fon600 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Κάνεις απλά εγκατάσταση κατεβάζοντας στην αριστερή στήλη το SetupRST.exe Αν πέρασες σωστά τους marvell drivers και έχεις enable το ahci από το BIOS και δεν βλέπεις αποτέλεσμα, δοκίμασε σε sata II θύρα. Δεν έχω ψάξει και πολύ να σου πω την αλήθεια τι παίζει με marvell αλλά νομίζω σε παλιές μητρικές είναι χάλια. Σε sata II θα είσαι καλύΕκανα εκανα εγκατασταση του driver αλλα και παλι δεν υπαρχει η επιλογη machi στη registry.. επισης η μετρηση που ειδες στη φωτο ειναι με marvell συνδεση
fon600 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Στον Marvell εγώ βγάζω αυτά: κι εγω αυτα σε marvell (εικονα 1) κι εγω αυτα σε marvell Kαι σε sata ΙΙ εχω αυτα τα αποτελεσματα..(εικονα 2 και 3 μαλλον καλυτερα αλλα και παλι μετριοτητα..
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ανeβάστε καλύτερα ένα as ssd benchmark. Να βλέπω και κα τον controller εκανα εγκατασταση του driver αλλα και παλι δεν υπαρχει η επιλογη machi στη registry.. επισης η μετρηση που ειδες στη φωτο ειναι με marvell συνδεση Εγκατέστησε πάλι τους drivers του chipset σου. Υπαρχει κάποιο ερωτηματικό στο device manager? Αν ναι ανέβασε μια φωτό. 1
fon600 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ανeβάστε καλύτερα ένα as ssd benchmark. Να βλέπω και κα τον controller Εγκατέστησε πάλι τους drivers του chipset σου. Υπαρχει κάποιο ερωτηματικό στο device manager? Αν ναι ανέβασε μια φωτό. τους drivers τους εγκατεστησα μεσω driver navigator,πως κανω επανεγκατασταση? επισης εβαλα τον ssd εκει που μου ειπες (στις θυρες 3-6 που υποτιθεται οτι ειναι SATA III) παρακατω σου παραθετω τα αποτελεσματα
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 τους drivers τους εγκατεστησα μεσω driver navigator,πως κανω επανεγκατασταση? επισης εβαλα τον ssd εκει που μου ειπες (στις θυρες 3-6 που υποτιθεται οτι ειναι SATA III) παρακατω σου παραθετω τα αποτελεσματα Να σου ζητήσω συγνώμη για την στραβομάρα μου. Τα 6 sata δεν είναι sata III αλλά sata II. Επομένως έχεις πιάσει τα ανώτατα νούμερα. Πραγματικά δεν ξέω πως είδα sata III εκείνη την ώρα. Τι να πω. 2
tzava82 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 καμια προταση για καλη θηκη usb 3 για τον evo ,διοτι πηρα mac και θα τον χρησιμοποιησω για εξωτερικο... απλα επειδη μπαινει σε usb hub http://www.cupertino.gr/mac/mac-accessories/miscellaneous/anker-4-port-aluminum-hub-usb-3-0.html δεν ξερω αν χρειαζεται εξωτερικη παροχη ο σκληρος η΄οχι..για να μην επιβαρυνεται η θυρα , απο τη στιγμη που το hub δεν εχει παροχη. προς το παρον τον εχω σε εναν πρωην seagate backup plus που καηκε και ξεριζωσα τον hdd....οπως φαινεται στη φωτο... αλλα δεν μπορω να τον εχω ετσι εκτεθειμενο.
axlgk Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Θα ειμαι απολυτος.Για mac αυτο και μονο αυτο. http://www.transcend-info.com/Products/No-617 εχω βαλει εναν 512 pro πανω σε mac mini 2015 και δινει 420 whrite και 435 read.δεν εχει trim οπως κανενα encloser αλλα εχει UASP και το πιο καλο chip Asmedia ASM1153E.( This chip supports SATA III 6Gbit/s connectivity and UASP) review http://goughlui.com/2014/08/26/an-ssd-in-a-usb-3-0-enclosure-part-2-transcend-ssd340-256gb-storejet-25s3/ οχι δεν θελει ρευμα εχτρα. αγορα απο εδω σε 2 μερες σπιτι μου. https://www.memoryc.com/storage/hdd-enclosures/transcend-storejet-25s3-sata-6gbs-25inch-hard-drive-enclosure-usb3.html
Pontikaskorinthos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μετά από 11 σελίδες διάβασμα θα πω κι εγώ τη μλκ μου !! Προς όλους όσους έχουν χαμηλές ταχύτητες σε καινούργια μηχανήματα με sata3 : Τσεκάρετε τον device manager, μήπως υπάρχει κανένα πεδίο με κίτρινο θαυμαστικό ;;; Σε καινούργια μηχανήματα που γίνονται εγκατάσταση τα 7, πάρα πολλές φορές το windows update δεν κάνει εγκατάσταση κάποιους drivers.....
giorgos1966 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Kαλημερα σας. Εβαλα νεο ssd. Ειμαι ενταξει στις μετρησεις η χρειαζεται καποια αλλη ρυθμιση;
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Καλά είσαι. Μόνο στα power options να έχεις επιλεγένο το High Performance. Θα σου δώσει κάτι παραπάνω στα writes.
giorgos1966 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Καλά είσαι. Μόνο στα power options να έχεις επιλεγένο το High Performance. Θα σου δώσει κάτι παραπάνω στα writes. Eνοεις το Maximum Performance στο OS Optimization αντι του Maximum Reliapility;
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Πίνακας Ελέγχου--->Power options(επιλογές ενέργειας)---->High Performance
1.3power Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Τα ιδια και εδω με Samsung 850 evo 500gb Με το συστημα της υπογραφης μου.
fragma Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Το rapid είναι ένα εντελώς άχρηστο feature που δεσμεύει 2 GB ram ως cache χωρίς να προσφέρει καμία πραγματική διαφορά ταχύτητας στις καθημερινές λειτουργίες. Eίναι απλά για να βλέπεις μεγάλα νούμερα στα benchmarks..Κατά τα άλλα ο 850 evo είναι ένας τίμιος δίσκος. Δεν απογοητεύει, αλλά υπάρχουν καλύτεροι. Μια από τα ίδια και εγώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα