xarabalos teli Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 γεια σας, σκευτομαι να αγορασο το lenovo k3 note απο εξοτερικο και θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο καλο και εμπιστο σιτε
Masma Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 To πηρε φιλος μου προσφατα απο το minideal και ολα ηταν μια χαρα του ηρθε σε 22 μερες περιπου. Το μονο θεμα που ειχε ειναι οτι το κινητο ειχε μεσα καποιες κινεζικες εγαρμογες οποτε πρεπει να το ξεκαθαρισεις να μην εχει καθολου..... Αλλο εμπιστο site ειναι και το vikcmail οποτε κοιταξε και απο εκει. Παντως απο το κινητο ειναι πολυ ευχαριστημενος!
enidreiogmx Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Βλέπω και τα δύο το έχουν στα 169.99$, ενώ στο reportspam το έχουν στα 168.99$ με το κουπονάκι CICK3 που έχουνε. Καλό κινητό είναι, από πολύ αξιόπιστη εταιρεία, λίγο η μπαταρία του να ήταν μεγαλύτερη θα ήταν super!
xarabalos teli Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 πως μπορώ να πάρω κουπόνι? παρατήρησα ότι στο coolicol έχουν φωτογραφία το κινητού μαζί με το lemon
enidreiogmx Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 πως μπορώ να πάρω κουπόνι? Κάνοντας την παραγγελία, θα δεις κάπου ένα πλαίσιο να γράψεις το κουπόνι που σου γράφω. Το γράφεις και αυτόματα περνιέται η μείωση. Υπόψιν αγορές κάνουμε μόνο με Paypal.
enidreiogmx Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 δεν καταλαβαίνω 1. Πατάς στο λινκ που δίνω 2. Πατάς add to cart 3. Πατάς τώρα το Checkout (εδώ μπορεί να σου ζητήσει να κάνεις εγγραφή στο site. Αφού συμπληρώσεις σωστά τα στοιχεία σου, γιατί αυτά θα χρησιμοποιήσει για να σου στείλει το τηλέφωνο, θα σε φέρει στην σελίδα που βλέπεις στην φωτό) 4. Συμπληρώνουμε τον κωδικό στο αντίστοιχο πλαίσιο όπως φαίνεται και πατάμε Apply και πήραμε την έκπτωση 5. Συμπληρώνουμε/επιλέγουμε ότι άλλο χρειάζεται και πατάμε στο τέλος για την πληρωμή, στο κάτω μέρος της σελίδας (Proceed to Checkout). 6. Πληρώνουμε και τώρα περιμένουμε να μας έρθει το κινητό σε 15-20 ημέρες...Καλορίζικο!
xarabalos teli Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 ευχαριστώ πάρα πολύ. άλλα θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει πως λειτουργεί το κουπόνι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα