jim22479 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 τα σουτ πως μπορω να τα κανω να πηγαινουν πιο δυνατα ;
m00nlight Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 τα σουτ πως μπορω να τα κανω να πηγαινουν πιο δυνατα ; Εφόσον τώρα ξεκινάς να μαθαίνεις το FIFA θα σου έλεγα να περιμένεις να βγει το παιχνίδι και μετά να κάνεις όλο το πρόγραμμα του training που έχει, είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις και να αρχίσεις σιγά σιγά να τα χρησιμοποιείς και στα παιχνίδια. Εκεί θα δεις πως δουλεύει και η μηχανική των σουτ, τι κουμπιά πρέπει να πατήσεις κλπ
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Γνωριζει κανεις,αν το παιχνιδι αγορασμενο σε δισκακι απο αγορα της Ασιας η Αμερικη,παιζει σε ευρωπαικες κοσνολες ps4?
Tilemaxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Γνωριζει κανεις,αν το παιχνιδι αγορασμενο σε δισκακι απο αγορα της Ασιας η Αμερικη,παιζει σε ευρωπαικες κοσνολες ps4? Κανονικά.
m00nlight Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 εχει Ελληνικη περιγραφη ? Όχι, δεν υπάρχει γενικά ελληνική έκδοση (μενού κλπ)
The_Sheep Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 πρωτο παιχνιδι στην φουλ εκδοση (λογω ea access) και η μπαλα περναει ΜΕΣΑ απο το δοκαρι.....ρε ουτε σεντ φετος...ουτε σεντ Ασε που τα γραφικα μου φαινονται πιο χαλια απο πέρυσι....ισως γιατι το ματς που επαιξα ηταν με ομιχλη;; Καλα για φατσες στις ταπεινες ομαδες μας ας το αφησουμε, ουτε ο μπερμπατοφ δεν μοιαζει
cmi30 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Έπαιξα και εγώ σήμερα την full εκδοση του FIFA 16 (EA Access)... Για μένα ο καλύτερος εξομοιωτής ποδοσφαίρου όλων των εποχών.... 1
kostas_1994 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Το παιχνιδι ειναι καλυτερο απο περυσι στον τομεα της κινησης των παικτων. Οταν περυσι επαιρνες παικτη με μεγαλο pace και περνουσες ο,τι εβρισκες μπροστα σου και ο τερματοφυλακας ανοιγε στα πλαγια με αποτελεσμα να τον πλασαρεις πανευκολα, σου γυρνουσε το μυαλο. Σε καθε περιπτωση τα γραφικα ειναι στασιμα και αυτο ειναι το μοναδικο μειον.
kostas_1994 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Κι ελεγα ποιος θα μιλησει Κανε κανα facebook επιτελους ρε. Ναι στο PS4 σε demo βεβαια. 1
polakis21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Παίξαμε χθες βράδυ με φιλους που εχουν xbox one την φουλ εκδοση. Δεν ασχοληθηκαμε με online καθόλου, απλά παίζαμε offline πρωταθλημα custom tournament full manual ολα και slow ταχυτητα. Δεν θα πω πολλά πολλά, απλά είναι μακραν το καλύτερο fifa ever, με εκπληκτικό ρυθμό αργό, με μεγάλη ποικιλία φάσεων. Έτη φωτός από το ντεμο pro2016 που έπαιξα. Επαναλαμβάνω μιλάω για offline παιχνιδι με παρέα και όχι online...Online θα δοκιμάσω στο ps4 που το εχω παραγγείλει σε digital μορφη όταν βγει... Υ.Γ. Το παιχνίδι παίχτηκε σε 64αρα samsung plasma F8500... 2
nzeppos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Polakis για άλλη μια φορά ωραία τα λες και φυσικά συμφωνώ μαζί σου (ειδικά για το πατροπαράδοτο slow/manual), το θέμα όμως είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών θα παίξει κυρίως σε online. Και εκεί είναι που ξενερώνω τη ζωή μου μ' αυτά που γίνονται εδώ και τουλάχιστον 2-3 χρόνια. Γι' αυτό και κράζω.
mtzs Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Λιγο offtopic τρολλαρισμα δε βλαπτει Εγω φετος θα παιξω ΠΕΣ16 στο PS4 και ΦΙΦΑ στο ΠΣ3
nzeppos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις δοκίμασα κι εγώ το Προ σε PC και άντεξα να παίξω ενάμιση ημίχρονο μέχρι να το βγάλω. Τραγωδία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα