Προς το περιεχόμενο

Lg g3s, HTC Desire 620 ή Sony Xperia Z

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μονο τα spects να δεις θα καταλαβεις οτι δεν υπαρχει συγκριση. Για αυτο και εχουν και διαφορα τιμης το g g2 ειναι πιο ακριβο απο το lg g3s  mini. To lg g2 ειναι πολυ καλυτερο και το μονο σιγουρα δεν υπαρχειν περιπτωση να το μετανιωσεις αν το αγορασεις. Φυσικα μπορεις να μαζεψεις αλλα 50 ευρώ και να παρεις το lg g3 που ειναι καπου στα 290-295 (εκδοση των 16 gb) η κα;τι παραπανω και να πας στα 325 ευρώ (εκδοση των 32gb).

Δημοσ.

Ποιος ο λόγος να μη πάρω το G3 που είναι και πιο καινούργιο? (πέραν του ότι το όριο που έχω θέσει είναι στις 5'')

Το g2 όμως, που είναι 5,2 είναι μικρότερο από 5 ιντσα κινητα(πχ xperia z1)

Δημοσ.

Όλοι δρόμοι οδηγούν στο G2

Σιγά σιγά καταλήγω νομίζω, 2 είναι τα διλήμματα 

g2 mini ή g3 mini?

g2 mini ή g2?
Δημοσ.

g2 mini ή g3 mini?

g2 mini ή g2?

G2 σκετο! καμια επαφη η οθονη και ο πεξεργαστης με τα mini....

Δημοσ.

g2 mini ή g3 mini?

g2 mini ή g2?

Αδερφέ σε αυτά τα χρήματα αφού μπορείς να τα δώσεις καλώς ή κακώς η αγορά δεν προσφέρει κάποια σοβαρή εναλλακτική. Μόνο αν κοιτάξεις από Κίνα μεριά, αλλά με την ισοτιμία ευρώ δολαρίου ούτε εκεί βλέπω να συμφέρει.

G2 είναι η πρώτη επιλογή για μένα, Moto G 2nd gen η 2η, και μετά το G3 mini, η μόνη περίπτωση να το βάλεις 2ο είναι αν η κάμερα είναι πολύ σημαντική και έχει λίγο καλύτερη από το Μότο. Καταλαβαίνω πως σκέφτεσαι τα 80 παραπάνω, αλλά είναι μια επένδυση που θα βγάλει τα λεφτά της, και θα το κρατήσεις για καιρό, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάποιο σοβαρό συμβιβασμό, με κορυφαία μπαταρία. Από κει και πέρα κουμάντο στην τσέπη σου εσύ κάνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...