anamenos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 nzeppos , παλαιότερα στο 360 λόγω και της μεγαλύτερης εγκατεστημένης βάσης χρηστών έβρισκα πολύ εύκολα παίκτες manual στα seasons, στο One δυστυχώς είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. Σε καμία διετία πιστεύω θα φτιάξει η κατάσταση.
Bourdoulas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 H κατάσταση με το manual ποτέ δεν θα φτιάξει γιατί ο κόσμος δεν το θέλει. Ο μόνος τρόπος να γίνει αποδεκτό είναι να το επιβάλλει η ίδια η ΕΑ όπως έκανε και με το Tactical Defending. 2
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 H κατάσταση με το manual ποτέ δεν θα φτιάξει γιατί ο κόσμος δεν το θέλει. Ο μόνος τρόπος να γίνει αποδεκτό είναι να το επιβάλλει η ίδια η ΕΑ όπως έκανε και με το Tactical Defending. Αλλά δεν τη βλέπω να έχει τάσεις αυτοκτονίας... 1
nzeppos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 H κατάσταση με το manual ποτέ δεν θα φτιάξει γιατί ο κόσμος δεν το θέλει. Ο μόνος τρόπος να γίνει αποδεκτό είναι να το επιβάλλει η ίδια η ΕΑ όπως έκανε και με το Tactical Defending. Χάρισμά τους λοιπόν το assisted φλιπεράκι. Εκτός όλων των άλλων μάλλον πολύς κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι το 99.9% του παγκόσμιου ποδοσφαίρου δεν είναι αυτό που παίζουν Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπάγερν και σία. Είναι σαν να παίζω μπάσκετ videogame και να περιμένω κάθε αγώνας να είναι σαν το All Star game ή τους τελικούς του ΝΒΑ.
Bourdoulas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι όμως το 99% ένα τέτοιο παιχνίδι περιμένει να δει οπότε ένα τέτοιο παιχνίδι θέλει να παίξει. Δυστυχώς. 1
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Συμφωνώ με τον Bourdoula...το manual είναι σα να βλέπεις στην tv ερασιτεχνικό πρωτάθλημα...πόσο να δεις αν δεν είσαι φίλος ή συγγενής κάποιου παίχτη;;
anamenos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 βασικά αν κάνουν το πολύ απλό να προσθέσουν την ξεχωριστή επιλογή για manual seasons από τα menu θα τραβίξει λίγο κόσμο πιστέυω. Πιστεύω παίζει κάποιο ρόλο το ότι η αλλάγή γίνεται από μέσα... 2
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 βασικά αν κάνουν το πολύ απλό να προσθέσουν την ξεχωριστή επιλογή για manual seasons από τα menu θα τραβίξει λίγο κόσμο πιστέυω. Πιστεύω παίζει κάποιο ρόλο το ότι η αλλάγή γίνεται από μέσα... Αυτό όντως θα μπορούσαν να το κάνουν και να μη δυσαρεστηθεί κανείς!
nzeppos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Συμφωνώ με τον Bourdoula...το manual είναι σα να βλέπεις στην tv ερασιτεχνικό πρωτάθλημα...πόσο να δεις αν δεν είσαι φίλος ή συγγενής κάποιου παίχτη;; Εξαιτίας ενός προβλήματος που προφανώς έχω εκ γενετής (δεν εξηγείται αλλιώς), προτιμώ χίλιες φορές την μπάλα της Γ' κατηγορίας και των τοπικών παρά να βλέπω Premier League, CHL, Primera και τα λοιπά. Μάλλον δεν είμαι ούτε καν σε αυτό το 1%. ps: εξαιρείται το Μουντιάλ λόγω καλοκαιριού. pps: αυτό με το slow/manual seasons το έχω πει κι εγώ πολλές φορές, θα ήταν το καλύτερο κίνητρο. 1
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Εξαιτίας ενός προβλήματος που προφανώς έχω εκ γενετής (δεν εξηγείται αλλιώς), προτιμώ χίλιες φορές την μπάλα της Γ' κατηγορίας και των τοπικών παρά να βλέπω Premier League, CHL, Primera και τα λοιπά. Μάλλον δεν είμαι ούτε καν σε αυτό το 1%. ps: εξαιρείται το Μουντιάλ λόγω καλοκαιριού. pps: αυτό με το slow/manual seasons το έχω πει κι εγώ πολλές φορές, θα ήταν το καλύτερο κίνητρο. Εσύ θες slow - manual με ερασιτέχνες παίχτες! Στις 3 σερί σωστές πάσες θα μετράει ένα γκολ!
nzeppos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Στο περσινό είχα παίξει 2 σεζόν στο Career σε Γ' και B' Αγγλίας. Απόλαυση. Καμιά φορά έμπαινε και γκολ! 3
filologos13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Κοιταξτε φετος ακομα και σε assisted το φλιπερακι εχει περιοριστει αρκετα... Το προβλημα ειναι το normal speed το οποιο ειναι στην ουσια fast speed... Αμα αλλαξουνε τα seasons και το γυρισουνε σε slow εκει θα φανουνε οι αντρες απο τα παιδακια... Στο slow πρεπει να παιξεις μπαλα για να βαλεις goal
etf13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Όποιος παίζει fifa pro clubs ας στείλει κανα μύνημα.Εχουμε πολύ καλή ομαδα και καλή παρέα.Παιζουμε καθημερινά απο τις 19.30 (περίπου) μεχρι οσο παει αναλογα την ημερα.Ειμασταν πολύ ψηλα στα leaderboards περσι top 20 αρα όπως καταλαβαίνετε το επιπεδο ειναι αρκετα καλό.Αν καποιος γουστάρει το mode( κι ας μη το ξερει καλα ακόμη) ας επικοινωνήσει. Gamertag || Zatara 10 || Για xbox one. Ευχαριστώ. 4
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραίος ρε συ, pro clubs θα ψηνόμουν να παίξω άνετα (πάντα αριστερό μπακ). Αλλά αν είναι να το πάρω, μάλλον θα το προτιμήσω σε PC, άρα... Εκτός αν... http://support.xbox.com/en-US/xbox-on-windows/gaming-on-windows/how-to-use-game-streaming Χμμμ.
anamenos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Συνέχεια με κάποιες μου παρατηρήσεις για το FIFA16, μετά από πολλές ώρες ενασχόλησης και 40 games στα seasons. Πλέον είναι αρκετά πιο εύκολο να βρεις game στα manual seasons και έχω την εντύπωση ότι ειδικά για τα manual games έχουν κάνει expand το search και δεν είναι αποκλειστικά ανά κατηγορία ή κοντινές κατηγορίες. Ωστόσο κάποιες φορές ενδέχεται να χρειαστεί να δοκιμάσετε περάν των μια φορών για να βρείτε αντίπαλο. Για πρώτη φορά στα ιστορικά των online seasons δεν έχω βρει game που να πω ότι είναι unplayable λόγω lag, σιγουρα η ΕΑ πρέπει να έχει προσθέσει και άλλους servers στην Ευρώπη. Οι αγώνες είναι τόσο fluid που σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορείς να διακρίνεις αν είναι online ή offline. Στο FIFA16 οι ομάδες αντικατοπρίζουν πάρα πολύ καλά την πραγματικότητα. Π.χ με την Liverpool θα δεκτείτε εύκολα goal λόγω αδράνιας της άμυνας, με την Man City θα βάλετε πολύ ευκολα τέρματα λόγω της ποιότητας των επιθετικών της. Το παιχνίδι με manual controls κυριολεκτικά τα σπάεί , μου έχει προσφέρει τις πιο ωραίες ποδοσφαιρικές στιγμές σε ηλεκτρονικό παιχνίδι. Οι άνθρωποι το έχουν φέρει σε άλλο επίπεδο το FIFA φέτος και για εμένα είναι χαλαρά ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει η ΕΑ μέχρι σήμερα. Το πιο ευχάριστο από όλα είναι ότι επιτέλους μπορείς να σκοράρεις με διάφορους τρόπους, αν και ως συνήθως τα παιχνίδια τελειώνουν με το ανιαρό 1-0. 'Οσων αφορά τώρα τους αγώνες με assisted controls, δυστυχώς, το παιχνίδι υπάρχουν στιγμές που δεν το παίζεις αλλά σε παίζει, κυρίως όταν το score είναι ρευστό, οι αμυνόμενοι κάνουν τα απίστευτα λάθη και μπορείς να δεχθείς ή να βάλεις goal από το πουθενά. Όταν έχεις ρέντα και προέρχεσαι από πολλές νίκες το παιχνίδι θα σε βοηθήσει με διάφορους τρόπους να συνεχίσεις το σερί σου, το αντίστοιχο συμβαίνει και όταν κάνεις loosing strike. Προσωπικά θα πρότεινα αν βρεθειτε σε άσχημη μέρα μην κάνετε άλλα games και ξαναπροσπαθήστε κάποια άλλη στιγμή. Αυτά για τώρα , σίγουρα έχει πάρα πολά πράγματα που έχω προσέξει αλλά αυτά θεωρώ είναι τα πιο βασικά, αν έχετε όποιαδήποτε απορία μπορείτε να με ρωτήσετε. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα