Προς το περιεχόμενο

FIFA 16 [Xbox One][PS4][Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε offline tournament των 20 ομάδων που θα έπρεπε να έχει 38 αγωνιστικές, μου το έληξε την 37η! WTF?

Edit: Βάζω Primera Division, και αγνοεί εντελώς την 1η αγωνιστική! Ξεκινάει το πρωτάθλημα από την 2η. Στο τέλος του πρωταθλήματος, αν πας να δεις τα αποτελέσματά σου φαίνεται ότι στην 1η αγωνιστική δεν έγινε κανένα παιχνίδι...

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίζω πρωτάθλημα , στο κουτακι kick off οταν παταω μου δειχνει τον επομενο αγωνα με την αντιπαλη ομαδα οπως πρεπει, στο κατω κουτακι μου εχει την ομοδα που επαιξα στην Προηγούμενη αγωνιστική, ειναι ξανα σαν να μην Έπαιξα ποτέ

Δημοσ.

Χαχαχα σιγα σιγα εχει ξεκινησει και ο αδερφος μου να παιζει και για να μη παιρνουμε 2ο pc αν και με συμφερει γιατι θα του δωσω το δικο μου (που ειναι σχετικα δυνατο) και θα παρω δυνατοτερο. Λεμε για κονσολα ωστε να μεταφερεται και να παιζω και εκει κανα seasons να δω τι σκαμπαζω για αυτο ρωταω που εχει περισσοτερο κοσμο. Αν και για μενα x1 χειριστηριο>>>> ps4 χειριστηριο.

Δημοσ.

Στο ps4 εχει τριπλασιο κόσμο περιπου.

Επίσης ειναι τελειως αλλο παιχνιδι το Online.Σπάνια θα λαγκαρεις σε αντιθεση με το xbox που το slow down παει συννεφο.

Υ.Γ. Οποιος θέλει ναι παιξουμε pro clubs σε ανταγωνιστικο επιπεδο στο PS4 και σε ξενα τουρνουα ας επικοινωνησει μαζι μου

PSN id : IIZATARA10II

Δημοσ.

Παίζω πρωτάθλημα , στο κουτακι kick off οταν παταω μου δειχνει τον επομενο αγωνα με την αντιπαλη ομαδα οπως πρεπει, στο κατω κουτακι μου εχει την ομοδα που επαιξα στην Προηγούμενη αγωνιστική, ειναι ξανα σαν να μην Έπαιξα ποτέ

εμενα στο πρωταθλημα βελγιου,πηρα πρωταθλημα με 20 ποντους διαφορα(πριν τα πλει οφ ημουν ακομα και 30βαθμους μπροστα) και δεν εδειξε ποτε απονομη,ουτε καν εβαλε εικονα πως πηρα πρωταθλημα ή δεν μου μετρησε το πρωταθλημα στους τιτλους μου σαν manager..

δηλαδη ηταν σα να μην το κατεκτησα!

γενικως,ειναι γεματο bugs το παιχνιδι αλλα οκ..παλευεται.

Στο ps4 εχει τριπλασιο κόσμο περιπου.

Επίσης ειναι τελειως αλλο παιχνιδι το Online.Σπάνια θα λαγκαρεις σε αντιθεση με το xbox που το slow down παει συννεφο.

Υ.Γ. Οποιος θέλει ναι παιξουμε pro clubs σε ανταγωνιστικο επιπεδο στο PS4 και σε ξενα τουρνουα ας επικοινωνησει μαζι μου

PSN id : IIZATARA10II

το παρατησες το ΟΝΕ?

νομιζω εκει επαιζες..

Δημοσ.

ναι αδελφε μου δεν παλευεται το lag ειναι απο αλλο πλανητη.ειδικοτερα φετος που επαιζα σε ξενα πρωταθληματα ειδα κι επαθα.τραγωδια .πηρα το ps4 και βρηκα την υγεια μου.3 ταχυτητες πανω σε ολα απο τα μενου μεχρι το online .

Και οταν λέω lag δεν εννοω τα lag spikes και τα σπασιματα γενικοτερα.μιλαω για το slow down που για να στριψει ο παικτης θελει 1 -2 sec.

Δημοσ.

ναι αδελφε μου δεν παλευεται το lag ειναι απο αλλο πλανητη.ειδικοτερα φετος που επαιζα σε ξενα πρωταθληματα ειδα κι επαθα.τραγωδια .πηρα το ps4 και βρηκα την υγεια μου.3 ταχυτητες πανω σε ολα απο τα μενου μεχρι το online .

Και οταν λέω lag δεν εννοω τα lag spikes και τα σπασιματα γενικοτερα.μιλαω για το slow down που για να στριψει ο παικτης θελει 1 -2 sec.

και στα γραφικα?ειδες καποια διαφορα φιλε etf13?

Δημοσ.

H διαφορα δεν ειναι τραγικη αλλα ειναι πιο καθαρα τουλαχιστον στα δικα μου ματια ειναι ρε παιδι μου σαν να παιζεις σε ενα πιο δυνατο μηχανημα αν καταλαβαινεις τι εννοω ειναι πιο smooth.Και στο λεω εγω που ειμαι fun του xbox

• Like 1
Δημοσ.

εμενα στο πρωταθλημα βελγιου,πηρα πρωταθλημα με 20 ποντους διαφορα(πριν τα πλει οφ ημουν ακομα και 30βαθμους μπροστα) και δεν εδειξε ποτε απονομη,ουτε καν εβαλε εικονα πως πηρα πρωταθλημα ή δεν μου μετρησε το πρωταθλημα στους τιτλους μου σαν manager..

δηλαδη ηταν σα να μην το κατεκτησα!

γενικως,ειναι γεματο bugs το παιχνιδι αλλα οκ..παλευεται.

Όπως έγραψα και παραπάνω, είναι πιθανό να μην έπαιξες ποτέ την 1η αγωνιστική. Εγώ έβαλα Primera, τερμάτισα πρώτος αλλά ούτε απονομή, ούτε τίποτα και μετά που ψάχνομαι στα μενού βλέπω ότι τελείωσε η σεζόν με 37 αγώνες αντί για 38 και η 1η αγωνιστική δεν είχε παιχτεί για καμία ομάδα..!

Δημοσ.

Όπως έγραψα και παραπάνω, είναι πιθανό να μην έπαιξες ποτέ την 1η αγωνιστική. Εγώ έβαλα Primera, τερμάτισα πρώτος αλλά ούτε απονομή, ούτε τίποτα και μετά που ψάχνομαι στα μενού βλέπω ότι τελείωσε η σεζόν με 37 αγώνες αντί για 38 και η 1η αγωνιστική δεν είχε παιχτεί για καμία ομάδα..!

χαχαχα αθανατη ΕΑ.Οσο πουλάει το παιχνιδι και όσο δεν υπαρχει ανταγωνισμός δεν θα ασχολείται με "λεπτομέρειες".Καθε χρονο και χειροτερα ειναι η αλήθεια

Δημοσ.

αυτο θα εγινε φιλε!

με αφησε εντελως βλακα!!

τζαμπα παλευα και τελικα οχι μονο δεν μου εδειξε την απονομη αλλα ουτε καν μου τον εβαλε στους τιτλους!

χαχαχα αθανατη ΕΑ.Οσο πουλάει το παιχνιδι και όσο δεν υπαρχει ανταγωνισμός δεν θα ασχολείται με "λεπτομέρειες".Καθε χρονο και χειροτερα ειναι η αλήθεια

ετσι φιλε!ενω θα μπορουσαν να κανουν παπαδες αλλα αφου πουλανε,αδιαφορουν!

και δε λεω μονο σε σημαντικες λεπτομερειες οπως αυτη που ανεφερα ή οπως η διαιτησια αλλα και στα γυρω γυρω..

ας πουμε,στο wc 2014 ειχαν πανηγυρισμους οπαδων στην πλατεια...οταν εμπαινε καποιο γκολ για παραδειγμα.

στα απλα φιφα μια ζωη εχουμε τις ιδιες απονομες...απλα σηκωνεις μια κουπα,γινεται η απονομη και τελος..

δεν δινουν βαση στα γυρω γυρω..

πχ ας εβαζαν μετα την απονομη cut scenes οπου θα γινεται η γνωστη καθιερωμενη παρελαση με ανοιχτο πουλμαν και τους ποδοσφαιριστες με το CL επανω σε αυτο..

Θελω να πω,ας εκαναν κατι διαφορετικο..Ας εδιναν βαση και στα γυρω γυρω..

1 χρονο δουλευουν το παιχνιδι και τελικα βγαζουν ενα μεγαλο update του προηγουμενου!ελεος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...