skepasti21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Χαιρετω! Μολις ολοκληρωσα την εγκατασταση των win 8.1 pro στο λαπτοπ και παρατηρησα διαφορες οσων αφορα στο μενου της εναρξης.... σας παραθετω φωτο για του λογου του αληθές.... Αυτή εδώ είναι από το pc μου και αυτή εδώ είναι από το λαπτοπ...πως γινεται αυτό?????
.::NikoS::. Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μηπως στο ενα μπηκες απο αλλο microsoft account και τραβηξε απο καποιο προηγουμενο backup τις ρυθμισεις;
skepasti21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μηπως στο ενα μπηκες απο αλλο microsoft account και τραβηξε απο καποιο προηγουμενο backup τις ρυθμισεις; όχι φιλε μου, το θεμα είναι ότι στο λαπτοπ δεν εβαλα τα στοιχεια μου από το windows live
selianx Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Χρειάζεται update μέσω του windows update το laptop. Αν δε κάνω λάθος, κάνοντας ένα ~800MB που λέγετε Update1, θα γίνει σα του desktop.
skepasti21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Χρειάζεται update μέσω του windows update το laptop. Αν δε κάνω λάθος, κάνοντας ένα ~800MB που λέγετε Update1, θα γίνει σα του desktop. ειχες δικιο! τα αλλα τα ''στοιχεια'' που εχει το λαπτοπ...καιρος χρηματιστηριο....γιατι δεν τα ειχε βγαλει το desktop μου?
selianx Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Το γιατί δε το ξέρω, αλλά μπορείς να τα κατεβάσεις μέσω του store.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα