iordanis77 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Κανά καθάρισμα στο κουτι έχει γίνει; Εγινε απο τον κατοχο με φυσερο γιγας. Αποκλειεται να εβαζα σκονισμενο μηχανημα στο δωματιο μου Σε ίδιο πρόβλημα που είχε ο αδελφός μου οφειλόταν στο ότι δεν γείωση η πρίζα. Μόλις την έφτιαξα σταμάτησε και το πρόβλημα. Σε αυτόν συνέχεια κρασαρε και όσες φορές το είχα εγώ δούλευε μια χαρα Ναι, κατι τετοιο ειπωθηκε και πριν. Θα τσεκαριστει η πριζα.
iordanis77 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Να σημειωσω και κατι αλλο, το dvd drive εχει ενα προβληματακι. Δε βγαινει ευκολα αν πατησεις το κουμπακι του, θελει 5-6 προσπαθειες. Υπαρχει περιπτωση αυτο να προκαλει επανεκκινησεις ή παγωματα στο συστημα?
papageorge007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Απλά πες του να το βάλει σε κάποια αλλη πρίζα και να το δουλέψει για μερικές ώρες. Αν δεν κολλήσει, τοτε φταίει 99% η πρίζα, αν κολλήσει ας κοιτάξει και τις αλλες παράμετρους (τροφοδοτικό, σκληρό κλπ).
iordanis77 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Απλά πες του να το βάλει σε κάποια αλλη πρίζα και να το δουλέψει για μερικές ώρες. Αν δεν κολλήσει, τοτε φταίει 99% η πρίζα To ειπαμε αυτο, εχουν δοκιμαστει αλλες πριζες. Μπορεις να μου πεις αυτο που ρωτησα, ειναι δυνατον να επηρεαζει το dvd? To dvd εχει ασημαντο κοστος, οποτε αν υπαρχει οποιαδηποτε πιθανοτητα να φταιει αυτο σε κατι, μπορει να αντικατασταθει.
AETOLOFITIS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 βγαλε το καλωδιο τροφοδοσιας του drive ή το καλωδιο συνδεσης με την Mobo (αν ειναι sata) και δοκιμασε αν θα το ξανακανει.
iordanis77 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 βγαλε το καλωδιο τροφοδοσιας του drive ή το καλωδιο συνδεσης με την Mobo (αν ειναι sata) και δοκιμασε αν θα το ξανακανει. Επειδη δεν το κανει παντα, γιαυτο και εκανα το ερωτημα. Αρα μου λες οτι το dvd μπορει πραγματι να επηρεαζει τη σταθεροτητα του συστηματος.
Apple fanboy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Επειδη δεν το κανει παντα, γιαυτο και εκανα το ερωτημα. Αρα μου λες οτι το dvd μπορει πραγματι να επηρεαζει τη σταθεροτητα του συστηματος. οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα