Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνεις απλά εγκατάσταση κατεβάζοντας στην αριστερή στήλη το SetupRST.exe

Αν πέρασες σωστά τους marvell drivers και έχεις enable το ahci από το BIOS και δεν βλέπεις αποτέλεσμα, δοκίμασε σε sata II θύρα. Δεν έχω ψάξει και πολύ να σου πω την αλήθεια τι παίζει με marvell αλλά νομίζω σε παλιές μητρικές είναι χάλια. Σε sata II θα είσαι καλύΕκανα 

εκανα εγκατασταση του driver αλλα και παλι δεν υπαρχει η επιλογη machi στη registry..

επισης η μετρηση που ειδες στη φωτο ειναι με marvell συνδεση

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στον Marvell εγώ βγάζω αυτά:

κι εγω αυτα σε marvell (εικονα 1)

κι εγω αυτα σε marvell

Kαι σε sata ΙΙ εχω αυτα τα αποτελεσματα..(εικονα 2 και 3

μαλλον καλυτερα αλλα και παλι μετριοτητα..

post-216232-0-33123800-1452191927_thumb.png

post-216232-0-22187900-1452193228_thumb.jpg

post-216232-0-13067200-1452193230_thumb.png

Δημοσ.

Ανeβάστε καλύτερα ένα as ssd benchmark. Να βλέπω και κα τον controller

εκανα εγκατασταση του driver αλλα και παλι δεν υπαρχει η επιλογη machi στη registry..

επισης η μετρηση που ειδες στη φωτο ειναι με marvell συνδεση

Εγκατέστησε πάλι τους drivers του chipset σου. Υπαρχει κάποιο ερωτηματικό στο device manager? Αν ναι ανέβασε μια φωτό.

• Like 1
Δημοσ.

Ανeβάστε καλύτερα ένα as ssd benchmark. Να βλέπω και κα τον controller

Εγκατέστησε πάλι τους drivers του chipset σου. Υπαρχει κάποιο ερωτηματικό στο device manager? Αν ναι ανέβασε μια φωτό.

τους drivers τους εγκατεστησα μεσω driver navigator,πως κανω επανεγκατασταση?

επισης εβαλα τον ssd εκει που μου ειπες (στις θυρες 3-6 που υποτιθεται οτι ειναι SATA III) 

παρακατω σου παραθετω τα αποτελεσματα

post-216232-0-65891400-1452207751_thumb.png

post-216232-0-30455300-1452207753_thumb.png

post-216232-0-24385600-1452207755_thumb.png

Δημοσ.

τους drivers τους εγκατεστησα μεσω driver navigator,πως κανω επανεγκατασταση?

επισης εβαλα τον ssd εκει που μου ειπες (στις θυρες 3-6 που υποτιθεται οτι ειναι SATA III) 

παρακατω σου παραθετω τα αποτελεσματα

Να σου ζητήσω συγνώμη για την στραβομάρα μου. Τα 6 sata δεν είναι sata III αλλά sata II. Επομένως έχεις πιάσει τα ανώτατα νούμερα. Πραγματικά δεν ξέω πως είδα sata III εκείνη την ώρα. Τι να πω.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καμια προταση για καλη θηκη usb 3 για τον evo ,διοτι πηρα mac και θα τον χρησιμοποιησω για εξωτερικο...  :devil:

απλα επειδη μπαινει σε usb hub 

http://www.cupertino.gr/mac/mac-accessories/miscellaneous/anker-4-port-aluminum-hub-usb-3-0.html

δεν ξερω αν χρειαζεται εξωτερικη παροχη ο σκληρος η΄οχι..για να μην επιβαρυνεται η θυρα ,

απο τη στιγμη που το hub δεν εχει παροχη.

προς το παρον τον εχω σε εναν πρωην seagate backup plus που καηκε και ξεριζωσα τον hdd....οπως φαινεται στη φωτο... αλλα δεν μπορω να τον εχω ετσι εκτεθειμενο.

post-376811-0-33586400-1453423180_thumb.jpg

Δημοσ.

Θα ειμαι απολυτος.Για mac αυτο και μονο αυτο.

http://www.transcend-info.com/Products/No-617

εχω βαλει εναν 512 pro  πανω σε mac mini 2015 και δινει 420 whrite και 435 read.δεν εχει trim οπως κανενα encloser αλλα εχει UASP και το πιο καλο chip Asmedia ASM1153E.( This chip supports SATA III 6Gbit/s connectivity and UASP)

review http://goughlui.com/2014/08/26/an-ssd-in-a-usb-3-0-enclosure-part-2-transcend-ssd340-256gb-storejet-25s3/

οχι δεν θελει ρευμα εχτρα.

αγορα απο εδω σε 2 μερες σπιτι μου.

https://www.memoryc.com/storage/hdd-enclosures/transcend-storejet-25s3-sata-6gbs-25inch-hard-drive-enclosure-usb3.html

Δημοσ.

Μετά από 11 σελίδες διάβασμα θα πω κι εγώ τη μλκ μου !! 

Προς όλους όσους έχουν χαμηλές ταχύτητες σε καινούργια μηχανήματα με sata3 :

Τσεκάρετε τον device manager, μήπως υπάρχει κανένα πεδίο με κίτρινο θαυμαστικό ;;;

Σε καινούργια μηχανήματα που γίνονται εγκατάσταση τα 7, πάρα πολλές φορές το windows update δεν κάνει εγκατάσταση κάποιους drivers.....

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Kαλημερα σας. Εβαλα νεο ssd. Ειμαι ενταξει στις μετρησεις η χρειαζεται καποια αλλη ρυθμιση;

152f84b2fe.png

154481e04f.jpg

1547d04cde.jpg

Δημοσ.

Καλά είσαι. Μόνο στα power options να έχεις επιλεγένο το High Performance. Θα σου δώσει κάτι παραπάνω στα writes.

Eνοεις το Maximum Performance στο OS Optimization αντι του Maximum Reliapility;

Δημοσ.

Το rapid είναι ένα εντελώς άχρηστο feature που δεσμεύει 2 GB ram ως cache χωρίς να προσφέρει καμία πραγματική διαφορά ταχύτητας στις καθημερινές λειτουργίες. Eίναι απλά για να βλέπεις μεγάλα νούμερα στα benchmarks..

​Κατά τα άλλα ο 850 evo είναι ένας τίμιος δίσκος. Δεν απογοητεύει, αλλά υπάρχουν καλύτεροι.

​Μια από τα ίδια και εγώ

post-241210-0-60400200-1495397022_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...