mkp Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Γιατί ασχολείστε με το samsung magician? και εγώ έχω samsung SSD άλα ούτε πού το έχω βαλή αυτό το πράμα στο pc μου.Για Benchmarks κατεβάστε το ASSSDBenchmark η το CrystalDiskMark. 2
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 εγω παλι εχω αλλο προβλημα ενω κανω κανονικα Install τους intel rst μεσα στο bios η επιλογη rapid intel storage technology απενεργοπειηται μετα απο reboot δε ξερω τι να κανω Κάνεις save πριν βγεις από το BIOS? Ούτε εγώ έχω τα αναμενόμενα random write iops. Win 10, z77, intel rapid13, ahci, sata 3 και rapid on. Θεωρώ δηλαδή πως τα έχω κάνει όλα, αλλά και πάλι... AS SSD benchmark τρέξε. 1
Runner25 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ναι παταω το f10 και εξαλου ολα τα αλλα τα κανει κανονικα save, ενω την επιλογη rapid intel storage technology την επαναφερει στο off Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2015 από Runner25
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Έχεις ανοιχτό το rapid mode? Κάντο disable και ξανά τρέξε το.
Silverage Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Το rapid mode ουσιαστικά χρησιμοποιεί την ram απ'ότι έχω καταλάβει γι'αυτό τέτοιες τρελές ταχύτητες. Τί γίνεται όμως αν γίνει καμιά διακοπή ρεύματος;
Tzimmys Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Έχεις ανοιχτό το rapid mode? Κάντο disable και ξανά τρέξε το. Τίποτα φίλε, τις θεωρητικές ταχύτητες δεν τις πιάνω....
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Τα ίδια έχω τώρα, αλλά είναι σε φορητό. Όταν τον είχα βάλει στην αρχή είχα πολυ καλά νούμερα, αλλά με τον καιρό πέφτουν οι επιδόσεις. Έχεις επιλέξει high performance στα power options? Επιπλέον κελίσε τα c-states.
Tzimmys Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Το power options το έχω στο εξισορρόπηση. Θέλω η cpu να πέφτει όταν δεν απαιτείται. Τα c-states εννοείς από το bios?
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Το power options το έχω στο εξισορρόπηση. Θέλω η cpu να πέφτει όταν δεν απαιτείται. Τα c-states εννοείς από το bios? Τα c-states ναι από το BIOS. Αφού το έχει στο balance τότε εκεί είναι τα νούμερα.
mkp Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Τίποτα φίλε, τις θεωρητικές ταχύτητες δεν τις πιάνω.... πήχες είναι οι θεωρητικές ταχύτητες που ζητάς? γιατί μια χαρά μου φαίνεται έμενα.
cpttony Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Εγω έχω μια γενική απορια με τον 850. Έχω αυτόν με τα 250GB. 1,5 χρόνο μετα που τον έβαλα η ζωή του εχει πέσει 2% (τώρα στο 98%). Είναι φυσιολογικό? Ενδείκνυται το βαθύ format (αυτό που περνει ώρες) σε SSD? Αν ναι, το κάνω.. θα βελτιωθεί η ζωή του? Τι θα κερδίσω γενικοτερα?
BlueBlood7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Εγω έχω μια γενική απορια με τον 850. Έχω αυτόν με τα 250GB. 1,5 χρόνο μετα που τον έβαλα η ζωή του εχει πέσει 2% (τώρα στο 98%). Είναι φυσιολογικό? Ενδείκνυται το βαθύ format (αυτό που περνει ώρες) σε SSD? Αν ναι, το κάνω.. θα βελτιωθεί η ζωή του? Τι θα κερδίσω γενικοτερα? Δεν έχει σχέση το format. Φυσιολογικό είναι. Οι περισσότεροι πανω κάτω εκεί είμαστε. Μια χαρά είσαι. Αν δεις στους επόμενους μήνες απότομη βουτιά, εκεί το συζητάμε. 1
cpttony Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δεν έχει σχέση το format. Φυσιολογικό είναι. Οι περισσότεροι πανω κάτω εκεί είμαστε. Μια χαρά είσαι. Αν δεις στους επόμενους μήνες απότομη βουτιά, εκεί το συζητάμε. Άρα να του κάνω το "βαθύ" format? Δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα, ετσι?
BlueBlood7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Άρα να του κάνω το "βαθύ" format? Δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα, ετσι? Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Δεν θα βελτιωθεί με το format. Ποιος ο λόγος να κάνεις full format? Quick format μόνο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα