Προς το περιεχόμενο

FIFA 16 [Xbox One][PS4][Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ίδιο δεν είναι;

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια επίσημη δήλωση από την Konami. Δεν έχω παίξει το demo του X1 για να το συγκρίνω με την (τρισάθλια) έκδοση για PC αλλά υποτίθεται ότι η τελευταία είναι κάτι υβριδικό μεταξύ nextgen και lastgen. Δεν έχει διευκρινιστεί όμως ποια ακριβώς στοιχεία κράτησε από την έκαστη κονσολάδικη έκδοση. Πχ. τα γραφικά του PES2016/PC σε καμία περίπτωση δεν είναι εντελώς nextgen ενώ σε διάφορα review που έχω δει, ισχυρίζονται πως το gameplay μεταξύ X1/PS4 και PC είναι σχεδόν το ίδιο και οι διαφορές είναι σε φωτισμούς, textures κλπ. Τρέχα γύρευε. Μάλλον για χάλια port μού κάνει.

Είτε έτσι, είτε αλλιώς πάντως δεν νομίζω να υπάρχει σοβαρή σύγκριση με το Fifa (ειδικά σε PC), όσα κουσούρια κι αν έχει το τελευταίο.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια καποιος που παιζει το παιχνιδι μπορει να μου πει αν εχουν βγαλει το update για τις μεταγραφες εως τωρα?

Eυχαριστω

Δημοσ.

Παλι τα ιδια... Day one patch και το εκαναν το παιχνιδι παλι φλιπερακι και γρηγορο στο online... Ακουσαν τα 12 χρονα που δεν μπορουσαν να παιξουν κανονικο ποδοσφαιρο.... Μας κοροιδεψαν... Το demo ηταν μια χαρα και μετα παλι το εκαναν στο fast speed... Κριμα

• Like 1
Δημοσ.

Παλι τα ιδια... Day one patch και το εκαναν το παιχνιδι παλι φλιπερακι και γρηγορο στο online... Ακουσαν τα 12 χρονα που δεν μπορουσαν να παιξουν κανονικο ποδοσφαιρο.... Μας κοροιδεψαν... Το demo ηταν μια χαρα και μετα παλι το εκαναν στο fast speed... Κριμα

Εντάξει τι να πει κανείς..μακάρι να ανεβεί ο ανταγωνισμός πάλι (από ότι λένε το pro είναι πολύ βελτιωμένο) γιατί μας δουλεύουν κανονικά. Πραγματικά χαίρομαι που παίρνει χάλια βαθμολογίες στο metacritic και παίζει να είναι η μοναδική φορά που δεν θα αγοράσω το φίφα από το 2008...

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει τι να πει κανείς..μακάρι να ανεβεί ο ανταγωνισμός πάλι (από ότι λένε το pro είναι πολύ βελτιωμένο) γιατί μας δουλεύουν κανονικά. Πραγματικά χαίρομαι που παίρνει χάλια βαθμολογίες στο metacritic και παίζει να είναι η μοναδική φορά που δεν θα αγοράσω το φίφα από το 2008...

Mια απο τα ιδια κι εγω... Και το ντεμο με ειχε φτιαξει πολυ...Κριμα

Δημοσ.

Πλακα κανεις...Ισχυει οντως κατι τετοιο???

Δημοσ.

Αυτο που εκαναν ειναι απιστευτο... Χαλασαν ενα εξαιρετικο παιχνιδι και το εκαναν φλιπερακι... Δεν θα το αγοραζα ποτε το fifa 16 αν ηξερα πως ειναι ετσι...

Ναι φιλε ισχυει... Ασε εχω ξενερωσει

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ ωραία..Μας έφτιαξε τη μέρα...και ήμουν έτοιμος να παω να το πάρω τώρα...θα μείνω χωρίς ποδοσφαιρικι και φέτος.κρίμα..και το ντέμο ήταν πολύ δυνατό...τι σκ@τ@ έχουν στο κεφάλι τους εκεί στην ΕΑ δε μπορώ να καταλάβω...

Δημοσ.

Κι εγω με το 14 εχω μεινει, ακριβως λογω της αποκλισης των αγωνων off k' on-line..Στο πσ4 το εχω λογω της παρεας παρεμπιπτοντως..

Δημοσ.

Θα παιξω και σημερα να σου πω στα σιγουρα...ισως διορθωθηκε τιποτα

Χωρις να το εχω παιξει ρωτησα ενα φιλαρακι που το πηρε σημερα και μου λεει οτι δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα ειναι μια ιδεα λιγο πιο γρηγορο αλλα παραμενει πολυ καλο!!!θα παω να το παρω κι αν δω οτι ειναι μαπα το καρπουζι ξανα φραγκο δεν δινω σ αυτους!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...