Προς το περιεχόμενο

FIFA 16 [Xbox One][PS4][Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^ φίλε έχεις 100% δίκιο. το θυμάμαι απο τα φίφα 11 - 12 που είχα ρίξει άπειρες ώρες στο online. επαιζα 5 αγώνες τούμπανο, και 5 αγώνες σαπίλα που δεν εβγαινε τίποτα. Οπως το είπες, κωδικας του παιχνιδιου της ΕΑ, για να σε έχει στην τσίτα.

• Like 1
  • Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

division 4 αρχησαν τα οργανα δεν μπορω να σταυρωση νικη οι παικτες μου σερνονται πραγματικα δεν ειναι διασκεδαση αυτο το πραγμα δεν με νοιαζει που χανω αλλα να χασω στα ισια και οχι επειδη το οριζει ο κωδικας του παιχνιδιου. η ea το αρνειται και μπαναρει απο τα forum της οποιον το αναφερει. για μενα μια ειναι η λυση καταργηση των seasons και επαναφορα lobbies και ranked match απλα

Οι seasons είναι κυριολεκτικά εμετός πλέον.....το παιχνίδι έχει πάψει να είναι ποδοσφαιράκι αλλά όπως το αποκαλώ εγώ εδώ και καιρό και ειδικά φέτος είναι η αποθέωση της αθλιότητας αφού θα πρέπει να ονομάζεται ---mark my words--- FIFA SCRIPTED TACTIC MANAGER.....όσοι "λιώνουν" στο online καταλαβαίνουν,μιλάμε για το απόλυτο ξεφτιλίκι....είναι τόσα πολλά που πραγματικά βαριέμαι να γράφω "σεντόνια" posts,δεν έχω καμία διάθεση ν'ασχολούμαι πλέον.....για να μην μιλήσω για τα άπειρα "errors" που μου έχει "πετάξει" η EA μετά απο πολλές νίκες(είμαι div. 2 και πολύ απλά ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ/ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ν'ανέβω στην 1).....ειλικρινά μια 2K είναι η μόνη μας ελπίδα....μια και η KONAMI έχει "πεθάνει" προ πολλού.Περαστικά μας για τους ( "καμένους" ;) )  online fans.....για offline δεν ασχολούμαι.

• Like 1
Δημοσ.

Egv eimai div 5,χωρις πολλα παιχνιδια.Τι εχω δει.Ξεκιναει το div και παω τραινο,πραγματικα οπως παιζω κερδιζω ευκολα και ανετα.Κανω 4 νικες συνεχομενες  και εκει που παω να ανεβω κατηγορια ,δεν βγαινει τιποτα στο γηπεδο.Πασσες?Κοβοντε ολες,σουτ στο δοκαρι ολα με παικτες οπως καβανι ιμπρα.Κοντρες?ουτε μια δεν μπορω.Και απλα χανω .Σαν να σου λεει τωρα που εφτασες τοσο κοντα απλα δεν θα σε αφησω να κερδισεις πλεον.Νομιζα οτι ανεβηκε το επιπεδο ξαφνικα ,αλλα οπως φαινεται αρχιδια ,το γραφουν ολοι.

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις :P πάλι μπήκα seasons 3 νίκες σερί μια μετέπειτα ήττα, την ήττα την μέτρησε κανονικά και τις 3 νίκες προηγουμένως ERROR.......τα άτομα είναι για τα πανηγύρια.

Μέχρι τώρα έχω περισσότερα απο 30 erros(και λίγα γράφω) που μου "πέταξε" σε νίκες.Για πες μου.....πόσο ν'ασχοληθώ ακόμα μ'αυτό το έκτρωμα.Δεν αναφέρομαι όπως προανέφερα σε λοιπά bugs/scripted κ.λ.π γιατί θα γράφω μέχρι το βράδυ και δεν την παλεύω πλέον με τους ανεκδιήγητους της trolol EA.....its in the game!!!!!

Δημοσ.

παιζω καριερα..

παιρνω πρωταθλημα με τη Μαλιν και δεν εδειξε πουθενα απονομη,ουτε καν εβγαλε την ειδηση πως πηρα πρωταθλημα(στα στατιστικα μου σαν μανατζερ το εμφανιζει κανονικα)..

εχει τυχει σε αλλους?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια τωρα  τελευταια αντιμετωπιζω το εξης θεμα εκει πουβγανω αντεπιθεση ο παικτης στριβει μονος του και δεν με υπακουει για λιγο δεν πρεπει να ειναι θεμα χειρηστηριου γιατι μου το κανει μονο σε περιπτωσεις που βγαινω αντεπιθεση το εχει κανεις αλλος

Δημοσ.

σε ps4 μπορεις να παιξεις 2 vs 2 online στο ιδιο playstation?

Μπορεις να βάλεις μαζι σου στο ον-λάιν κάποιον σαν γκεστ. Αν εχει αλλος φιλος σου ps4 βάζει και αυτος εναν γκεστ και παίζετε φιλικό 2ν2.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω το  FIFA 16 στο Xbox One και σήμερα πήρα δεύτερο χειριστήριο για να παίζω κανένα διπλό με μερικά φιλαράκια. Με το που πήγαμε να παίξουμε, καταλάβαμε αμέσως ότι δεν μπορούμε να βάλουμε διαφορετικά κουμπιά στα δύο χειριστήρια. Ενώ διαλέγουμε κατά την επιλογή πλευράς διαφορετικά κουμπιά, δεν αποθηκεύονται. Ό,τι έχει το πρώτο χειριστήριο, το έχει και το δεύτερο μετά. Το ίδιο γίνεται αν αλλάξουμε τα κουμπιά και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Έτσι είναι στο FIFA ή υπάρχει κάποια επιλογή που δεν έχουμε δει;

Δημοσ.

Παιδια εγω με τα seasons ειμαι κομπλε, το πηρα πριν 3 μερες το game και εχω 30 νικες 8 ισοπαλιες 4 ηττες ( οι δυο απο νετ). Αυτο με τους κωδικες που λετε μεχρι τωρα δεν μου εχει συμβει. Διαφωνω με τα σουτ, το τετραγωνο + ρ1 περυσι ηταν σιγουρο γκολ, φετος μπαινει πιο δυσκολα, γενικα κατα 80% κερδιζει ο καλυτερος. Το μονο σπαστικο ειναι οτι επειδη παιζω μονο με Ολυμπιακό παιζω με μικρες ομαδες και ολοι περνουν γρηγορες μπροστα ομαδες και προσπαθουν να περασουν τους πάντες κερδιχοντας κανα πεναλτυ, panos95 αν θελει καποιος να παιξουμε σε ps4 :)

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω το  FIFA 16 στο Xbox One και σήμερα πήρα δεύτερο χειριστήριο για να παίζω κανένα διπλό με μερικά φιλαράκια. Με το που πήγαμε να παίξουμε, καταλάβαμε αμέσως ότι δεν μπορούμε να βάλουμε διαφορετικά κουμπιά στα δύο χειριστήρια. Ενώ διαλέγουμε κατά την επιλογή πλευράς διαφορετικά κουμπιά, δεν αποθηκεύονται. Ό,τι έχει το πρώτο χειριστήριο, το έχει και το δεύτερο μετά. Το ίδιο γίνεται αν αλλάξουμε τα κουμπιά και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Έτσι είναι στο FIFA ή υπάρχει κάποια επιλογή που δεν έχουμε δει;

Μάλλον το δεύτερο, αφού τουλάχιστον στο Fifa 15/XboxOne ο καθένας μπορούσε να έχει τα δικά του κουμπιά.

Δημοσ.

Μάλλον το δεύτερο, αφού τουλάχιστον στο Fifa 15/XboxOne ο καθένας μπορούσε να έχει τα δικά του κουμπιά.

Τελικά γίνεται. Ενώ είχαμε συνηθίσει στην ιδέα ότι δεν γίνεται και παίξαμε πόσους αγώνες με τα ίδια κουμπιά, από την επόμενη φορά που έβαλα το FIFA η επιλογή δουλεύει κανονικά. Μάλλον κάποιο σκάλωμα είχε φάει το παιχνίδι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς στην έκδοση του PS3 να κυνηγήσει το τρόπαιο "The Invincibles"; Είναι αυτό που πρέπει να κερδίσεις τους τέσσερις αγώνες του ον λάιν ντραφτ. Παλεύεται καθόλου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...