doken1313 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Καλημέρα σε όλους. Δεν ξέρω αν το κάνω post στο σωστό topic άλλα έχω ένα περίεργο θέμα και χρειάζομαι λίγη βοήθεια καθώς πρώτη φορά συναντώ κατι τέτοιο. Πρόκειται για ένα java project, έναν gameserver emulator (το παιχνίδι είναι το lineage2). Αυτο που συμβαίνει είναι το εξής. Ότι αλλαγή και να κάνω στον κώδικα τις τελευταίες ημέρες (κάνω τις αλλαγές μου στα java με το eclipse --> compile --> και ανεβάζω τα καινούρια .jar) δεν μπορώ να την δω. Σαν να υπάρχει κάποιο cached version των libs μου και τα καινούρια δεν τα λαμβάνει καν υπόψην. Δοκίμασα να μεταφέρω όλα τα αρχεία και την database μου σε ένα άλλο host κσι εκεί βλέπω τις αλλαγές μου κανονικά. Το λειτουργικό μου (εκεί που έχω το πρόβλημα) είναι Ubuntu Server 14.10 "Utopic Unicorn" . Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά γιατί θα σπάσω το κεφάλι μου; Και τα 2 λειτουργικά έχουν το ίδιο version java, και τα 2 τρέχουν ubuntu server (το ένα 12.04 και το άλλο 14.10 με updates κλειστά). Επαναλαμβάνω αυτό συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες. Έχω ξανακάνει αλλαγές στο παρελθόν και γίνοντουσαν κανονικά! Ο server είναι hosted στην OVH (έχω ανοιξει ήδη ticket και εκεί)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα