La_MoRt Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μήπως έχει κανείς ιδέα πως μπορώ να συνδέσω ένα pc remotly μέσω wired network ώστε ότι βλέπω στο pc να το κάνω streaming στην τηλεόραση;Υπόψιν γνωρίζω ότι μπορεί να συνδεθει μέσω hdmi vga απλά ψάχνω να βρω ένα τρόπο έτσι ώστε ένα pc που βρίσκεται μέσα σε ένα δίκτυο να μπορώ να το κάνω streaming στη τηλεόραση. Θέλω να παίξω site που δεν υποστηρίζονται σε τηλεόραση και θέλω να τα βλέπω μέσω τηλεόρασης. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα; Οι τηλεοράσεις είναι Samsung και LG.
me3ikan Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Με miracast γίνεται αυτό που θες. Ποια είναι η τηλεόραση και τι windows έχεις στο pc?
La_MoRt Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Windows 8.1 ή windows 7 και οι τηλεοράσεις είναι LG & Samsung Το miracast είναι για χρήση ασύρματη. εμένα με ενδιαφέρει ενσύρματη χρήση. οι τηλεοράσεις και το pc είναι συνδεδεμένες μέσα στο ίδιο δίκτυο. Με την ασύρματη έχω πολλές απώλειες :/
WalkerSW Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Και εμενα θα με ενδιέφερε κατι τετοιο με miracast δεν εχω καταφέρει να κανω σωστή δουλεια απο win8.1 pc σε sammy smartTV. Μονο απο κινητο μπορώ να κανω σωστή προβολή!!
La_MoRt Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Γενικότερα έχει απώλειες αρκετές δυστηχώς και μια δουλεύει και μια όχι το έχω ψάξει αρκετά αλλά δεν έχω βρει αυτό που ψάχνω πουθενά. Ίσως και να μην υπάρχει. Έχω βρει τρόπους μέσω δικτύου και shared φακέλων για να κάνεις προβολή βίντεο ή φωτογραφίων και γενικότερα ότι έχει να κάνει με media αλλά πλήρη προβολή ενός υπολογιστή μέσω δομημένης καλωδίωσης δεν έχω βρει.
me3ikan Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Φίλε μου αυτό που θέλεις γίνεται με πατέντα αλλά σίγουρα θα έχει κάποιο delay. Επειδή το προσπαθώ και εγώ αυτή τη στιγμή μόλις καταλήξω σε αποτελέσμα θα σε ενημερώσω. Θα χρησιμοποιησω το vlc και το servio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα