Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας! Εσπασα τον φορτιστη του g3 μου χωρις να τον ασκησω καποια δυναμη ή πιεση! Μπορειτε να μου προτεινετε εναν καλο που να μπορει να φορτιζει το κινητο γρηγορα! (απο Ελλαδα)

post-339341-0-96754500-1432816990_thumb.jpg

post-339341-0-51234500-1432817041_thumb.jpg

Δημοσ.

Δες κανέναν Belkin, είναι αξιόπιστοι και σχετικά σε καλές τιμές. Για να φορτίζει πιο γρήγορα το κινητό πρέπει να πάρεις κάποιον με περισσότερα αμπέρ

Δημοσ.

Καλησπερα σας! Εσπασα τον φορτιστη του g3 μου χωρις να τον ασκησω καποια δυναμη ή πιεση! Μπορειτε να μου προτεινετε εναν καλο που να μπορει να φορτιζει το κινητο γρηγορα! (απο Ελλαδα)

Εδώ ειίσαι με 9.90€ http://www.skroutz.gr/c/581/fortistes-kinhtwn-tilefwnwn.html?keyphrase=φορτιστης+lg+g3

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Καλυτερα δικος του? Μην εχουμε παλι τα ιδια! Για τους belkin και εγω ξερω εχει ο πατερας μου σε iphone 4 και ειναι πολυ καλος! Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλυτερα δικος του? Μην εχουμε παλι τα ιδια! Για τους belkin και εγω ξερω εχει ο πατερας μου σε iphone 4 και ειναι πολυ καλος! Ευχαριστω πολυ!

Έχει τα ιδα χαρακτηριστικά όπως και στην φωτο που έχεις βάλει καλού κακού πάρε και ρώτα στο κατάστημα

Επεξ/σία από driverpit
  • Confused 1
Δημοσ.

Προτείνω τον αυθεντικό, για το λόγο, ότι ΑΝ γίνει οτιδήποτε και χρειαστεί service και ρωτήσουν για τη φόρτηση....αν μάθουν ότι ο φορτιστής δεν είναι ο official τους έχω ικανούς να στο βγάλουν και εκτός εγγύησης....

Δημοσ.

Ναι για εμενα καλυτερα ο δικος του.. Μια χαρα γρηγορα κανει τη φορτιση , πολυ πιο γρηγορα απο διαφορους αλλους .. και 10-15  ευρω πιο φθηνος απο το belkin τον οποιο δεν λεω οτι δεν ειναι καλος..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...