Quicksilver_gta:sa_lover Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Καλησπέρα! Έχω το συγκεκριμένο λογαριασμό αρκετά χρόνια, και ξαναμπήκα πριν λίγο καιρό που ήθελα να αγοράσω κάτι. Λόγω του ότι το συγκεκριμένο όνομα χρήστη το είχα από όταν ήμουν 14.. θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να το αλλάξω κάπως σε κάτι πιο.. σοβαρό χαχαχ. Είναι κρήμα λογαριασμός τόσων χρόνων να πάει στράφι Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! 1
sitiros22 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 εδώ ο κοσμος καίγεται και ο quick πως τον λενε χτενίζεται.οχι δεν γινεται φτιαξε άλλο account 1
InfernoN Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 ε επικοινωνησε με το staff και συζητηστε το http://www.insomnia.gr/user/39041-hal9000/
SPANK Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Το όνομα δεν αλλάζει αν θέλεις όμως μπορείς να ζητήσεις να κλείσει ο συγκεκριμένος λογαριασμός και να ανοίξεις έναν καινούργιο
Quicksilver_gta:sa_lover Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Καίγεται ο κόσμος; Α δε θα το κατάλαβα Σιτηρέ, λογικά θα άρπαξες εύκολα έ; Ευχαριστώ πολύ Infernon! Αυτό έψαχνα! Το φαντάστηκα, spank απλά είπα μήπως επειδή ειναι 11 ετών ο λογαριασμός μηπως γίνει κάτι. Ευχαριστώ! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 οχι δεν γινεται φτιαξε άλλο account προφανώς και γίνεται, αλλά εδώ και χρόνια έχουν αποφασίσει να μην το κάνουν, λόγικό εξάλλου μιας και θα ήταν τρελό μπέρδεμα... 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Καίγεται ο κόσμος; Α δε θα το κατάλαβα Σιτηρέ, λογικά θα άρπαξες εύκολα έ; Ευχαριστώ πολύ Infernon! Αυτό έψαχνα! Το φαντάστηκα, spank απλά είπα μήπως επειδή ειναι 11 ετών ο λογαριασμός μηπως γίνει κάτι. Ευχαριστώ! Εντάξει, θα σε αγαπήσουμε ακόμη και με αυτό το nick! Πάντως δεν θα χάσεις και τίποτα μιας και σε 11 χρόνια έκανες ...2 posts (και αυτά εδώ)! 7
Quicksilver_gta:sa_lover Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Εντάξει, θα σε αγαπήσουμε ακόμη και με αυτό το nick! Πάντως δεν θα χάσεις και τίποτα μιας και σε 11 χρόνια έκανες ...2 posts (και αυτά εδώ)! Χαχαχα ναι, έχεις ένα δίκιο εδώ, πρόσφατα συνδέθηκα στο forum πάλι και ανακάλυψα οτι έχω λογαριασμό από το 2004, με το lastpass!
parsifal Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Τα 2 μόνο posts με μεγάλης παλαιότητας account ήταν τα "καλά χαρτιά" σου, που τα έκαψες ποστάροντας εδώ δημόσια το αίτημά σου. Αν έστελνες p.m. σε κάποιον moderator και τον πετύχαινες σε καλή διάθεση, μπορεί να σου το έκανε το rename στη ζούλα. Τώρα όμως δεν...
Quicksilver_gta:sa_lover Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Τα 2 μόνο posts με μεγάλης παλαιότητας account ήταν τα "καλά χαρτιά" σου, που τα έκαψες ποστάροντας εδώ δημόσια το αίτημά σου. Αν έστελνες p.m. σε κάποιον moderator και τον πετύχαινες σε καλή διάθεση, μπορεί να σου το έκανε το rename στη ζούλα. Τώρα όμως δεν... Αν σου πω οτι η πρώτη μου σκέψη μετά που ανέβασα το θέμα ήταν αυτή; Δεν υπάρχει κάτι που να μη διορθώνετε βέβαια! Ας βγάλουμε όλοι όσοι είμαστε εδώ μια selfie, χαμογελάστεεεεε
parsifal Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 ΧΑΧΑΧΑ! Ωραίος! Όπως και να 'χει, καλώς επέστρεψες, είτε με αυτό είτε με άλλο account (να ενημερώσεις όμως κάποιον moderator πριν ανοίξεις νέο).
Quicksilver_gta:sa_lover Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ναι φυσικά, σκέφτομαι βέβαια να το κρατήσω για να μου θυμίζει να σκέφτομαι λίγο πιο μακροπρόθεσμα πριν κάνω οτιδήποτε χαχα! Αλλά ναι σε περίπτωση δημιουργίας νέου λογαριασμού, έχω ήδη μιλήσει με Admin και με ενημέρωσε οτι δεν επιτρέπονται διπλοί λογαριασμοί! Ευχαριστώ όμως!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα