Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική παρουσίαση φίλε fallen4ngel, αν και έχω κάποιους ενδοιασμούς. Κατ' αρχάς σαφώς οι 360+240mm ψήκτρες + το ρεζερβουάρ, είναι ανώτερες των 280+120mm που έχω τώρα αλλά μια τέτοιου είδους αλλαγή θα επιφέρει μια τόσο ουσιαστική διαφορά που να αξίζει τον κόπο (δηλαδή το χρήμα που στοιχίζει).

Αν είναι να κερδίσω περίπου 10 βαθμούς με αυτό το κόστος, προτιμώ να μη τα δώσω. Το θέμα είναι να βρεθεί λύση που να κάνει μεγάλη διαφορά για να με πείσει να προχωρήσω.

Στο δικό μου κουτί δεν μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα ψήκτρα στο πάτωμα διότι το 1600άρι psu μου λόγω του μήκου του, επιτρέπει μόνο την ύπαρξη δυο 120άρηδων ανεμιστήρων, ενώ παράλληλα το ρεζερβουάρ που βλέπω στη φωτό θα πρέπει να τοποθετηθεί πλησιέστερα στα funs του κουτιού και τούτο διότι η 295 δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Γίνεται ή μόνο εκεί υπάρχει πρόβλεψη για ντεπόζιτο;

Και τέλος, μπορείς να μου προτείνεις κάποια εξωτερική ψήκτρα για να κάνω τη σχετική σύγκριση;

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το setup το έβαλα σαν δείγμα όπως βλέπεις είναι κενή η θέση μπροστά στο συγκεκριμένο.

Το 10c δεν ισχύει με τίποτα πολύ καλύτερα θα είναι. Τα μόνα εξωτερικά που έχω δει είναι κάποια Moora αν το έγραψα καλά αλλά θέλουν τα φιυρφουρια τους καμία σχέση με το παλιό Reserator.

Το κόστος είναι μεγάλο αλλά μπορείς να κάνεις όπως σου είπα δοκιμή με ενα τριπλό και γενικά να έχεις κατα νου τις αγγελίες.

Πριν λίγο καιρό έδωσα 3 D5 που είχα καβαντζα και 2 ρεζερβουάρ CPU block κτλπ.

Πάντα έχει κάτι καλό απλά λίγο υπομονή θέλει.

Ερώτηση ο 4770 μαμά είναι; Γιατί 63 σε παιχνίδι πχ είναι πολλά...

Δημοσ.

Ο 4790κ είναι λίγο παραπάνω, δουλεύει σταθερά 4,5 Mhz, ενώ μαμά βρίσκεται στα 4,0 και 4,4 turbo mode. Από ότι καταλαβαίνω οι ψήκτρες πρέπει να έχουν και ένα σχετικό πάχος προκειμένου να επιτευχθεί μια σοβαρή διαφορά. 

Από εκεί και έπειτα σε πρώτη φάση θα μπει το a/c στο δωμάτιο και από εκεί και έπειτα σιγά - σιγά βλέπουμε...

Δημοσ.

Ευχαρίστως αλλά δε με αφήνει η διαδικασία του forum. Όταν είναι να βάλω αγγελία οι εικόνες στέλνονται πολύ εύκολα, όταν είναι για το forum, η κατάσταση γίνεται περίπλοκη...

Ποια διαδικασία του forum ? Δεν μπορείς να ανεβάσεις δλδ 2 φώτο ?

Δημοσ.

Μια ερώτηση, λόγω γενικότερης άγνοιας. Το backplate που δίνουν ξέχωρα από το waterblock για την gpu, προσφέρει κάτι το ουσιώδες;

Δημοσ.

Μια ερώτηση, λόγω γενικότερης άγνοιας. Το backplate που δίνουν ξέχωρα από το waterblock για την gpu, προσφέρει κάτι το ουσιώδες;

Μπά... κυρίως για ομορφιά και προστασία των πίσω components.

Δημοσ.

Ειπα να μην δημιουργησω καινουργιο θεμα, γι αυτο ποσταρω εδω. Σκεφτομαι να παρω ενα custom κιτ υδροψυξης.

τι λετε γι αυτο?

http://www.e-shop.gr/xspc-raystorm-d5-photon-ax360-watercooling-kit-p-PER.811492

θα παρω ακομη ενα360 ψυγειο.ωστε να εχω 2. χρειαζεται κατι αλλο? Μηπως καλυτερα σε αυτα τα χρηματα να παρω ενα ενα τα κομματια?

Δημοσ.

Για την 295 δεν ξέρω αλλά εάν είναι σαν της 290χ κρυώνει και μερικά component δεν είναι απλά για αισθητικούς λόγους.

Ειπα να μην δημιουργησω καινουργιο θεμα, γι αυτο ποσταρω εδω. Σκεφτομαι να παρω ενα custom κιτ υδροψυξης.

τι λετε γι αυτο?

http://www.e-shop.gr/xspc-raystorm-d5-photon-ax360-watercooling-kit-p-PER.811492

θα παρω ακομη ενα360 ψυγειο.ωστε να εχω 2. χρειαζεται κατι αλλο? Μηπως καλυτερα σε αυτα τα χρηματα να παρω ενα ενα τα κομματια?

Αν είναι να δώσεις αυτό το ποσό..... Πάρε κομμάτια.

Δημοσ.

ναι αλλα δεν ξερω τι να διαλεξω.  το ποσο μου φανηκε πολυ και καλυτερα θα ειναι να τα παρω ενα ενα απλα σκεφτηκα οτι ειναι λογικο αν παει καποιος σε custom Με 2 360αρια το ποσο. εχεις να προτεινεις κατι?

Δημοσ.

Για την 295 δεν ξέρω αλλά εάν είναι σαν της 290χ κρυώνει και μερικά component δεν είναι απλά για αισθητικούς λόγους.

Αν είναι να δώσεις αυτό το ποσό..... Πάρε κομμάτια.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, έχω κατά νου αυτό, το κόστος δεν είναι ιδιαίτερο αλλά πως ψύχει τη στιγμή που δεν περνά υγρό μέσα από αυτό; Αν είναι μόνο και μόνο για να το βλέπω, τότε προτιμώ να μην το πάρω.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, έχω κατά νου αυτό, το κόστος δεν είναι ιδιαίτερο αλλά πως ψύχει τη στιγμή που δεν περνά υγρό μέσα από αυτό; Αν είναι μόνο και μόνο για να το βλέπω, τότε προτιμώ να μην το πάρω.

http://superuser.com/questions/829265/benefits-of-metal-backplate-on-graphics-card

• Like 1
Δημοσ.

Έβαλες λάθος link. Εαν διαβάσεις λέει passively cool, δες και το PDF τι ακριβώς και που.

Πράγματί και ευχαριστώ για τη διόρθωση. Το σωστό λοιπόν είναι εδώ.

Να 'σαι καλά για τις πληροφορίες και σύμφωνα με αυτές αν οι βίδες του εμπρόσθιου τμήματος δε στηρίζονται στο οπίσθιο τότε μάλλον είναι περιττό .

Όσο για την απαγωγή θερμότητας, θα με έπειθε περισσότερο αν υπήρχε έστω μια υποτυπώδης ψήκτρα. Οι αισθητικοί λόγοι δε μου λένε τίποτε και τέλος γίνεται αναφορά για καλύτερη στήριξη της κάρτας αλλά προσωπικά την έχω μαζέψει με tie rack (αν το γράφω σωστά) από τη μεριά της τροφοδοσίας.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα πιστευω κανει δουλεια γιατι οταν πιασω τα backplate εχουν μια καποια θερμοκρασια. σε αλλες που ειχα δεν..... αλλα δεν ακουμπουσαν καν την πλακετα. Το συγκεκριμενο λειτουργει με τον ιδιο τροπο που λειτουργουν τα passive heatsinks.

Τωρα εαν το κοστος δεν δικαιολογει αυτο ή για να το πω καλυτερα το VFM εκει δεν μπορω να πω κατι.

Εαν ειχα κανει μετρηση με και χωρις backplate θα μπορουσα να ειμαι ποιο αντικειμενικος/ξεκαθαρος.

Μπορουμε να σοβαρευτουμε λιγο; Αναφερω κατι που εχω και ειχα σε παλαιοτερες καρτες και μου βρηκες μια απαντηση απο καποιον στο πουθενα. Ελεος βρε  B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...