Nahock Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Καλημέρα παιδιά, πρόσφατα αγόρασα αυτήν την οθόνη LG 23MB35PM-B Το πρόβλημα απ' ότι φαίνεται και στις φωτό είναι στις δυο κάτω γωνίες οι οποίες είναι πιο φωτεινές από την υπόλοιπη οθόνη και μάλιστα με διαφορετικές αποχρώσεις. Με δεδομένο πως δουλεύω photoshop είναι απαγορευτική μια τέτοια οθόνη για μένα. Οπότε θα την γυρίσω πίσω. Το προϊόν παραλαμβάνεται και ελέγχεται για την διαπίστωση του αναφερόμενου από τον ΠΕΛΑΤΗ ελαττώματος. Υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί αυτά από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, θα γίνεται αντικατάσταση του είδους με όμοιο καινούριο, ή σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας με άλλο καινούργιο προϊόν αντίστοιχης ποιότητας και τιμής, άλλως σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιθυμεί αντικατάσταση, θα πραγματοποιείται επιστροφή των χρημάτων της αρχικής αγοράς στον πελάτη.Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε γίνει η αρχική πληρωμή του πελάτη προς την ΕΤΑΙΡΕΙΑ Δεν έχει περάσει ακόμα το επταήμερο οπότε δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Η ερώτησή μου λοιπόν είναι εάν έκανα καλή επιλογή στην οθόνη και μιας και θα την επιστρέψω μήπως πάρω κάποια άλλη. Δουλεύω πολύ photoshop. Στα 156 € υπάρχει κάτι άλλο που δεν έχω βρει ή θα πρέπει να πάω σε κάποιο dell όπως p2314h;
Nahock Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Διαβάζοντας για τα ips πάνελ βλέπω πως το glow effect είναι κλασσικό φαινόμενο. Μπορεί να μου το επιβεβαιώσει κάποιος; Γιατί εάν είναι έτσι τότε δεν έχει νόημα να την στείλω πίσω γιατί και άλλη να πάρω ακόμα και πολύ ακριβότερη glow θα υπάρχει.
kontrakultura Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Ακριβώς αγαπητέ φίλε... Αυτό που έχει η οθόνη σου στις γωνίες είναι το ips glow....τυπικό φαινόμενο του ips panel (ανεξαρτήτου τιμής) και ΔΕΝ είναι ελάττωμα (το backlight bleeding είναι ελάττωμα και λόγος αντικατάστασης) οπότε δεν έχει νόημα να τη στείλεις πίσω, όπως λες. Από την εμπειρία μου, επειδή τον τελευταίο μήνα κάνω έρευνα αγοράς για οθόνη για photoshop, παιχνίδια και δουλειά γραφείου, το ips glow εμφανίζεται στις περισσότερες ips οθόνες, συνήθως μόνο στις γωνίες, σε σκοτεινές σκηνές και όταν κάθεσαι ευθεία μπροστά στην οθόνη. Αν μετακινήσεις το κεφάλι σου και κοιτάξεις κάθετα το σημείο του ips glow τότε αυτό εξαφανίζεται. Το backlight bleeding είναι ορατό από όλες τις γωνίες, επεκτείνεται συνήθως στις πλαινές και πάνω-κάτω μεριές και δεν φεύγει απ'όποια γωνία και αν κοιτάξεις. Αν σε χαλάει το ips glow, πας σε ΤΝ ή AMVA panel με λίγο χειρότερα χρώματα. Προσωπικά δεν έχω καταλήξει ακόμα αν με χαλάει. Aν καταλήξω οτι δεν με χαλάει, θα πάρω την ΕΙΖΟ EV2450. Αν ναι, θα πάω σε AMVA panel... στην Dell S2440L ή στην Iiyama Prolite XB2483HSY. 1
kontrakultura Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Να π.χ. αυτό ΔΕΝ είναι baclight bleeding... http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/network/461247-dell-u2515h-25601440-33-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%83-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%B7%CF%83%CE%B7/ αναρωτιέμαι πόσοι παίρνουν ips οθόνες και ζητούν αντικατάσταση ως χαλασμένες μη γνωρίζοντας οτι είναι γενικότερο χαρακτηριστικό του panel αυτό....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα