Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ! Επανήλθα με benchmarks!  Τι γνώμη έχετε; Είμαι καλά για SATA II ??  Να πω ότι δεν έχω ενεργοποιήσει το rapid mode.

Τζιτζί λέμε.

• Like 1
  • Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με κλειστό rapid mode πως είναι ρε παιδιά τα δικά μου??

Αν τα συγκρίνεις με τα δικά μου, πολύ καλύτερα...

Τον λόγο δε ξέρω.

Δημοσ.

Αν τα συγκρίνεις με τα δικά μου, πολύ καλύτερα...

Τον λόγο δε ξέρω.

Μια χαρά είναι και το δικό σου απλά το κομμάτι του φίλου ήταν καλύτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά είναι και το δικό σου απλά το κομμάτι του φίλου ήταν καλύτερο.

Και γιατι αυτες οι διαφορές, όταν μιλάμε για τον ιδιο δίσκο???

Δημοσ.

Πείτε και μια γνώμη στον αρχάριο, για ssd samsung 250gb evo, ahci, sata 3, mobo m4a87td evo, win10, χωρίς rapid mode

Πως τα βλέπετε τα πράγματα?

Στο δίσκο σου δεν εχεις κανει σωστο alignment. Δεν βλέπεις το bad με μεγάλα κόκκινα γράμματα? Σβήσε το partition table και δημιουργησε καινουριο. Τα win 8, 10 το κανουν απο μόνα τους σωστό. Για τα 7 δεν θυμάμαι. Τα xp σίγουρα όχι. Αν δεν θες να μπλέξεις με το disk management των windows, δοκίμασε το gparted

Δημοσ.

νομίζω οτι μπορεί και καλύτερα. τα 4k ειναι λίγο χαμηλα

Ο alldaynews έχει amd cpu και χρησιμοποιεί τον default driver των win γι αυτό και τόσο χαμηλά. Αν βάλει amd-sata drivers θα ανεβάσει τα νούμερα.

Δημοσ.

Στο δίσκο σου δεν εχεις κανει σωστο alignment. Δεν βλέπεις το bad με μεγάλα κόκκινα γράμματα? Σβήσε το partition table και δημιουργησε καινουριο. Τα win 8, 10 το κανουν απο μόνα τους σωστό. Για τα 7 δεν θυμάμαι. Τα xp σίγουρα όχι. Αν δεν θες να μπλέξεις με το disk management των windows, δοκίμασε το gparted

Τα ειδα τα κοκκινα γράμματα αλλα δεν ηξερα τι ειναι. Λοιπόν, κάνε ένα κόπο και εξηγησε μου τα παραπανω λίγο πιο αναλυτικά για να κάνω σωστή δουλειά μιας που είμαι λιγάκι αρχάριος ;)

Δημοσ.

Δοκιμασα τα παντα αλλα ο δισκος αρνειτε πεισματικα να λειτουργησει προβλεπομενα....επιστροφη στον μηχανικο μου...αφου οι διαφορες στην ταχυτητα δεν ειναι ορατες..

Σιγουρα εχεις scssi εσυ 10Κ ...

Και σε σατα 1 να τον βαλεις και χωρις ahci δεν συγκρινονται οι αποδοσεις ...

Κατι λαθος συμβαινει στο συστημα σου...

Εχω εγκαταστησει πανω απο 25 evo 850 ποτε δεν ειχε κανενα προβλημα...

Δημοσ.

Και παρόλο που εχω win10 γιατί δεν έγινε από μόνο του όπως γράφεις.?

Δημοσ.

Χωρίς νέα εγκατάσταση Windows δεν γίνεται;

Ισως γινεται με διαφορα προγραμματα (aomei, paragon) αλλα δεν το χω δοκιμασει

Πιθανοτατα το partition υπηρχε απο πριν και δεν το δημιουργησαν τα win 10, αλλά απλα εγκατασταθηκαν σε αυτο

Αποστολή από το ST18i με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...