stratos15 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Γειά σας,το νέο μου project με το raspberry pi Site: Στράτος 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Απλά... Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pseudonumo Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 πολύ ωραίο,λίγο θορυβώδες μόνο!φαντάζομαι λύνεται το πρόβλημα αν χρησιμοποιήσεις διαφορετικό παιχνίδι. τί αυτονομία έχει?επειδή το wifi τρώει αβέρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos15 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 πολύ ωραίο,λίγο θορυβώδες μόνο!φαντάζομαι λύνεται το πρόβλημα αν χρησιμοποιήσεις διαφορετικό παιχνίδι. τί αυτονομία έχει?επειδή το wifi τρώει αβέρτα. Είναι λίγο θορυβώδες αλλά εξαρτάται το παιχνίδι! Σχετικά με την αυτονομία των 6 ΑΑ μπαταριών, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noa113 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μπράβο φίλε, άψογο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kesmarag Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 μπράβο, πολύ καλή προσπάθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_antoni Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 κατασκοπευτικό και κίτρινο; :-P Πέρα από την πλάκα, πολύ ωραίο !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Εύγε, πάρα πολύ καλή προσπάθεια! Είσαι πολύ σωστος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Πολύ ωραίο συγχαρητήρια!Αν θέλεις ανέβασε το schematic, το .py και την εφαρμογή για να προσπαθήσει όποιος θέλει να το φτιάξει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Έτσι από περιέργεια, πόσες ανθρωποώρες σου πήρε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmhtrhs99 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Απίστευτο! Τα συγχαρητήριά μου και από μένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos15 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Έτσι από περιέργεια, πόσες ανθρωποώρες σου πήρε; Η αλήθεια είναι ότι δεν τις έχω μετρήσει αλλά ξεκίνησα τον Μάρτιο χωρίς να ασχολούμαι full-time. Όποτε είχα χρόνο έκανα την έρευνα μου και πειραματιζόμουνα ταυτόχρονα. Θέλει αυτο-πειθαρχία αλλά απόλαυσα κάθε στιγμή!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySt3R10uSs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Πολύ καλό φίλε!...Και μερικές ερωτήσεις: Ποια είναι η μέγιστη απόσταση που μπορεί να φθάσει; Πόσα έχεις πληρώσει για όόλα αυτα; Και υπάρχει κάποιος οδηγός που ακολούθησες για να το φτιαξεις ή τα ξέρεις μόνος σου από εμπειρία; Ευχαριστω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα