Strepsil Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Από ποιον; Αν μιλάμε για review από τα γνωστά site, πάμε παρακάτω, δεν τα λαμβάνω καν υπ' όψιν. Αυτοί είτε πληρώνονται για να τα βρίσκουν όλα τέλεια, είτε δεν έχουν την παραμικρή επαφή με το αντικείμενο (συνήθως και τα δύο). Αν είναι από εσένα, τότε μακάρι το demo να είναι τόσο καλό. Κατεβάζω τώρα το PC demo για να του ρίξω μια ματιά. Εύχομαι απλώς να είναι καλύτερο από το '15 που δεν μου άρεσε καθόλου, ήταν το πρώτο Fifa μετά το 2008 που δεν έπαιξα πρακτικά καθόλου. Φυσικά αναφέρομαι στο PS4.Ναι όντως το demo είναι καλό πάντα υπάρχει μια μικρή επιφύλαξη.Όσο αφορά το PC μη το συγκρίνεις με το PS4 και γενικότερα τις κονσόλες. 1
nzeppos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν κατάφερα να διακρίνω και πολλές διαφορές στα δυο games που έπαιξα , μου φάνηκε πάντως λίγο αφύσικο το πέταγμα της μπάλας από τους εξτρεμ και η άνεση τους να κρατήσουν την μπάλα. Έχουν ρίξει πάντως αισθητά την ταχύτητα και ελπίζω να παραμείνει και στο final version και να μην ακούσουν τους noobs στα forum και να την ανεβάσουν. Κι εμένα μου φάνηκε λίγο πιο αργό, με τους παίκτες να δυσκολεύονται περισσότερο στα κοντρόλ. Κατά τ' άλλα όμως είναι ξαναζεσταμένο Fifa 2015, δεν είδα σημαντικές διαφορές. Φυσικά αναφέρομαι στο PS4.Ναι όντως το demo είναι καλό πάντα υπάρχει μια μικρή επιφύλαξη.Όσο αφορά το PC μη το συγκρίνεις με το PS4 και γενικότερα τις κονσόλες. Το ίδιο gameplay έχουν. Δεν συγκρίνω γραφικά, ήχους κλπ. Μάλλον δεν συγκρίνω καν τις πλατφόρμες. Η κάθε μία έχει τα δικά της καλά.
m00nlight Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μερικές εντυπώσεις από το demo, σε τυχαία σειρά... Επανήλθε το χέρι, ευτυχώς με νορμάλ συχνότητα Οι επιτιθέμενοι με τη μπάλα στα πόδια δεν σπριντάρουν το ίδιο με τους αμυνόμενους. 8 στις 10 με προλάβαιναν. Γενικά οι παίκτες με το τρέξιμο απλά επιταχύνουν, αν θες να σπριντάρεις πλέον θέλει φλικ το άναλογκ. Το κέντρο είναι πιο σφιχτό, οι μέσοι φαίνεται να έχουν καλύτερες τοποθετήσεις. Με τα σουτ κάτι παίζει, πολλές φορές μοιάζουν αδύναμα, ακόμα κι αυτά που γίνονται χωρίς πίεση και με χώρο. Κάποια στιγμή βέβαια έπιασα ένα μονοκόματο από διώξιμο και πήγε κεραυνός. Οι τερμάτοφύλακες αισθητά βελτιωμένοι στις λεπτομέρειες και με πιο δεμένα animations. Το κοντρόλ/κατέβασμα είναι σαφώς πιο δύσκολο και τις περισσότερες φορές πιο ρεαλιστικό, ενίοτε η μπάλα κάνει κάτι παράξενα σα να είναι δεμένη με σπάγγο απ τον παίκτη Ωραία τα νέα τάκλιν, επιτέλους και με αλματάκι για σίγουρο σπάσιμο καλαμιού Όλα τα τσαλιμοειδή (ντρίμπλες/φάνσυ πάσες κλπ) έχουν μεταφερθεί στο LT/L2. Π.χ. το RB/R1+πάσα πλέον κάνει δυνατή συρτή Όλα τα στημένα (κόρνερ/φαουλ κλπ) είναι πιο "στρωτά" και με καλύτερα animations στην εκτέλεση. Στα 2 γήπεδα του ντέμο, η ίδια κάμερα (Dynamic) είχε διαφορετική λήψη. Στο γήπεδο που παίζουν οι γυναίκες έδειχνε μεγαλύτερο κομμάτι κι έκανε το γήπεδο να φαίνεται μεγαλύτερο. Εμφανής η διαφορά στο σχεδιασμό των kits και των faces αλλά 2Κ δε γίναμε ακόμα. Έλληνας διαιτητής, όνοματι Λεωνίδας Λαμπράκης...Why? Όταν αλλάζει η φάση μετά από φάουλ υπέρ του επιτιθέμενου, το πλεονέκτημα διακόπτεται, σε αντίθεση με το 15 που κρατούσε για πάντα. Η ταχύτητα είναι ένα τσακ κάτω στο normal. Οι γυναικείες ομάδες έχουν πλάκα. Δεν είδα διαφορά στο gameplay με τις αντρικές πάντως. Οι προωθημένες θέλουν μεγαλύτερη ακρίβεια, ακόμα και στο Assisted που παίζω. Εκ πρώτης όψεως το παιχνίδι δε δείχνει μεγάλες αλλαγές, έχει δουλευτεί όμως αρκετά στις λεπτομέρειες και βγάζει ένα ρεαλισμό που κατά τη γνώμη μου μετριάζει και τις αρκετές παραφωνίες. Για να δούμε... 1
