Προς το περιεχόμενο

SanDisk 64GB Ultra Fit USB 3.0 Flash Drive - 130MB/s, Mymemory.de ~ 22.67 Ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

sandiskultrafit64gb2for34.jpg

http://www.mymemory.de/USB-Sticks/SanDisk/SanDisk-64GB-Ultra-Fit-3.0-USB-Stick---130MB_s

Η τιμή για το 1 τεμάχιο είναι 22,67 ευρώ (κωδικός ΒΟΧ10

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Χωρίς κωδικό βγαίνει 25,19 για 1 τεμάχιο και 47,60 ευρώ τα δύο

Στο Skroutz 35.65 + μεταφορικά

Επεξ/σία από Basilis_1
  • Like 6
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω θα περιμενω γιατι ειδα το γερμανικο mediamarkt εβαλε σημερα σε προσφορα στα 29 ευρω το ιδιο στα 128gb :D

Ψαχνω στο mediamarkt.de και δεν βλεπω κατι. Αμα δεις κατι σχετικο βαλε λινκ εδω η ανοιξε νεο τοπικ. Στελνει παντως Ελλαδα ετσι;

• Moderators
Δημοσ.

Όχι βεβαια, άλλο εννοει. Ότι πιθανον θα παιξει (σε μαγαζι που στελνει) προσφορα καλη. Αυτή η τιμη είναι ψιλονορμαλ σε σχεση με του 128αριου στο ΜΜ.de. 13 ευρω βγαινει συχνα το 32αρι,25 το 64αρι, 15 τα δυο 16αρια, είναι σχεδόν η ιδια τιμη/GB. O morfeas ελπίζει στην ακομα χαμηλοτερη τιμη.

• Like 1
Δημοσ.

εγω θα περιμενω γιατι ειδα το γερμανικο mediamarkt εβαλε σημερα σε προσφορα στα 29 ευρω το ιδιο στα 128gb :D

το SANDISK Cruzer® Blade™ USB Flash ειναι ....και οχι του θεματος

Μπραβο στο ts και καλος ορισες στην παρεα μας :-)

• Like 1
Δημοσ.

Τσίμπησα και εγω ενα εςτω με την τριτη προσπάθεια απο άλλον browser διότι δεν στα 2 πρωτα(safari και chrome έτρωγα άκυρο) με Mercury browser άψογα!!

Sent from my iPad using Insomnia

• Moderators
Δημοσ.

25€ και κατι ψιλα το ειχαν βαλει πριν 2 σχεδόν μηνες, τωρα είναι ακομα πιο κατω (λογικο οσο περναει ο καιρος μπορούμε να πουμε)

Εχω περιεργια τι νουμερα θα παρετε σε αντιγραφες μεγαλων αρχειων, μιας και το 32αρι που πηρα δεν τα παει καλα. (18-22ΜΒ/s) (υπαρχουν θεματα στην ενοτητα με μετρήσεις του 32αριου για οποιον θελει - ας κανει μια αναζητηση)

Δημοσ.

<a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.insomnia.gr/topic/565354-samsung-64gb-evo-24e-sandisk-64gb-ultra-fit-usb-30-24e-mymemory-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%BE%CE%B5-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CF%82/?do=findComment&comment=53918384'>25€</a> και κατι ψιλα το ειχαν βαλει πριν 2 σχεδόν μηνες, τωρα είναι ακομα πιο κατω (λογικο οσο περναει ο καιρος μπορούμε να πουμε)<br><br>Εχω περιεργια τι νουμερα θα παρετε σε αντιγραφες μεγαλων αρχειων, μιας και το 32αρι που πηρα δεν τα παει καλα. (18-22ΜΒ/s) (υπαρχουν θεματα στην ενοτητα με μετρήσεις του 32αριου για οποιον θελει - ας κανει μια αναζητηση)

Τοςο χάλια το 32αρι.

Εχω ενα Kingston 4ετιας μοντέλο και πιάνει σχεδόν διπλάσιο ρυθμό σε μεγάλα αρχεία.

Ελπίζω μην ειναι αντιςτοιχη μούφα το 64αρι αλλιως θα φύγει πίσω οπως ήρθε.

Το συνδύασα και με OTG στα 6.5 ευρω που ήθελα μαζί με το πολυ compact σε διαστάσεις του link διότι σκέτο OTG τα μεταφορικα απο Amazon έβγαινε παραπάνω απο οτι το ίδιο το OTG.

Δημοσ.

Για το 32Gb: Για αρχεία που χωράνε στο fat32 που έχει, πιάνει την ονομαστική του ταχύτητα, θα έλεγα και άνετα. Δεν το πάτησα ακόμα φορματ για να δοκιμάσω πως πάει σε μεγαλύτερα αρχεία...

Δημοσ.

το γεμιζεις mp3 και το βαζεις στο αυτοκινητο και τα υπολοιπα .....just listen B)

• Moderators
Δημοσ.

Για το 32Gb: Για αρχεία που χωράνε στο fat32 που έχει, πιάνει την ονομαστική του ταχύτητα, θα έλεγα και άνετα. Δεν το πάτησα ακόμα φορματ για να δοκιμάσω πως πάει σε μεγαλύτερα αρχεία...

20-22 σε fat32, 18 σε ntfs. Μεγαλα όταν λεω εννοω όχι των ΚΒ, δηλαδη πχ 100ΜΒ, 500ΜΒ, 2GB κλπ.

Μονο σε Windows 8 γραφει με 35 περιπου. Σε 7αρια, σε 4 μηχανήματα διαφορετικα usb3.0 παντα, παντου τα ιδια βγαζει. Μηπως το δοκιμασες σε win8; (επισης ποια/τι εννοεις "ονομαστικη του ταχυτητα;" )

(μιλαω για το 32αρι μην μπερδευτεί κανεις, αν και πιθανον να εχει ιδιες επιδοσεις)

το γεμιζεις mp3 και το βαζεις στο αυτοκινητο και τα υπολοιπα .....just listen B)

Πολλες αναφορες για "παιξιμο σε FF" σε πολλα αυτοκινητου το φλασακι του θεματος σε 16 και 32GB τουλαχιστον. Παρτε ένα usb2.0 ακομα και με 6ΜΒ/s αν είναι για τετοια χρηση. ;)

Δημοσ.

Τι να σου πω εγώ έχω διαφορετική εικόνα... Σε usb2 και πιάνω μεγαλύτερες ταχύτητες, το τερματίζει βασικά :P (windows 8.1 με μητρική 10 χρονών)

Screenshot_2.png
Screenshot_5.png
Screenshot_1.png

Και όταν λέω ονομαστική εννοώ 120Mb/sec...Επισης με ώρες χρήσης δεν ζεσταίνεται όπως λέτε πολλοί. Απλά πέρνει την ίδια  θερμοκρασία με το pc.

Οταν βρεθώ σε pc με usb3 θα σας βάλω μετρήσεις να δείτε.
Δημοσ.

να παρω δηλαδη...θεωρειται καλο?

Στα λεφτά του πιστεύω δεν μπορείς να βρεις κάτι τόσο καλό.. Αν και οι  απόψεις όσο αφορά τις ταχύτητες διαφέρουν :P

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...