kostiger Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Και γιατι δεν το νοικιαζεις πριν το παρεις;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο που εκαναν ειναι απιστευτο... Χαλασαν ενα εξαιρετικο παιχνιδι και το εκαναν φλιπερακι... Δεν θα το αγοραζα ποτε το fifa 16 αν ηξερα πως ειναι ετσι... Ναι φιλε ισχυει... Ασε εχω ξενερωσει Ωραια ,μολις γλιτωσα 60 ευρω.Αντε και του χρονου πιπα,εννοω φιφα. 1
filologos13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπον παιδια μολις τωρα επαιζα το fifa 16... Δυστυχως οσα ειπα πριν ισχυουν.. Το ξανατσεκαρα... Ενα ματς να παιξετε online seasons και θα καταλαβετε τι εννοω... Κλαιω τα λεφτα μου.. Να ξερετε το παιχνιδι δεν εχει καμια σχεση με το demo... Οσοι θελετε να το αγορασετε, καλυτερα νοικιαστε το πρωτα και μετα αποφασιζετε τι θα κανετε 1
kostiger Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Πολυ ωραιος. Εγω εχω ηδη κανει κρατηση στα Σεβεν, γιατι κατα κυριο λογο παιζω on-line seasons k friendlies..
polakis21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ειναι ενα κλικ πιο γρηγορο αλλα δεν ειναι τραγικα οπως τα λετε. Μια χαρα ειναι το παιχνιδι... 1
Sonic59 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Το θεμα ειναι γενικο η μονο online ειναι το προβλημα??
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ειναι ενα κλικ πιο γρηγορο αλλα δεν ειναι τραγικα οπως τα λετε. Μια χαρα ειναι το παιχνιδι... To ενα κλικ ειναι πολυ.Τεσπα ,εγω 3 χρονια το παιρνω αυθεντικο το παιχνιδακια τους,manual slow δεν θελω να παιξω ,και αφου το μαμησαν λεφτα απο εμενα δεν θα δουν.50ευρα δεν τα δινω ετσι.
nzeppos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραία. Με τις παραδοσιακές μλκίες της ΕΑ κάνουμε και οικονομία. Για μένα ακόμα και το slow είναι σχετικά γρήγορο στα προηγούμενα Fifa. Στο φετινό δεν θέλω να ξέρω, ειδικά αφού στο online πρακτικά κανένας δεν παίζει slow. 1
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Και είχα αρχίσει να σκέφτομαι αγορά ξανά κονσόλας και παιχνιδιού ή pc και παιχνιδιού... 1
filologos13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Nzeppo συμφωνω μαζι σου.. Ακομα και το slow μου φαινεται γρηγορο... Λοιπον οποιος το εχει σε χbox one και θελει να παιξουμε κανενα φιλικο σε slow να με κανει add ---- trisko13 ----
etf13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ θα πώ οτι έλεγα και πέρσι. Είναι το καλυτερο φίφα μέχρι στιγμής. Οποιος καταφέρει με φλιπερακι να βαλει γκολ κερδίζει ποδήλατο.Κανονικό ποδόσφαιρο δεν είναι ουτε πρόκειται να γίνει ποτέ γιατί απευθύνεται σε ηλικίες απο 5 μέχρι 80 χρονών και πρέπει να μπορουν να το παίξουν όλοι. Αν θελετε να παιξετε κανονική μπάλα να πατε με τους φίλους σας να παιξετε μουντιαλιτο. Οκ έχει πολλά να συζητήσουμε στις λεπτομέρειες του παιχνιδιού.Αλλά άλλο αυτό και άλλο να λέμε ότι είναι για πέταμα.Κάθε άλλο. Έμένα πχ μου φαίνεται αργό το φετινό στα δικά μου μάτια. Όπως και να έχει μιλάμε για ενα εξαιρετικό παιχνίδι που έχει διάφορα θεματάκια σε κάποιες λεπτομέρειες και σίγουρα μπορει να βελτιωθεί κι άλλο και μιλάμε για ενα παιχνίδι όπου με καλή παρέα μπορείς να περάσεις εκατονταδες ώρες μπαλίτσας και χαλάρωσης. Αν κάποιος θέλει να΄βάζει slow και manual για να παιζει και δεν βρίσκει αντίπαλο το παιχνίδι στο online μέσα απο επιλογή 50000 παικτών ξέρω γω, δεν φταιει ο γυαλός που είναι στραβός (δεν το λεω για τον αδελφό zeppo γενικά μιλάω αφορμή πήρα ). Το παιχνίδι είναι το ίδιο για όλους με τα στραβά και τα καλά του.Αν φέτος είναι της μόδας οι κεφαλιές λόγου χαρη ε θα προσαρμοστούμε τι να γίνει. Πέρσι επαιζα σχεδόν όλη τη χρονια Pro clubs και μας τρελεναν στα ζιγκ ζαγκ οι αντιπαλοι σκιερ .Έπαιρναν τη μπαλα και εκαναν κούρσα απο τη μια περιοχή στην άλλη.Για όλα υπάρχει αντίδοτο.Φέτος ελαττώθηκε το pace θα βρουνε κατι άλλο οι πιτσιρικάδες να κανουν.Έτσι πανε αυτά. Όσο για το pro evo το εβαλα στο xbox one και είναι μια τραγωδία απο άποψη απεικόνισης δεν καταδέχομαι να το ακουμπήσω. Στο PS4 λενε ότι είναι καλύτερο (κάποια στιγμη θα το δοκιμάσω) αλλα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί ακόμη να πλησιάσει ούτε καν το φιφα και ας είναι βελτιωμένο σε σχέση με περσι.Ταπεινή μου άποψη. 2
Sonic59 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Nzeppo συμφωνω μαζι σου.. Ακομα και το slow μου φαινεται γρηγορο... Λοιπον οποιος το εχει σε χbox one και θελει να παιξουμε κανενα φιλικο σε slow να με κανει add ---- trisko13 ---- Μόλις το πήρα να το τσεκαρω....θα σε κάνω add filologos13 να κάνουμε κάνα ματσάκι...
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ θα πώ οτι έλεγα και πέρσι. Είναι το καλυτερο φίφα μέχρι στιγμής. Οποιος καταφέρει με φλιπερακι να βαλει γκολ κερδίζει ποδήλατο.Κανονικό ποδόσφαιρο δεν είναι ουτε πρόκειται να γίνει ποτέ γιατί απευθύνεται σε ηλικίες απο 5 μέχρι 80 χρονών και πρέπει να μπορουν να το παίξουν όλοι. Αν θελετε να παιξετε κανονική μπάλα να πατε με τους φίλους σας να παιξετε μουντιαλιτο. Οκ έχει πολλά να συζητήσουμε στις λεπτομέρειες του παιχνιδιού.Αλλά άλλο αυτό και άλλο να λέμε ότι είναι για πέταμα.Κάθε άλλο. Έμένα πχ μου φαίνεται αργό το φετινό στα δικά μου μάτια. Όπως και να έχει μιλάμε για ενα εξαιρετικό παιχνίδι που έχει διάφορα θεματάκια σε κάποιες λεπτομέρειες και σίγουρα μπορει να βελτιωθεί κι άλλο και μιλάμε για ενα παιχνίδι όπου με καλή παρέα μπορείς να περάσεις εκατονταδες ώρες μπαλίτσας και χαλάρωσης. Αν κάποιος θέλει να΄βάζει slow και manual για να παιζει και δεν βρίσκει αντίπαλο το παιχνίδι στο online μέσα απο επιλογή 50000 παικτών ξέρω γω, δεν φταιει ο γυαλός που είναι στραβός (δεν το λεω για τον αδελφό zeppo γενικά μιλάω αφορμή πήρα ). Το παιχνίδι είναι το ίδιο για όλους με τα στραβά και τα καλά του.Αν φέτος είναι της μόδας οι κεφαλιές λόγου χαρη ε θα προσαρμοστούμε τι να γίνει. Πέρσι επαιζα σχεδόν όλη τη χρονια Pro clubs και μας τρελεναν στα ζιγκ ζαγκ οι αντιπαλοι σκιερ .Έπαιρναν τη μπαλα και εκαναν κούρσα απο τη μια περιοχή στην άλλη.Για όλα υπάρχει αντίδοτο.Φέτος ελαττώθηκε το pace θα βρουνε κατι άλλο οι πιτσιρικάδες να κανουν.Έτσι πανε αυτά. Όσο για το pro evo το εβαλα στο xbox one και είναι μια τραγωδία απο άποψη απεικόνισης δεν καταδέχομαι να το ακουμπήσω. Στο PS4 λενε ότι είναι καλύτερο (κάποια στιγμη θα το δοκιμάσω) αλλα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί ακόμη να πλησιάσει ούτε καν το φιφα και ας είναι βελτιωμένο σε σχέση με περσι.Ταπεινή μου άποψη. Γεια σου φίλε etf! Συμφωνώ σε όλα! (κι ας μην έχω παίξει ακόμα το φετινό!)
anamenos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το παιχνίδι είναι αρκετά πιο balanced από το FIFA15. Αν εξαιρέσεις το momentum που το έχουν φέρει σε άλλο επίπεδο πάλι... Μου άρεσε Πλέον δεν μπορείς εύκολα να βρεις τον επιθετικό με τις κλασσικές λόμπες και έχω παρατηρήσει ότι αν δεν παίξεις και λίγο παιχνίδι με τους μέσους δύσκολα θα μπεις μεσα στην περιοχή. Το περσινό είχε αρκεστεί αποκλειστικά στους wingers και στην ταχύτητα τους, φέτος χρειάζεται να κτίσεις από την άμυνα για να βγάλεις σωστή επιθετική προσπάθεια. Επίσης μου άρεσε πολύ ο τρόπος που βγαίνουν οι αμυντικοί πάνω στην μπάλα είτε η διεκδίκηση είναι χαμηλά, είτε ψηλά. Ακόμη, πολύ καλή προσθήκη είναι ο τρόπος που επιταχύνουν και εναλλάσσουν την μπάλα κάποιοι worldclass ποδοσφαιριστές ακόμη και όταν δεν υπάρχει πολλής χώρος. Οι κεφαλιές για goal από corner μπαίνουν πολύ πιο εύκολα πλέον , στο 15 ήταν κάτι πολύ δύσκολο. Οι τερματοφύλακες είναι επιτέλους πολύ σωστοί, με το περιθώριο λάθους να υπάρχει βέβαια. Δεν μου άρεσε Το momentum που φωνάζουμε εδώ και τρία χρόνια είναι ακόμη χειρότερο φέτος, ειδικά σε περιπτώσεις που προηγείστε με 1-0 λίγο πριν το τέλος , οι αμυντικοί θα κάνουν απίστευτα λάθη και οι μπάλα δεν θα ξεκολλά από τα πόδια των αντιπάλων. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2015 από anamenos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα