τώρα... εξάλλου από ότι φαίνεται λύθηκαν όλα τα προβλήματα του παιχνιδιού. Σωστό stamina και pace υπάρχει περίπτωση να δούμε; Επειδή είδα και άλλους να το λένε, τι θέματα είχε το 15? Δε το έχω παίξει καθόλου. Στο 14 θυμάμαι ότι από ένα σημείο και μετά (~70+) οι παίχτες περπάταγαν. Μπορεί όμως να spamαρα εγώ το sprint σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Αυτό ήταν το πρόβλημα, ότι δεν είχε γυναικείες ομάδες. Όλα καλά τώρα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Άκυρη προσθήκη μου φαίνεται! Ποιος θα κάτσει να παίξει με γυναικείες ομάδες πέρα από το να δοκιμάσει για πλάκα; Ας έβαζαν 5χ5 ή ποδόσφαιρο σάλας όπως είχανε παλιά! Τέλος πάντων, ας δούμε πως θα τα πάει στα σημαντικά και βλέπουμε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Ευπρόσδεκτη προσθήκη.Πάντως το 15 το παράτησα. Παίζω μία στο τόσο με κάνα φιλαράκι.Η διαιτησία, ειδικά στα Penalty έχει σοβαρότατα προβλήματα. Φοβερό ελάττωμα που μπορείς να πάρεις έναν παίχτη από τη σέντρα και να βάλεις γκολ. Ούτε στο Actua Soccer δεν γίνονταν αυτά!Ας ελπίσουμε πως το 16 θα είναι καλύτερο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 φήμες λένε,ότι στο θηλυκό be a pro,η παίκτρια δεν θα είναι διαθέσιμη για 9 μήνες,λόγω εγκυμοσύνης! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Το αγοράζω απο το 2011 το Fifa και το παίζω απο το 1994 αλλά λόγω το οτι προσθέσανε γυναίκες παίκτριες αυτην την φορα δε θα το αγοράσω. Σας τρίπλαρα ε? Πλακα κάνω θα το αγοράσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 fifa = κοινο αγγλιας με όσα συμβαίνουν στην αγγλία,ήταν το πιο εύκολο στόιχημα να βάλεις ότι θα έβαζαν γυναικείες ομάδες φέτος.Anyway,το fifa 2013 ηταν εξαιρετικό,όπως και το 12.Απο εκεί και πέρα μετά,το pro που έγινε κάτι ενδιάμεσο,το προτειμώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 .Απο εκεί και πέρα μετά,το pro που έγινε κάτι ενδιάμεσο,το προτειμώ. ωχ,όχι πάλι! Θα γίνει πόλεμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 ωχ,όχι πάλι! Θα γίνει πόλεμος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 χαχαχχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Επειδή είδα και άλλους να το λένε, τι θέματα είχε το 15? Δε το έχω παίξει καθόλου. Στο 14 θυμάμαι ότι από ένα σημείο και μετά (~70+) οι παίχτες περπάταγαν. Μπορεί όμως να spamαρα εγώ το sprint σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι. Πείτε ρε τι θέματα είχε το 15, με γράψατε όλοι σας Άκυρη προσθήκη μου φαίνεται! Ποιος θα κάτσει να παίξει με γυναικείες ομάδες πέρα από το να δοκιμάσει για πλάκα; Ας έβαζαν 5χ5 ή ποδόσφαιρο σάλας όπως είχανε παλιά! Τέλος πάντων, ας δούμε πως θα τα πάει στα σημαντικά και βλέπουμε! Θυμάμαι και πέρυσι πριν βγει το 15 που (εμείς οι δύο) λέγαμε να έχει σάλα και στρίψιμο κέρματος στην αρχή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Γενικά θα ακούσεις πολλά ανάλογα με την οπτική του καθενός. Προσωπικά θέλω μικρότερη ταχύτητα παιχνιδιού (για μένα ένα 80% του slow θα ήταν καλά) και του pace των παικτών που θα έχει και αντίστοιχη επίπτωση στο stamina. Δεν μπορεί ένας παίκτης να τρέχει 90 λεπτά χωρίς να πέφτει κάτω. Θέλω δηλ. να περιοριστεί το φλιπεράκι και η απίστευτη πίεση που εφαρμόζουν οι παίκτες για 90 λεπτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Προσωπικά θέλω μικρότερη ταχύτητα παιχνιδιού (για μένα ένα 80% του slow θα ήταν καλά) και του pace των παικτών που θα έχει και αντίστοιχη επίπτωση στο stamina. Δεν μπορεί ένας παίκτης να τρέχει 90 λεπτά χωρίς να πέφτει κάτω. Θέλω δηλ. να περιοριστεί το φλιπεράκι και η απίστευτη πίεση που εφαρμόζουν οι παίκτες για 90 λεπτά. Οχι καλύτερα είναι οπως έιναι τώρα . Αμα κάνουν αυτο που λες να μειώσουν την ταχύτητα κτλ θα μας πέρνει ο υπνος στα ματς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα