karib Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Με βοηθάτε να σχηματίσω μια ολοκληρωμένη εικόνα. Κάθε τεχνολογία τελικά μας έρχεται με τα θετικά της και με τα αρνητικά της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 παιδιά , συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα . Η μεγάλη διαφορά του dsl με την dial-up είναι το always on . Προσωπικά , ο υπολογιστής (σέρβερ για την ακρίβεια) στο γραφείο είναι μόνιμα στο δίκτυο 24/7. Μέχρι στιγμής έχουμε κατεβάσει τεράστιο όγκο δεδομένων , που σε isdn ήταν απλά αδιανόητο και αδύνατο . Με άλλα λόγια το dsl βάζει τη σχέση PC-Δίκτυο σε άλλη βάση. Δεν συγκρίνεται με dial-up . Τώρα για τις ταχύτητες αυτές ακόμη και με φορτωμένα τα dslams (τι φορτωμένα -παραγεμισμένα είναι η σωστή λέξη, υπάρχουν dslam που έχουν κλείσει όλες οι πόρτες) είναι πολύ πάνω από την isdn . Αν και το θέμα του download είναι κάτι το πολύ σχετικό , έχει σημασία τι κατεβάζεις , από που το κατεβάζεις , το μέγεθος του αρχείου κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Οκ. Οπως μου δώσατε να καταλάβω, και με τις χειρότερες επιδόσεις στην dsl, δεν συγκρίνονται οι επιδόσεις (downloading), με αυτές της isdn. Το υποτιθέμενο πλεονέκτημα ενός κατώτατου πλαφόν, απλά δεν συγκρίνεται με dsl. Παίζει σε άλλο επίπεδο. Εκτός φυσικά από το τεράστιο πλεονέκτημα του always on. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 egw exw Vivodi 384/128 apo ena test se kapoio site eida ayta Your download speed : 75602 bps, or 75 kbps. A 9.2 KB/sec transfer rate. Your upload speed : 97087 bps, or 97 kbps. Your connection hardly qualified as broadband, at least in that test einai aksiopista ? kserei kaneis ti shmainoun ? kserete kapoio allo test aksiopisto? me to flashget pianw gyrw sto 35kb/sec sto browsing merikes fores kathisterei pantws Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamdok Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Λοιπόν φίλε .. έχω DSL από τον Αύγουστο σε αυτούς τους μίνες είμαι πολύ ευχαριστημένος από το DSL , αυτά τα περί εγγυημενης ταχύτητας τα ακούω βερεσέ και εξηγούμε δύσκολα βρίσκω server η ftp που να μου δίνουν max kbps 44 , αν το θες το DSL απλά για κατέβασμα σελίδων και λίγο download π.χ λιγότερο από 500 mb το μήνα κράτα το isdn μέχρι να πέσουν και άλλο η τιμές Dsl 384 kbps –Provider otenet- Modem Siemens Xpresslink- Καλές γιορτές ….Ηλίας από Θεσσαλονίκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DViRuS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Λοιπόν φίλε .. έχω DSL από τον Αύγουστο σε αυτούς τους μίνες είμαι πολύ ευχαριστημένος από το DSL ' date=' αυτά τα περί εγγυημενης ταχύτητας τα ακούω βερεσέ και εξηγούμε δύσκολα βρίσκω server η ftp που να μου δίνουν max kbps 44 , αν το θες το DSL απλά για κατέβασμα σελίδων και λίγο download π.χ λιγότερο από 500 mb το μήνα κράτα το isdn μέχρι να πέσουν και άλλο η τιμές Dsl 384 kbps –Provider otenet- Modem Siemens Xpresslink- Καλές γιορτές ….Ηλίας από Θεσσαλονίκη[/quote'] ego akoma kai ayto ton logo na thes to inet tha sou proteina dsl an oi ores pou eisai online xepernane tis 4-5 tin mera tote to dsl se simferei kata poli perisotero.. tora peri katotatis taxititas ego me vivodi 384 eimai panta kolimenos sta 42 alla panta!!!!!!bebaia kaneis den mporei na sto egyithei alla sigoura pote den tha peseis sta epipeda tou isdn kai fisika xexnas pelon xronoxreosi kai keratiatika tou ote... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agl7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2003 με τελλας 384 δεν εχω παραπονο, η 40αρα ειναι σιγουρη(εκτος αν ειμαι σε P2P) και αρκετες φορες παραπανω (απο κυψελη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.