azizmaiden Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Καλησπερα παιδια προσφατα αγορασα εναν νεο ssd για το λαπτοπ μου και εως τωρα ειμαι χρηστης των windows 7 δεν εχω βαλει ποτε τα 8.1 ( γιατι δεν ειχα ακουσει και τα καλυτερα για διαφορους λογους, για την ωρα περιμενω τα windows 10) Η ερωτηση μου ειναι εως οτου βγουν τα windows 10 να βαλω τα 8.1 η να συναιχισω παλι στα 7? Ειναι πιο γρηγορα τα 8.1 ποιες ειναι οι εντυπωσεις σας? ΥΓ. Δεν με νοιαζει το gaming κομματι , ειναι λαπτοπ για να κανω εργασιες για την σχολη μου κτλ. Ευχαριστω!!!
revvok Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Γενικά ναι είναι πιο γρήγορα, από κει και πέρα εξαρτάται από σένα, κι αν μπορείς να συνηθίσεις τις αλλαγές στο UI. Πάντως αν είναι να βάλεις τα 10 τέλη καλοκαιριού, κάνε αναβάθμιση μια και καλή.
SPANK Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Καλό είναι να βάλεις τα 8.1 ναι έχουν βελτιωθεί πολύ από τις αρχές με τα διάφορα updates κτλπ και εγώ προσωπικά ήμουν στην ίδια σκέψη , απο εκει και πέρα όμως εξαρτάται τι σύστημα έχεις δηλαδή αν έχεις από 2gb και πάνω μπορείς να τα βάλεις ναι αλλά με 1gb θα πηγαίνουν αρκετά αργά οπότε καλύτερα μείνε στα 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα