Προς το περιεχόμενο

FIFA 16 [Xbox One][PS4][Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγω αν ειχα κατι και το πουλουσα και ειχα το μονοπώλιο τα ιδια θα εκανα.Σιγα μην ασχολουνται 1 χρονο με το επομενο φιφα.Εδώ οι φωστήρες μετα απο πολύ σκέψη θέλησαν να λανσαρουν τις γυναικείες ομαδες στο fifa 16 σαν κατι το καινουργιο.Δεν υπαρχει σωτηρια.......Εδω παιζει εκατονταδες χιλιάδες κόσμος pro clubs και το μόνο που αλλαξαν είναι οτι προσθεσαν γενια και μαλλιά στους παικτες και παπουτσια.Μόνοι τους παιζουν μπαλα και δεν επενδυουν άλλο στο προιόν.

Για μενα θα έπρεπε το καθε mode του παιχνιδιου να είναι άρτιο και καθε ομαδα της ΕΑ να δουλευει χωριστα το καθε mode και να τα πουλουσαν ως ξεχωριστα dlcs επί πληρωμη.Θέλεις κυριε να παιξεις pro clubs? Θα το πληρώσεις ξεχωριστά αλλα θα παιζεις σαν ανθρωπος.

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...ας μην τους βάζουμε ιδέες. :)

:-D  :-D  Ας ήταν όπως έπρεπε καθε Mode του παιχνιδιου και ας το πλήρωνα παραπάνω.

Δημοσ.

Το bug του Tournament είναι επιεικώς τραγικό πάντως και χιλιογραμμένο στα φόρα του εξωτερικού. Απορώ γιατί δεν το έχουν φτιάξει τόσο καιρό.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

το bug με τις κάμερες το έχει προσέξει κανείς;

Βάζοντας custom zoom και height δεν αλλάζει ποτέ.

Μόνο οταν επιλέξεις να παίζει μόνη της η CPU και μπείς settings αλλάζει αλλά μετά δεν το κρατάει.

Εχω την digital έκδοση εαν παίζει κάποιο ρόλο στο XONE

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εχοντας ολοκληρωσει 25 σεζον στο online FUT (ps4) εχω να πω οτι το παιχνιδι ειναι επιεικως γελοιο. Το κυριοτεροτου προβλημα ειναι οτι ΔΕ διασκεδαζεις. Γινονται πραγματα ακατανοητα, δε ξερω απο που να αρχισω και που να τελειωσω. Και μιλαμε οτι στο 14 και 15 δεν ημουν ο τοπ αλλα ειχα φτασει στη division 2 και τις 2 φορες ειχα χασει την ανοδο για 1 βαθμο. Φετος εχω φτασει ως την 3 μεν, αλλα το εκανα μεσα σε 8 σεζον. Και ξαφνικα αντι να βελτιωνομαι στο παιχνιδι, γινομαι χειροτερος. Πλεον εχω κατρακυλισει στην 6 κι ακομα κι εκει χανω απο οποιον φοραει παπουτσια.

Το κυριοτερο προβλημα που βρισκω ειναι η αμυνα. Ως καποιος που εχω μαθει και συνηθισει να παιζω μονος μου την αμυνα, βλεπω οτι η λυση λεει φετος ειναι να γινεται αυτοματη η αμυνα απο το ΑΙ και να παιρνεις εναν περιφεριακο παικτη για καλυψη. Αυτο ειναι επιεικως απαραδεκτο για παιχνιδι του 2016. Υποτιθεται παιζει ο καθενας με τα skills που διαθετει, οχι να το αφηνω στο ΑΙ. Το αναποδο ισχυει για την επιθεση, αφου οταν ο αλλος παιζει μονιμως στο αυτοματο χανεται ο ανθρωπινος παραγοντας, οι ικανοτητες, η εκπληξη, η τυχη, και παλευεις ματαια παλι με το ΑΙ που αν δεν αναπτυξεις ιδιαιτερες τριπλες, με ενα aggressive interceptions κοβονται τα παντα. Ταυτοχρονα λογω αυτου εχει εξαληφθει εντελως η through μπαλια (παιχνιδι που εκανα κι εξακολουθω να κανω-ματαια πια- με τη σεσουλα). Κυριολεκτικα σχεδον αχρηστη πια.

Να μη μιλησω για το pace. Οκ να το μειωσουν για να μην ειναι θεοι οι παικτες που τρεχουν. Αλλα οκ, καταφερνεις και βγαζεις παικτη που φευγει μονος του. Δεν πα να εχει 96 pace οπως ο Aubameyang? Ο αμυντικος και 60 να εχει, και ακομα χαμηλοτερα θα τον φτασει για την πλακα του και θα τον κοψει ακομα κι αν ειναι 5 μετρα πισω.
Τελος η χρησιμοποιηση του L2 κατα βουληση με τρελαινει. Οποτε εχω εγω τη μπαλα με διαλυουν στο ξυλο και μου παιρνουν τη μπαλα και δε σφυριζεται τιποτα. Οταν παω να κοψω εγω με τον ιδιο τροπο, ειτε ο αντιπαλος ξανα με αφηνει πισω(πχ στα τετ-α-τετ που λεγαμε), ειτε απλα τον ακουμπαω και σφυριζει φαουλ ξανα και ξανα και ξανα. Ειναι τραγικη αυτη η κατασταση.
Και δε θα μιλησω καν για το scripting το οποιο βεβαια υπηρχε και στα προηγουμενα.

Το μονο mode που πραγματικα γουσταρω ειναι οι co-op seasons, οπου πραγματικα εκει παιζουμε ομορφα και περναω καλα. Θεωρω οτι αυτο συμβαινει επειδη ειναι 2v2 και αρα οι ΑΙ αυτοματοποιησεις εξαλειφονται. Εκει μαλιστα, και παιζεις ωραιο ποδοσφαιρο, και οι αντιπαλοι ειτε εχουν skill στην αμυνα και στην επιθεση, ειτε δεν εχουν, δεν κρινεται το παιχνιδι απο αυτοματα κουμπακια. Αι σιχτιρι πια.

Πραγματικα δε μπορω να απολαυσω αυτο το παιχνιδι, μου εχουν σπασει τα νευρα σε υπερθετικο βαθμο, θελω να σταματησω, αλλα μου ειναι δυσκολο γιατι μια ζωη ειμαι κολλημενος με τα ποδοσφαιρακια, και βασικα το ps4 το πηρα γι'αυτον ακριβως το λογο (τα προηγουμενα τα επαιζα στο pc). Τραγελαφος και ημαρτον, απελπισια... :(

• Like 1
Δημοσ.

Προς γνώση και συμμόρφωση για του χρόνου όλα αυτά. Αν και εμένα ούτε του χρόνου με βλέπω να αγοράζω, φέτος μια χαρά την έβγαλα με τόσα παιχνιδάκια και δεν έχασα τα λεφτά, την ώρα και, κυρίως, την ψυχραιμία μου με το Fifa.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικα φετος απαραδεκτο ειδικα στο online fut lag τρελλο και οι τυποι περα βρεχει δεν κανουν τιποτα ...του χρονου μας τελειωσε το fifa για μενα τουλαχιστο συν οτι αλλο παιχνιδι παιζεις στο demo και αλλο γινεται μετα απο 5 patch μου θελανε κ simulation τρομαρα τους εδω καθε φορα οι παικτες παιζουν σαν μεθυσμενοι ααα και το αλλο που οταν παιζεις online στην εδρα σ πρεπει να σου βγουν τα χερια καθως οι παικτες δεν κουνιουνται και οτ;ν παιζεις εκτος τρεχουν σαν να μην υπαρχει αυριο

Δημοσ.

Ε όταν συνεχίζουν να βγάζουν τρελα λεφτά από το FUT (1 δις) τι να τους νοιάξει να φτιάξουν το gameplay και τους server τους. Η ΕΑ δυστυχώς έχει λοξοδρομήσει για τα καλά τα τελευταία 2-3 χρόνια.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου πηρε τρελο καιρο, αλλα επιτελους μπορω να πω οτι εμαθα το gameplay. Πολυ ζορικο. Τουλαχιστον καταφερα να ανεβω στη division 2 και να παραμεινω σε αυτη για τουλαχιστον μια χρονια, πραγμα που ηταν ο μεγαλος στοχος μου εξαρχης. Αν ερθει ποτε ανοδος στην 1 καλοδεχουμενη σιγουρα, αλλα ειναι πολυ δυσκολο. Το παιχνιδι ειναι τρομερα απαιτητικο, και ακομα κι αν τελεια να προσπαθεις να τα κανεις ολα, ανετα μπορει να γινει βλακεια στην αμυνα απεναντι σε εναν καλο και επιμονο αντιπαλο, οπως και συχνα καποιες κρισιμες λαθος πασες ειναι πολυ εκνευριστικες.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά όποιος ενδιαφέρεται για πρωταθλήματα online με έλληνες στο ps4, μόνο manual όμως, έχει φτιαχτεί μια καλή κοινότητα από καμιά 50αρια άτομα και παίζουμε σουπερ manual πρωταθλήματα με συλλόγους/εθνικές, με divisions, υποβιβασμούς κλπ! Οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm για να τον βάλουμε στα group του facebook!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μονο mode που πραγματικα γουσταρω ειναι οι co-op seasons, οπου πραγματικα εκει παιζουμε ομορφα και περναω καλα.

Eμεις πιστευουμε (με τον φιλο που παιζουμε co op και φιλικα) οτι το φιφα ειναι η χαρα των τσιτερς!

Σε ολα τα modes.

Ακομα και στο co op πεφτουμε σε αντιπαλους που κατι κανουν και ριχνουν το σταμινα σχεδον απ ολους τους παιχτες μας.

Ετσι εμεις σερνομαστε και εκεινοι σκοραρουν ανενοχλητοι σε αρκετα ματς.

Σιγουρα δεν ειναι ολα τα ματς ονλαιν ετσι αλλα τι να το κανεις...

υγ ενα ΤΙΠ για οσους παιζουν UT (μου το ειπανε και μενα προσφατα-δεν το γνωριζα)...οι παιχτες που αγοραζετε να κοιταζετε να εχουν παιξει καλα σε σας (κλικαροντας πανω στον παιχτη μεσα στο παιχνιδι σου βγαζει καποια στατιστικα, εκει που λεει other clubs/your club. Aγορασα με αυτο το σκεπτικο καποιους παιχτες που εκαναν ΤΡΕΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, πηραν ματς μονοι τους. Βεβαι η τιμη τους ειναι ΠΑΝΤΑ τσιμπιμενη και μπορεις να τους εντοπισεις απο τα πολλα συμβολαια που εχουν.  B) )

Επεξ/σία από Platini_Athens

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...