fallen4ngel Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Θα βγάλω φωτογραφια απο θερμοκρασίες και θα καταλαβεις. Σε καμία ωριτσα θα σε έχω έτοιμο. Λοιπον στην παρακατω φωτογραφια εχω αριστερα θερμοκρασια υγρου και δεξια θερμοκρασια εσωτερικου κουτιου/δωματιοιυ μιας και δεν το εχω κλειστο αυτη την στιγμη. Το loop ειναι τωρα Ρεζερβουαρ-->Temp sensor-->3x120 ψυγειο-->CPU-->VRM-->VGA-->2x120 ψυγειο-->ρεζερβουαρ. Δεν εχω καποιο load περαν του chrome με καμια 15αρια tabs. Για να απαντησω στην ερωτηση σου τωρα, στην ουσια δεν εχεις θεμα με ζεστο νερο απο επεξεργαστη να παει στην VGA μιας και στο κυκλωμα γινεται εξισορροπηση μεσα στα πρωτα 2-3 λεπτα με την ροη του υγρου. Εαν θελεις καποια αλλη πληροφορια μου λες.
Tenshi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Λοιπον στην παρακατω φωτογραφια εχω αριστερα θερμοκρασια υγρου και δεξια θερμοκρασια εσωτερικου κουτιου/δωματιοιυ μιας και δεν το εχω κλειστο αυτη την στιγμη.Temps.jpg Το loop ειναι τωρα Ρεζερβουαρ-->Temp sensor-->3x120 ψυγειο-->CPU-->VRM-->VGA-->2x120 ψυγειο-->ρεζερβουαρ. Δεν εχω καποιο load περαν του chrome με καμια 15αρια tabs. Βλέπω ήρθε το καλοκαίρι στην Σιβηρία 1
Reflexologos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ενώ φίλε fallen4ngel είσαι ο δεύτερος που μου λέει ότι στην ουσία δεν χρειάζεται ενδιάμεσο ψυγείο και κάτι θα ξέρετε, εντούτοις μιας και κακό δε θα προκαλέσει, προτίθεμαι να το συμπεριλάβω διότι έχω να ψύξω περί τα 600w (cpu+gpu) και θέλω να πετύχω το βέλτιστο αποτέλεσμα. Αφού θα γίνει που θα γίνει, ας κερδίσω και λίγα, με ενδιαφέρει. 1
fallen4ngel Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ναι ρε φυσικα. Ειδικα αν το εχεις στο μυαλο σου γιατι οχι, καλυτερα γιατι μετα οτι και να γινει θα λες "και αν το ειχα ετσι;" οποτε εκει που θα σε τρωει το βαζεις και τελος. Χειροτερα δεν μπορει να γινει μονο καλυτερα οποτε why not, σε παλιοτερο setup ειχα ενα 120 αναμεσα γιατι και εμενα με ετρωγε αλλα κανει δυσκολοτερο το loop και το βασικο μου εκλεινε τον αερισμο απο τα VRM της μητρικης. Οποτε αντε με το καλο να αρχισεις το στησιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα