BlueBlood7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους ! Επανήλθα με benchmarks! Τι γνώμη έχετε; Είμαι καλά για SATA II ?? Να πω ότι δεν έχω ενεργοποιήσει το rapid mode. Τζιτζί λέμε. 1
ntasaef4 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Πείτε και μια γνώμη στον αρχάριο, για ssd samsung 250gb evo, ahci, sata 3, mobo m4a87td evo, win10, χωρίς rapid mode Πως τα βλέπετε τα πράγματα?
alldaynews Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Με κλειστό rapid mode πως είναι ρε παιδιά τα δικά μου??
ntasaef4 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Με κλειστό rapid mode πως είναι ρε παιδιά τα δικά μου?? Αν τα συγκρίνεις με τα δικά μου, πολύ καλύτερα... Τον λόγο δε ξέρω.
Silverage Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Αν τα συγκρίνεις με τα δικά μου, πολύ καλύτερα... Τον λόγο δε ξέρω. Μια χαρά είναι και το δικό σου απλά το κομμάτι του φίλου ήταν καλύτερο. 1
konstantin79 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Με κλειστό rapid mode πως είναι ρε παιδιά τα δικά μου?? νομίζω οτι μπορεί και καλύτερα. τα 4k ειναι λίγο χαμηλα 1
ntasaef4 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μια χαρά είναι και το δικό σου απλά το κομμάτι του φίλου ήταν καλύτερο. Και γιατι αυτες οι διαφορές, όταν μιλάμε για τον ιδιο δίσκο???
EddieObscurant Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Πείτε και μια γνώμη στον αρχάριο, για ssd samsung 250gb evo, ahci, sata 3, mobo m4a87td evo, win10, χωρίς rapid mode Πως τα βλέπετε τα πράγματα? Στο δίσκο σου δεν εχεις κανει σωστο alignment. Δεν βλέπεις το bad με μεγάλα κόκκινα γράμματα? Σβήσε το partition table και δημιουργησε καινουριο. Τα win 8, 10 το κανουν απο μόνα τους σωστό. Για τα 7 δεν θυμάμαι. Τα xp σίγουρα όχι. Αν δεν θες να μπλέξεις με το disk management των windows, δοκίμασε το gparted
BlueBlood7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 νομίζω οτι μπορεί και καλύτερα. τα 4k ειναι λίγο χαμηλα Ο alldaynews έχει amd cpu και χρησιμοποιεί τον default driver των win γι αυτό και τόσο χαμηλά. Αν βάλει amd-sata drivers θα ανεβάσει τα νούμερα.
ntasaef4 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Στο δίσκο σου δεν εχεις κανει σωστο alignment. Δεν βλέπεις το bad με μεγάλα κόκκινα γράμματα? Σβήσε το partition table και δημιουργησε καινουριο. Τα win 8, 10 το κανουν απο μόνα τους σωστό. Για τα 7 δεν θυμάμαι. Τα xp σίγουρα όχι. Αν δεν θες να μπλέξεις με το disk management των windows, δοκίμασε το gparted Τα ειδα τα κοκκινα γράμματα αλλα δεν ηξερα τι ειναι. Λοιπόν, κάνε ένα κόπο και εξηγησε μου τα παραπανω λίγο πιο αναλυτικά για να κάνω σωστή δουλειά μιας που είμαι λιγάκι αρχάριος
EddieObscurant Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Bootαρε στο gparted επέλεξε το δίσκο, create new partition table (msdos/gpt) και μετά κάνε εγκατάσταση των Windows Αποστολή από το ST18i με τη χρήση Insomnia App
ntasaef4 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Χωρίς νέα εγκατάσταση Windows δεν γίνεται;
fsbmaniac Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δοκιμασα τα παντα αλλα ο δισκος αρνειτε πεισματικα να λειτουργησει προβλεπομενα....επιστροφη στον μηχανικο μου...αφου οι διαφορες στην ταχυτητα δεν ειναι ορατες.. Σιγουρα εχεις scssi εσυ 10Κ ... Και σε σατα 1 να τον βαλεις και χωρις ahci δεν συγκρινονται οι αποδοσεις ... Κατι λαθος συμβαινει στο συστημα σου... Εχω εγκαταστησει πανω απο 25 evo 850 ποτε δεν ειχε κανενα προβλημα...
ntasaef4 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Στο δίσκο σου δεν εχεις κανει σωστο alignment. Δεν βλέπεις το bad με μεγάλα κόκκινα γράμματα? Σβήσε το partition table και δημιουργησε καινουριο. Τα win 8, 10 το κανουν απο μόνα τους σωστό. Για τα 7 δεν θυμάμαι. Τα xp σίγουρα όχι. Αν δεν θες να μπλέξεις με το disk management των windows, δοκίμασε το gparted Και παρόλο που εχω win10 γιατί δεν έγινε από μόνο του όπως γράφεις.?
EddieObscurant Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Χωρίς νέα εγκατάσταση Windows δεν γίνεται; Ισως γινεται με διαφορα προγραμματα (aomei, paragon) αλλα δεν το χω δοκιμασει Πιθανοτατα το partition υπηρχε απο πριν και δεν το δημιουργησαν τα win 10, αλλά απλα εγκατασταθηκαν σε αυτο Αποστολή από το ST18i με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα