Canvas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Παίδες να χωθώ και εγώ λιγο μιας ΚΑΙ άσχετος είμαι ΚΑΙ τον evo θα έχω στα χέρια μου αύριο με σκοπό να τον βάλω το ΣουΚου σε ένα παλιό DELL Vostro. Διαβάζω όσο μπορώ στα σχετικά threads. Έχω καταλάβει σωστά τα βήματα ; 1) Τοποθέτηση του SSD στο φορητό (duh?) 2) Αλλαγή στο BIOS της ένδειξης AHCI (όπου βρίσκεται τώρα) σε IDE 3) Εγκατάσταση Λειτουργικού (μέσω USB stick - bootable στην δική μου περίπτωση) 4) Αλλαγή του AHCI σε IDE όπως αναφέρεται εδώ ή εδώ Τα έχω καταλάβει σωστά ή τα χω κάνει στο μυαλό μου σκατά;
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Παίδες να χωθώ και εγώ λιγο μιας ΚΑΙ άσχετος είμαι ΚΑΙ τον evo θα έχω στα χέρια μου αύριο με σκοπό να τον βάλω το ΣουΚου σε ένα παλιό DELL Vostro. Διαβάζω όσο μπορώ στα σχετικά threads. Έχω καταλάβει σωστά τα βήματα ; 1) Τοποθέτηση του SSD στο φορητό (duh?) 2) Αλλαγή στο BIOS της ένδειξης AHCI (όπου βρίσκεται τώρα) σε IDE 3) Εγκατάσταση Λειτουργικού (μέσω USB stick - bootable στην δική μου περίπτωση) 4) Αλλαγή του AHCI σε IDE όπως αναφέρεται εδώ ή εδώ Τα έχω καταλάβει σωστά ή τα χω κάνει στο μυαλό μου σκατά; Μέχρι το 3 καλά τα πήγαινες. Το 4 τι το θελες? Πάντα σε ACHI θα το έχεις. 2
Canvas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέχρι το 3 καλά τα πήγαινες. Το 4 τι το θελες? Πάντα σε ACHI θα το έχεις. Μλκια έγραψα.. Στο 4ο βήμα εννοούσα ότι μετά επαναφέρω την ένδειξη SATA από IDE σε AHCI.. Σωστά;
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Εξαρχής πριν κάνεις εγκατάσταση του Λειτουργικού επιλέγεις από το BIOS το ACHI.
andreas443 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 το τελευταίο firmware πρέπει να το περάσουμε? ο δίσκος αγοράστηκε προχθές και λειτουργεί κιανονικά όπως πρέπει αν το περάσω επειδή έχω λειτουργικό μέσα windows 10 θα έχω πρόβλημα?
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Η άποψή μου είναι αν λειτουργεί απροβλημλατιστα δεν είναι απαραίτητο να το περάσεις και επειδή είναι νέο το firmware άσε να περάσει λίγος καιρός.
accipio Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Πέρασα σε 850 EVO 250GB το τελευταίο firmware EMT02B6Q χωρίς πρόβλημα (σε Windows 7) μέσα από το Magician. Η όλη διαδικασία χρειάστηκε πολύ λίγο χρόνο (λιγότερο από ένα λεπτό) και μία επανεκκίνηση. Απλώς το αναφέρω σε περίπτωση που θες να το βάλεις.
HERTHAN Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Κάνε ότι λέει εδώ και ότι αφορά το achi. Με δυο λόγια αλλάζεις την τιμή που λέει και στη έπειτα πας στο BIOS και αλλάζεις το IDE σε ACHI. Έχει 2 μεθόδους. Κάνε την 1η. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που δεν πετυχαίνει. Συνήθως όμως δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν δεν δεις φως κάνεις την 2η μέθοδο. Αν και τότε δεν... αναγκαστικά κάνεις format με επιλεγμένο στο BIOS το achi. Σημερα μπορεσα να το δοκιμασω και μου εβγαλε τα παρακατω............ Πιστευεις ειναι οκ για sata ii?
Silverage Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μια χαρά είναι, πιάνει το όριο του sata 2. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Έτσι φαίνεται, αλλά ανέβασε και ένα τεστ από AS SSD Benchmark. 1
HERTHAN Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Έτσι φαίνεται, αλλά ανέβασε και ένα τεστ από AS SSD Benchmark. Να κατεβάσω αυτό http://www.majorgeeks.com/files/details/as_ssd_benchmark.html και να το τρέξω εννοείς?
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Να κατεβάσω αυτό http://www.majorgeeks.com/files/details/as_ssd_benchmark.html και να το τρέξω εννοείς? Yes 1
mandoctor Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά από ποιο skroutzομάγαζο να πάρω τον σκληρό;; Υπάρχει κάποιο που πρέπει να αποφύγω;; Μόλις πέρασα από πλαίσιο και ο 250gb έχει 126 ευρώ και μου είπε θα μου τον αφήσει 110!! Υπερπροσφορά λέμε!
panoutsi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά από ποιο skroutzομάγαζο να πάρω τον σκληρό;; Υπάρχει κάποιο που πρέπει να αποφύγω;; Μόλις πέρασα από πλαίσιο και ο 250gb έχει 126 ευρώ και μου είπε θα μου τον αφήσει 110!! Υπερπροσφορά λέμε!Φιλε τον εβγαλε e shop crazy sunday 87 ευρω 2
mandoctor Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους ! Επανήλθα με benchmarks! Τι γνώμη έχετε; Είμαι καλά για SATA II ?? Να πω ότι δεν έχω ενεργοποιήσει το rapid mode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα