BlueBlood7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Τα ιδια και εδω με Samsung 850 evo 500gb Με το συστημα της υπογραφης μου. Δεν χρειάζεται το rapid. Απενεργοποίησέ το Το rapid είναι ένα εντελώς άχρηστο feature που δεσμεύει 2 GB ram ως cache χωρίς να προσφέρει καμία πραγματική διαφορά ταχύτητας στις καθημερινές λειτουργίες. Eίναι απλά για να βλέπεις μεγάλα νούμερα στα benchmarks.. Κατά τα άλλα ο 850 evo είναι ένας τίμιος δίσκος. Δεν απογοητεύει, αλλά υπάρχουν καλύτεροι. Μια από τα ίδια και εγώ Τίμιος? Πλάκα μας κάνεις. Εξαιρετικός είναι και ειδικά εσύ δεν θα έπρεπε να το γράψεις γιατί από τα νούμερα έπεσες και σε άψογο κομμάτι. 1
giorgos1966 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Πίνακας Ελέγχου--->Power options(επιλογές ενέργειας)---->High Performance Ενταξει ηταν τσεκαρισμενος ο ssd στο High Performance
jimdem582 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Έχω μερικά χρόνια έναν 850evo αρχικά στο laptop και έπειτα τον μετέφερα στο PC που έστησα πέρυσι. (i5 6600, Asus H170). Καλά είναι από επιδόσεις η υπάρχει περιθώριο βελτίωσης;
panos0100 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μια χαρά είναι οι ταχύτητες μακάρι και εγώ που τον παρήγγειλα να πιάνω τόσο καλές θα δούμε πόσο γρήγορος είναι από έναν μηχανικό δίσκο ο οποίος τώρα πιάνει 122mb
Anorymous Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μια χαζή ερώτηση όταν κανω secure erase πρέπει οπωσδήποτε να έχω bootable usb ? Αν έχω μόνο ένα κ!αι έχω μέσα τα windows ?
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δεν χρειάζεται να κάνεις secure erase. Αρκεί το φορματ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα