Προς το περιεχόμενο

FIFA 16 [Xbox One][PS4][Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να δούμε πότε θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια τα κουσούρια του online. Να φανταστώ ότι το quit του πενταλέπτου το άφησαν απαράλλακτο;

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να δούμε πότε θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια τα κουσούρια του online. Να φανταστώ ότι το quit του πενταλέπτου του άφησαν απαράλλακτο;

Το έχουν αποσύρει από πέρσι το πεντάλεπτο, πλέον υπάρχει η επιλογή να βγείς και να καταγραφεί ως ήττα ή με mutual leave. 

Δημοσ.

Ναι, αυτό ακριβώς εννοούσα. Ότι έχει παραμείνει ο γελοίος κανόνας του να μην μπορείς να κάνεις quit αν το παιχνίδι έχει lag. Γιατί προσωπικά mutual quit ζήτημα να έχω δει μια-δυο φορές. Αντί να βελτιώσουν τον κανόνα του Fifa13, απαγορεύοντας το quit του πενταλέπτου αν στο μεταξύ είχε σημειωθεί γκολ (ώστε να μην λακίζουν όσοι το τρώνε νωρίς), πήγαμε στο άλλο άκρο να παίζουμε αντίπαλοι με κάποιον που έχει άγνωστη ποιότητα σύνδεσης και να πρέπει να υποστούμε το μαρτύριο του lag επί δύο ημίχρονα.

• Like 3
Δημοσ.

(δεν εχω ιδεα απο ποδοσφαιρακια)

επαιξα εναν αγωνα στο φιφα και εναν στο pes. ιδιες ομαδες, κλπ

στο φιφα με αρεσε περισσοτερο!

Δημοσ.

Ναι, αυτό ακριβώς εννοούσα. Ότι έχει παραμείνει ο γελοίος κανόνας του να μην μπορείς να κάνεις quit αν το παιχνίδι έχει lag. Γιατί προσωπικά mutual quit ζήτημα να έχω δει μια-δυο φορές. Αντί να βελτιώσουν τον κανόνα του Fifa13, απαγορεύοντας το quit του πενταλέπτου αν στο μεταξύ είχε σημειωθεί γκολ (ώστε να μην λακίζουν όσοι το τρώνε νωρίς), πήγαμε στο άλλο άκρο να παίζουμε αντίπαλοι με κάποιον που έχει άγνωστη ποιότητα σύνδεσης και να πρέπει να υποστούμε το μαρτύριο του lag επί δύο ημίχρονα.

Όντως αυτό είναι μέγα θέμα , πέρσι ήταν λίγο σπαστικό που δεν μπορούσα να βγω από games που είχαν τραγικό lag

Δημοσ.

Υπάρχει δυνατότητα στο online να παίξουν τοπικά 4 παίχτες απο μια κονσόλα η δεν επιτρέπει guests?

Επιτρέπεται guest αλλά δεν είμαι σίγουρος αν υποστηρίζεται πάνω από ένας. Μάλλον θέλει γκουγκλάρισμα ή τη γνώμη κάποιου που το έχει δοκιμάσει.

Δημοσ.

Εξαιρετικο το νεο Φιφα σε σχεση με την αηδία του φιφα 15, δειχνουν να βελτωσαν πολλα λαθος κειμενα που υπηρχαν στο online.

1.Ποιο αργο.

2.Καλυτεροι αμυντικοι.

3.Καλυτεροι τερματοφυλακες

4.Βελτιωσαν τους αισχρους διαιτητες του 15.

5.Ποιο δυσκολο passing game οπου κανει το παιχνιδι ποιο ρεαλιστικο.

Μπραβο στην ΕΑ για φετος.

Δημοσ.

δεν βλεπω το σπρει στα φαουλ οπως στο demo το αφαιρεσαν? το παιχνιδι μου αρεσει δεν ειναι ping pong. μου αρεσει που δυσκολεψαν οι σεντρες πλεο ειναι δυσκολο να σκοραρεις με το κεφαλι. επεστρεψε και fifa interactive wold cup

Δημοσ.

Το σπρέυ υπαρχει κανονικα σε μενα. Το παιχνιδι εχει τρελη ποικιλια και βαθος και ειναι αρκετα δυσκολο ειδικα στο manual!!! Μπραβο στην ΕΑ! Μετα απο τοσα χρονια μας ακουσε!!!

Δημοσ.

Δηλαδη ρε παιδια απο το online seasons ειστε ευχαριστημενοι ;; Δηλαδη δεν ειναι φλιπερακι?? Ο ρυθμος και παλι δεν ειναι γρηγορος ; Μονο σε slow αξιζει το fifa16..

Εκει οντως ειναι αρκετα καλο...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπαμε, slow/manual είναι ο τέλειος συνδυασμός. Μακάρι κάποια στιγμή να τους έρθει η θεία φώτιση και να βάλουν ένα ξεχωριστό online mode για τους hardcore, γιατί έτσι όπως είναι τώρα υπάρχει πολύ μικρό κίνητρο.

Κάποιος είπε ότι αν πχ. στους 50 χιλιάδες παίκτες δεν μπορούμε να βγούμε πολλούς να παίζουν με slow/manual, μάλλον το πρόβλημα δεν το έχουν οι παίκτες αλλά εμείς οι... μερακλήδες. Θα αντιπαραθέσω όμως ότι είναι εξίσου πιθανό οι hardcore να έχουν ξενερώσει τη ζωή τους μ' αυτό το θλιβερό assisted φλιπεράκι (για να μην μιλήσω και για το γνωστό handicap) και να έχουν πάψει να σπαταλάνε την ώρα τους με το παιχνίδι. Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω.

Επεξ/σία από nzeppos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...