papeipa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκιμάστε να παίξετε με γυναικείες ομάδες μακράν καλύτερο... 1
Strepsil Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκιμάστε να παίξετε με γυναικείες ομάδες μακράν καλύτερο... Όντως!!Είναι μία στην Εθνική Γερμανίας που πάει **** 1
m00nlight Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Όντως!!Είναι μία στην Εθνική Γερμανίας που πάει **** Ναι αλλά η Αμερική έχει αυτή για σεντρεφόρ... Επίσης τα διαθέσιμα γήπεδα είναι 3 όχι 2 που είπα πριν 1
Strepsil Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μερικές εντυπώσεις από το demo, σε τυχαία σειρά... Επανήλθε το χέρι, ευτυχώς με νορμάλ συχνότητα Οι επιτιθέμενοι με τη μπάλα στα πόδια δεν σπριντάρουν το ίδιο με τους αμυνόμενους. 8 στις 10 με προλάβαιναν. Γενικά οι παίκτες με το τρέξιμο απλά επιταχύνουν, αν θες να σπριντάρεις πλέον θέλει φλικ το άναλογκ. Το κέντρο είναι πιο σφιχτό, οι μέσοι φαίνεται να έχουν καλύτερες τοποθετήσεις. Με τα σουτ κάτι παίζει, πολλές φορές μοιάζουν αδύναμα, ακόμα κι αυτά που γίνονται χωρίς πίεση και με χώρο. Κάποια στιγμή βέβαια έπιασα ένα μονοκόματο από διώξιμο και πήγε κεραυνός. Οι τερμάτοφύλακες αισθητά βελτιωμένοι στις λεπτομέρειες και με πιο δεμένα animations. Το κοντρόλ/κατέβασμα είναι σαφώς πιο δύσκολο και τις περισσότερες φορές πιο ρεαλιστικό, ενίοτε η μπάλα κάνει κάτι παράξενα σα να είναι δεμένη με σπάγγο απ τον παίκτη Ωραία τα νέα τάκλιν, επιτέλους και με αλματάκι για σίγουρο σπάσιμο καλαμιού Όλα τα τσαλιμοειδή (ντρίμπλες/φάνσυ πάσες κλπ) έχουν μεταφερθεί στο LT/L2. Π.χ. το RB/R1+πάσα πλέον κάνει δυνατή συρτή Όλα τα στημένα (κόρνερ/φαουλ κλπ) είναι πιο "στρωτά" και με καλύτερα animations στην εκτέλεση. Στα 2 γήπεδα του ντέμο, η ίδια κάμερα (Dynamic) είχε διαφορετική λήψη. Στο γήπεδο που παίζουν οι γυναίκες έδειχνε μεγαλύτερο κομμάτι κι έκανε το γήπεδο να φαίνεται μεγαλύτερο. Εμφανής η διαφορά στο σχεδιασμό των kits και των faces αλλά 2Κ δε γίναμε ακόμα. Έλληνας διαιτητής, όνοματι Λεωνίδας Λαμπράκης...Why? Όταν αλλάζει η φάση μετά από φάουλ υπέρ του επιτιθέμενου, το πλεονέκτημα διακόπτεται, σε αντίθεση με το 15 που κρατούσε για πάντα. Η ταχύτητα είναι ένα τσακ κάτω στο normal. Οι γυναικείες ομάδες έχουν πλάκα. Δεν είδα διαφορά στο gameplay με τις αντρικές πάντως. Οι προωθημένες θέλουν μεγαλύτερη ακρίβεια, ακόμα και στο Assisted που παίζω. Εκ πρώτης όψεως το παιχνίδι δε δείχνει μεγάλες αλλαγές, έχει δουλευτεί όμως αρκετά στις λεπτομέρειες και βγάζει ένα ρεαλισμό που κατά τη γνώμη μου μετριάζει και τις αρκετές παραφωνίες. Για να δούμε... Επίσης έχουν βάλει και σπρέϋ στα φάουλ που είναι κοντά στη μεγάλη περιοχή!Για την προωθήμενη μπαλιά μια χαρά μου φάνηκε...δεν είναι πάσα ακριβείας.Όσο αφορά τους επιθετικούς με τους αμυντικούς έχουν βάλει ένα καινούργιο σύστημα αναγνώρισης κινήσεων κάπως έτσι ώστε οι αμυντικοί να κλείνουν τους χώρους.Δεν μπορώ να βρω το σχετικό βίντεο...Πάντως σε σχέση με το 15 βάζεις πιο εύκολα γκολ Στο PES ούτε σχολιασμό δεν έχουν βάλει στο demo. Ναι αλλά η Αμερική έχει αυτή για σεντρεφόρ... Επίσης τα διαθέσιμα γήπεδα είναι 3 όχι 2 που είπα πριν Κορμάρα και μου έβαλε και γκολ!!Και το πρόσωπο σχεδόν ίδιο!
jim22479 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Σα να μου φενεται καλυτερο από το ΠΡΟ. Παντως ρε παιδι μου - εγω μονο ΠΡΟ παιζω - παντα ζηλευα το τροπο παρουσιασης και την ατμοσφαιρα των ΦΙΦΑ.. Ποδοσφαιρικη... για να δουμε αν φετος είναι η χρονια που θα αλλαξω...
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Αφού δεν άλλαξες την τριετία 2010-2012 που η διαφορά Fifa-Pro ήταν πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με σήμερα (εννοείται υπέρ του πρώτου), δεν βλέπω γιατί να αλλάξεις φέτος. Δεν χάνεις τίποτα να τα δοκιμάσεις και τα δύο πάντως.
jim22479 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω ψαχνω να βρω ένα λογο να αλλαξω να παω σε ΦΙΦΑ. Λογω πιο πολύ των licences, πχ σε Πρεμιερ που μπορεις να παιζεις και άλλες κατηγοριες Αγγλια πχ. Επισης , εγω δε εχω εμπειρια από τα προηγουμενα φιφα, οποτε δε ξερω τι εχουν αλλαξει και αν το εχουν αλλαξει... Για μενα , όλα καλα μου φαινοντε - ή σχεδόν όλα... τελοσπαντων , να δω , είναι ο αρχικος ενθουσιασμος....
Sonic59 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Παρ ολο που επαιξα πολλα ματσακια και σαν γενικη αποψη μου αρεσε πολυ(μην αναλυω τι και πως)αυτο που δεν μου αρεσε ειναι που εβαλα ενα ματς Barcelona-Sounders στο world class παντα και ηταν σα να επαιζα με ισαξια ομαδα,,,,ιδρωσα για να βαλω γκολ και γενικα δε μου εδωσε την αισθηση οτι επαιζα με χαμηλης δυναμικοτητας ομαδα...αυτο το προβλημα νομιζω υπαρχει γενικα στο Fifa (εχω να παιξω απο το 13 βεβαια)κατα τ αλλα καταλαβα τις διαφορες γιατι ειχα να παιξω 2 χρονια οποτε ειμαι απο τους τυχερους!!
Strepsil Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Παρ ολο που επαιξα πολλα ματσακια και σαν γενικη αποψη μου αρεσε πολυ(μην αναλυω τι και πως)αυτο που δεν μου αρεσε ειναι που εβαλα ενα ματς Barcelona-Sounders στο world class παντα και ηταν σα να επαιζα με ισαξια ομαδα,,,,ιδρωσα για να βαλω γκολ και γενικα δε μου εδωσε την αισθηση οτι επαιζα με χαμηλης δυναμικοτητας ομαδα...αυτο το προβλημα νομιζω υπαρχει γενικα στο Fifa (εχω να παιξω απο το 13 βεβαια)κατα τ αλλα καταλαβα τις διαφορες γιατι ειχα να παιξω 2 χρονια οποτε ειμαι απο τους τυχερους!! Χαχαχα!!Λογικό στο world-class.Παντού αυτό συμβαίνει απλά πρέπει να έχεις λιώσει άπειρα για να πεις ότι θα βάλεις εύκολα γκολ!
Sonic59 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Χαχαχα!!Λογικό στο world-class.Παντού αυτό συμβαίνει απλά πρέπει να έχεις λιώσει άπειρα για να πεις ότι θα βάλεις εύκολα γκολ!Τ Αντε αυτο το καταλαβαινω...αλλα το να σε κανουν χαβαλε με πασες αλλα τικι τακα και να μη μπορω να τους κλεψω τη μπαλα εκτος αν κανουν λαθος κοντρολ και κλεψω....και γενικα στο world class ολες υπερομαδες λες και ειναι...στο professional ειναι ψιλοευκολο...οποτε θελει λιωσιμο για world class!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα