Haris San Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Γεια σας, Θελω να φτιαξω μια ιστοσελιδα και θελω να χρησιμοποιησω το wordpress γιατι αυτο μετα πρεπει να το παραδωσω στους τελικους κατοχους και θα πρεπει καπως να μπορουν να διαχειριζονται την σελιδα απο μονοι τους...Ξερω ηδη css,html και php και εχω δουλεψει και με Bootstrap.Αμα αγορασω καποιο ετοιμο template (premium επι πληρωμης) πως μπορω μετα να το κανω fully customized? Δηλαδη να μπορω πειραζω τον κωδικα για να βαζω οτι θελω εγω στην σελιδα και οχι απλα να αλλαζω χρωματα και εικονες απο το wordpress...Εψαξα στο google για tutorials αλλα δεν βρηκα κατι καλο... Ενδιαφερομαι για cherry framework ή template φτιαγμενο σε Bootstrap για wordpress. (το ξερω οτι το cherry δινει δυνατοτητες bs). Ευχαριστω εκ των προτερων.
XPHSTOS_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Λοιπόν...Φυσικά και μπορείς να πάρεις ένα έτοιμο template και να του αλλάξεις τα φώτα, βέβαια σε προειδοποιώ, αν θέλεις πραγματικά να του αλλάξεις τα φώτα... από regions μέχρι ότι css σου κατέβει στο κεφάλι, θα το κάνεις αλλά θα σου βγει η πίστη!Ο λόγος απλός, τα πολύ καλά premium templates έρχονται με πάρα μα πάρα πολλές ρυθμίσεις και επιλογές από τον χρήστη κάτι που κάνουν πολύπλοκο το πείραγμα τους από πίσω.Δηλαδή να σκαλίσεις τα αρχεία τους. Γιατί έναν template editor όπως θα μπορείς να αλλάξεις ότι χρωματικούς συνδιασμούς θέλεις θα τον έχει 100%.Όπως επίσης θα έχεις και καμια 10 πρότυπες σελίδες με διαφορετικά layouts!Οπότε προσωπικά σου προτείνω το εξής.Αν πιστεύεις ότι θα γράψεις δικά σου css αρχεία ή και js θα φτιάξεις εσύ δικά σου layouts κτλπ.Δοκίμασε το Site: Roots Sage ή το Site: Underscores τα οποία είναι "άδεια" templates για να γράψεις εσύ ότι θέλεις όπως το θέλεις.Το Roots είναι γενικά πιο πολύπλοκο στο στήσιμο του γιατί λειτουργεί συνδιαστικά με κάποιους task managers & package managers.Πολύ πιο scalable τρόπος εργασίας με άπειρες δυνατότητες αλλά μπορεί να σε τρομάξει λίγο.Ενώ με το underscores, κάνεις generate ένα template το πετάς και ξεκινάς να δουλεύεις όπως βολεύεσαι.Και για τα 2 νομίζω θα βρεις βοήθεια στο youtube όπως επίσης για το Underscores ξέρω ότι υπάρχει και tutorial από την Lynda.Οπότε τα λεφτά που έδινες για το template μπορείς να τα δώσεις εκεί!! 1
Xvipes Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Αν ξέρεις τι θες να κάνεις και είναι απλά τότε φτιάξε δικό σου theme. Αν έχεις πολλές λειτουργίες και ένα αγορασμένο theme σε καλύπτει τότε κάνε απλά παραμετροποιήσεις στον κώδικα αλλά όπως είπε και ο XRHSTOS_ θα σου βγάλει λίγο την πίστη Σε κάθε περίπτωση το παρακάτω θα σε βοηθήσει πολύ να βρεις τι αρχείο να πειράζεις κάθε φορά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα