Προς το περιεχόμενο

ASRock Q2900 ITX review

zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μάγκες  το cpu είναι δυνατό,έχει το 68% της ισχύος ενός q6600 quad core στο passmark ,δηλαδή παίζει άνετα παιχνιδάκια(απο πλευράς επεξεργαστή όχι γραφικών)

πολυ καλή παρουσίαση.

http://www.cpubenchmark.net/compare.php?cmp[]=2173&cmp[]=1038

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θερμοκρασιες του επεξεργαστη απο απορια?

καλά μην περιμένεις με 10 watt να έχει και τίποτα τρελές θερμοκρασίες,το πολύ πιστεύω 70 στην χειρότερη αλλά πάντα υποθέτοντας δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά.

Ποσο καλυτερος ειναι αυτος ο pentium σε σχεση με τον baytrail atom που εχουν τα boxakia με 100-120€ και ειναι κομπλε ετοιμα να δουλεψουν μαζι με 2gb ram?

θα προτιμούσα με κάποιο power monitor να μας έλεγες ακριβός την κατανάλωσή του.. 

4 usb ειναι λιγες ! 

θες 2 για  mouse + keyboard.. 

1 wifi αν δεν βάλεις pice

σου μένει 1 ? 

καλό review ελπίζω  να καταφέρετε να σας δώσουν και αλλα δήγματα για review

googlαρε τον επεξεργαστή που θες και γράψε δίπλα passmark και θα δεις διαφορές ,ο j2900 βγάζει 2000 περίπου.

Και καπου στα 900 ειναι ο 3735 που χρησιμοποιουν σε tablet και στα tv boxes ή minipc, οποτε εχει αρκετη διαφορα.

Η παρουσίαση ειναι πάρα πολύ καλή και η μητρική επίσης και το σημαντικότερο κατ εμέ ειναι οτι ειναι εντελώς αθόρυβη οποτε οτι πρέπει για καποιο μικρό server αν θέλεις να έχεις σπίτι και με χαμηλή κατανάλωση.

Ωστόσο θα ήτα super αν δεν σε ανάγκαζε να συνδέσεις κανονικό τροφοδοτικό που θα κάνει και θόρυβο αλλα να είχε το κλασικό dc jack και να έβαζες καποιο μετασχηματιστή , νομίζω οτι υπάρχουν τετοιες μητρικές αλλα δεν μου έρχονται τα μοντέλα τώρα

Υπάρχει και το Pico PSU αν το θές τελείως αθόρυβο.

• Like 1

Και μόνο που έιναι ASRock φτάνει για να την στέιλω στα σκουπίδια !

Οι περισσότερες μιτρικές που βλέπω για επισκευή και μου έρχονται είναι ASRock !

Ποιότητα και αντοχή στο χρόνο εντελώς απαράδεικτα !

Σε τι κουτάκια μπαίνουν αυτά?

Αυτο ειναι ενα θεμα, αν βρεις ενα κουτι οσο η μητρικη και με ελαχιστο υψος ειναι καλη φαση, μιας και μιλαμε για επεξεργαστη που δεν ζεσταινεται και θα αντεξει σε πολυ μικρο κουτι, το τροφοδοτικο ειναι εκτος κουτιου σαν laptop. Οι κινεζοι τα δουλεουν πολυ αυτα και βγαζουν ετοιμες λυσεις, εχω βρει με παλιοτερους celeron j1900 ή celeron 1037u που δεν απεχουν και πολυ στα 160-170€ και μεσα εχουν και το κουτι και το τροφοδοτικο, δισκο ή μικρο ssd και μνημες, μερικα και λειτουργικο. Οποτε να παρεις τετοια μητρικη σκετη μαλλον δεν αξιζει, αν ειναι να πας σε καποιο μεγαλο σχετικα κουτι, παρε καλυτερα εναν κανονικο pentium με m-itx μητρικη/κουτι, κανονικο psu και παει λεγοντας, αλλα και παλι κομπλε στα 160€ δεν βγαινεις, οπως επισης για σαλονι, μαλλον θα σου πεσει μεγαλος.

Με τα nuc της ιντελ και τα brixx της GB να ξεκινανε από 130€ δεν έχει νόημα αυτό το προϊόν!

O n2830 ειναι καρβουνο, καλυτερα τα boxes που πουλανε με 110€ με τον atom 3735 που ειναι και κομπλε να παιξουν, αν ειναι να κανεις οικονομια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...