jk_bartender Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Καλημερα,προσπαθω να κανω αντιγραφο ασφαλειας σε εξωτερικο σκληρο (adata hv620-465gb) καινουριο και βγαζει το παρακατω μηνυμα στην φωτο.....δοκιμασα τα παντα απο φορμαρισμα μεσο command prompt με τριτο προγραμμα να το κανω NFTS εγινε κανονικα των εκανα σκληρο φορμαρισμα και ξανα εγκατασταση και ξανα NFTS εγινε και παλι αλλα το προβλημα παραμενει δοκιμασα και δευτερο σκληρο και βγαζει το ιδιο μηνυμα αρα δεν ειναι θεμα σκληρου ειμαι απο φορματ και ξαναστισιμω σε καινοθριο λαπτοπ καμια ιδεα?????
TheELF Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Αφού σου το λέει «δεν είναι έγκυρος επειδή δεν περιλαμβάνεται σε σταθερή μονάδα δίσκου»
jk_bartender Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Αφού σου το λέει «δεν είναι έγκυρος επειδή δεν περιλαμβάνεται σε σταθερή μονάδα δίσκου που σημαίνει τι αυτο??ολοι δηλαδη κανουν bakc up ολος ο πλανητης δηλαδη σε σταθερη μοναδα το κανει???βασικα δεν γινεται αυτο κανεις back up υποτιθεται την σταθερη μοναδα δεν σε πιανω αδερφε
tsakonas Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δημιουργίας ειδωλου είναι για πέταμα. Υπάρχουν πολλά δωρεάν που κάνουν αυτό που θέλεις
MrSeanKon Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Mπορείς να κοιτάξεις εδώ για διάφορα τζαμπέ προγράμματα.
darkdragon Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Για αρχή κάνε ένα έλεγχο των windows από τη γραμμή εντολών με δικαίωμα διαχειριστή. Πάνω κάτω ένα τέταρτο κάνει. Γράψε sfc /scannow με το κενό ενδιάμεσα.
MrSeanKon Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Επειδή τα έχω παρατήσει σχεδόν όλα από καιρό, η εντολή αυτή δεν είναι παρόμοια με την chkdsk? Την οποία ως ξέρω από το MSDOS έλεγχε το δίσκο για σφάλματα κλπ.....
darkdragon Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δεν είμαι ειδικός αυτό που ξέρω για την sfc είναι ότι ελέγχει την ακεραιότητα του λειτουργικού και αν μπορεί αποκαθιστά τις οποίες αλλοιώσεις η συγκεκριμένη που έχω γράψει στο παραπάνω μου σχόλιο. Για να δεις όλα τα ορίσματα της αν το λέω σωστά γράψε sfc και πάτησε enter και θα δεις τι κάνει το κάθε όρισμα, πάντα με δικαίωμα διαχειριστή (δεξί κλικ και κατάλληλη επιλογή). Από την απάντηση θα καταλάβεις αν υπάρχει πρόβλημα στο λειτουργικό και τι έκανε η εντολή. Υπάρχει περίπτωση να μη μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα που διαπίστωσε τότε πρέπει να τρέξεις άλλη εντολή την dism αν θυμάμαι καλά η οποία αναλόγως το όρισμα λειτουργεί με πρόσβαση στο διαδίκτυο (Microsoft) είτε με το δισκάκι των windows που έχεις δηλαδή χρειάζεται αρχεία που δεν μπορεί να βρει στα αρχεία του os του υπολογιστή και γιαυτό χρειάζεται πρόσβαση κατά προτίμηση διαδικτυακά είτε στο dvd των windows. Αυτή που έγραψες όπως καταλαβαίνεις κάνει κάτι άλλο δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου! Μέχρι τώρα σε περίπου 5 φορές που έχω τρέξει την sfc σε διαφορετικούς υπολογιστές δεν έχω αντιμετώπιση πρόβλημα. Δες το αποτέλεσμα και ανάλογα θα βρω και θα γράψω την εντολή ολοκληρωμένη αν την χρειαστείς. Θα είμαι εκτός σταθερού υπολογιστή μέχρι τα μέσα της επόμενης βδομάδας και ίσως απαντήσω με λίγη καθυστέρηση αλλά ok. Όλο αυτό για την περίπτωση που το πρόβλημα με το back up έχει τη ρίζα του στο λειτουργικό σύστημα, πρόβλημα για τα δεδομένα από την μέχρι τώρα εμπειρία μου και αναγνώσματα στο διαδίκτυο δεν υφίσταται. Αν σου βρει κάτι don't panic! Ελπίζω να βγουν σωστά αυτά που έγραψα από το κινητό μου!
Euclides Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Το πρόγραμμα της Microsoft για δημιουργία Image, λειτουργεί μόνο σε σταθερούς δίσκους. Αν θέλεις να κάνεις αντίγραφο σε USB δίσκο, θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις το AOMEI Backuper. http://www.backup-utility.com/free-backup-software.html
darkdragon Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Όλο και κάτι μαθαίνεις, αυτόν τον περιορισμό με το image δεν το γνώριζα. 1
jk_bartender Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 λοιπον ελατε να τα παρουμε απο την αρχη μου λετε δηλαδη πως τα win 8.1 δεν μπορουν να κανουν back up σε λαπτοπ και να το βγαλεις σε εξωτερικο σκληρο?????δευτερον εκανα αυτο που ειπατε και εβγαλε αυτο στην εικονα τωρα τι κανω???
darkdragon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Dism /online /cleanup-image /restore-health Καλημέρα πάλι με την ίδια διαδικασία θα τρέξεις το παραπάνω script και από την απάντηση θα καταλάβεις αν η αποκατάσταση πέτυχε. Αν είναι εντάξει θα τρέξεις για ακόμα μια φορά την εντολή με το sfc για επιβεβαίωση. Περιττό να πω ότι ο υπολογιστής πρέπει να είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο για να πάρει τα "σωστά" αρχεία. Αυτό θα πάρει παραπάνω χρόνο από το πρώτο βήμα που έκανε με την SFC. Να μη λειτουργεί άλλο πρόγραμμα ταυτόχρονα δεν αναφέρομαι στο antivirus! Συμπληρωματικά να πω ότι δεν είναι και τίποτα το σοβαρό να ξέρεις ότι τα windows 8 προσπαθούν μόνα τους να διορθώσουν τα κατεστραμμένα αρχεία.
jk_bartender Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2015 από jk_bartender
darkdragon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ναι συμβαίνουν αυτά τα περίεργα, έχεις κάνει επανεκκίνηση αν όχι κάνε και μετά από 10 λεπτά τρέξε τη sfc /scannow πάλι, μερικές φορές είναι διορθωμένο το αρχείο βλέπω ότι έφτασε στο 100% η προσπάθεια με το dism. Κάνε το κόπο και ενημέρωσε. Όπως έχω γράψει δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αλλά γιατί να μη επιδιορθωθούν με χειροκίνητο τρόπο τα κατεστραμμένα αρχεία. Τώρα τα windows από τα 8 και πάνω μάλλον και στα 10 προσπαθούν αυτόματα να κάνουν την επιδιόρθωση γιαυτό δεν λειτουργεί η dism όπως θα "έπρεπε" σε όλες τις περιπτώσεις. Άλλη επιλογή είναι με το Windows power shell αντί της γραμμής εντολών πάλι με τη dism (με διαφορετική σύνταξη αλλά δεν τη θυμάμαι αυτή τη στιγμή) και αυτή θα ακολουθήσεις αν δεν έχει ήδη διορθωθεί. Το σφάλμα αυτό 0x800f0906 βλέπω το συσχετίζει με το net framework 3.5 όπως διαβάζω ίσως χρειαστεί να κάνεις επανεγκατάστασή του σαν τελική επιλογή για να ολοκληρωθεί κανονικά το dism αλλά μπορείς και να το αφήσεις έτσι και να κάνεις τη κίνηση όταν σου βγάλει το λειτουργικό ειδοποίηση. Επαναλαμβάνω δεν υπάρχει λόγος πανικού λειτουργούν πάρα πολλά συστήματα εκεί έξω με αρχεία σε τέτοια κατάσταση.
jk_bartender Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 μπα αδερφε το ιδιο μηνυμα μου εβγαλε παραπανω που εχω οχι στην δευτερη φωτο στην πρωτη!!!!ευχαριστω κιολας που ασχολείσαι!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα