Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά παρακολουθώ το θέμα σας (αν και δεν είμαι γνώστης). Επειδή σε λίγες μέρες θα πάρω τον samsung 850 pro προσπαθω να καταλαβω τι γίνεται ώστε να δω κ εγώ τι θα κάνω.

Το rapid που λέτε ότι είναι ανοιχτό τι είναι; (sorry που σας ρωτάω κάτι αυτονόητο απλά προσπαθώ να μπω στο κλιμα)

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Σαν δίσκος είναι καλός μην το σκέφτεσαι. Με κλειστά μάτια παρτον.

Μια ρύθμιση είναι στο πρόγραμμα της Samsung. Εμένα δεν πάει Όσο πρέπει λόγο μητρικης και το ψάχνω τώρα μ στο λάπτοπ δουελευε κανονικά

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμασα τα παντα αλλα ο δισκος αρνειτε πεισματικα να λειτουργησει προβλεπομενα....επιστροφη στον μηχανικο μου...αφου οι διαφορες στην ταχυτητα δεν ειναι ορατες...

• Moderators
Δημοσ.

Εγω που εχω τον δισκο σε καινουργιο συστημα παντως πεταει ο δισκος.

μωρε και μενα πεταει αλλα οχι οσο θα πρεπε

Δημοσ.

Δοκιμασα τα παντα αλλα ο δισκος αρνειτε πεισματικα να λειτουργησει προβλεπομενα....επιστροφη στον μηχανικο μου...αφου οι διαφορες στην ταχυτητα δεν ειναι ορατες...

αυτο ειναι αστειο , ετσι ?

• Like 1
Δημοσ.

Κανενα αστειο...αφου ο δισκος δεν τρεχει οπως πρεπει...διαφορες τουλαχιστον εγω δεν ειδα...γιατι ο δισκος δεν τρεχει οπως πρεπει...μηπως να το ξαναπω? Ο δισκος δεν τρεχει οπως πρεπει...βαζω τον μηχανικο για να εχω τουλαχιστον και χωρο...Το θεμα το ανεβασα μηπως με βοηθησει καποιος χριστιανος η και μη...δεν εχει νοημα να λεμε αλλα πραματα...οποις εχει καποια λυση ας με βοηθησει...

Καποιος να βοηθησει υπαρχει? Δεν χρειαζεται να κοροιδευεται...

• Moderators
Δημοσ.

για να βοηθησουμε πρεπει ομως και συ να δοκιμαζεις και να μας λες οχι μονο να κτηγορεις το δισκο!

σου ειπα και πριν τι να κανεις! Ανοιγεις samsung magician και πας πανω πανω στο disk Drive βγαζεις screenshot και το ανεβαζεις εδω

Δημοσ.

...και εμένα "στην πράξη" οι εντυπώσεις μου δεν είναι τόσο καλές..

Έχω δε την εντύπωση οτι το samsung magician έχει μερίδιο ευθύνης σε αυτό.

Είχα ΜΧ-100 πήγα στον 850 (απλό) και ξαναγύρισα στον Mx-100.

προσοχή δεν λέω ότι στα bench είναι γρηγορότερος ο Mx-100 αλλά στην καθημερινή "απόκριση" και σπιρτάδα

είναι μέρα με την νύχτα..

Σημείωση οι δίσκοι είναι 250GB και χρησιμοποιούνται χωρισμένοι στην μέση με 2 λειτουργικά..

Δημοσ.

Κανενα αστειο...αφου ο δισκος δεν τρεχει οπως πρεπει...διαφορες τουλαχιστον εγω δεν ειδα...γιατι ο δισκος δεν τρεχει οπως πρεπει...μηπως να το ξαναπω? Ο δισκος δεν τρεχει οπως πρεπει...βαζω τον μηχανικο για να εχω τουλαχιστον και χωρο...Το θεμα το ανεβασα μηπως με βοηθησει καποιος χριστιανος η και μη...δεν εχει νοημα να λεμε αλλα πραματα...οποις εχει καποια λυση ας με βοηθησει...

Καποιος να βοηθησει υπαρχει? Δεν χρειαζεται να κοροιδευετε...

κανε οτι θες δικος σου ειναι ο δισκος και το πισι επισης. ακομη και ο ssd σου που δεν τρεχει οπως πρεπει τρεχει καπου 15 φορες γρηγοροτερα απο τον slow-motion μηχανικο αλλα οπως ειπα δικο σου ειναι το πισι

αν θες να σε βοηθησουμε δεν εχεις κανει τα βασικα: 

ποια μητρικη -επεξεργαστη και μνημες εχεις ...?

ειναι με σατα 2 ή sata 3 ? σε ποια θυρα τον εχεις συνδεσει στην μητρικη ?

εχεις αρκετη ραμ για να τρεχει το συστημα της επιταχυνσης ? 

εχεις βαλει AHCI ?  

τι ρυθμισεις εχεις βαλει στο samsung magician .? συγκεκριμενα performance optimization, os optimization κτλ 

μεχρι να μας πεις ολα αυτα πως περιμενεις να σε βοηθησουμε ??, δεν ειναι το φορουμ το μαντειο των δελφων

• Moderators
Δημοσ.

απο οτι καταλαβα μιλας για λαπτοπ 

αρχικα δοκιμασε ενα bios update πουθα βρεις εδω

http://www.dell.com/support/home/us/en/19/Drivers/DriversDetails?driverId=60VPH&fileId=3336314007&osCode=WB64A&productCode=inspiron-15-3521&languageCode=EN&categoryId=BI

(σιγουρεψου οτι ειναι το σωστο λαπτοπ)

επισης δες και αυτους του drivers να σαι σιγουρος οτι ειναι ενημερωμενοι!

http://www.dell.com/support/home/us/en/19/Drivers/DriversDetails?driverId=9V0D2&fileId=3287662986&osCode=WB64A&productCode=inspiron-15-3521&languageCode=EN&categoryId=SA

Υποθετω οτι εκανες clean install αφου ειχες ενεργοποιηση το ahci στο bios πρωτα και δεν εκανες μετα αλλαγη απο ide σε ahci μεσω registry κτλ!

Τελος απο οσο εψαξα διαβαζα οτι γενικα το samsung magician ειναι οτι ναναι!

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε μου για την βοηθεια αλλα τα αποτελεσμα στο magician παραμενουν χαμηλα.... ναι αυτο ειναι το laptop.... clean install....ενημερωμενοι οι sata drivers κτλ...... αλλα δυστυχως :(

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...