Προς το περιεχόμενο

Lg g3s, HTC Desire 620 ή Sony Xperia Z

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Μετά από μια έρευνα για αγορά κινητού μέχρι 240 ευρώ κατέληξα στα εξής 3 μοντέλα

http://www.skroutz.gr/s/5467135/LG-G3-s-mini-8GB.html

http://www.skroutz.gr/s/6154552/HTC-Desire-620-Dual-8GB.html

http://www.skroutz.gr/s/2901687/Sony-Xperia-Z.html

Ποιό θα μου προτείνατε από τα παραπάνω? Τείνω πιο πολύ στο LG λόγω εμφάνισης κι επειδή είναι λίγο μικρότερο από τ άλλα 5ντάρια.

Αν έχετε υπόψιν ακόμα και παρεμφερή μοντέλα, ίδιων ή άλλων εταιρειών, ευχαρίστως να τα λάβω υπόψιν.

Είμαι όλος αυτιά :)

Δημοσ.

Το Xperia Z .Γιατί εκτός ότι είναι αδιάβροχο έχει μεγαλύτερη ανάλυση,περισσότερη ram 2GB (Ενώ τα άλλα δύο 1GB),έχει πάρει το lollipop,Καλή κάμερα,λεπτό και όμορφος σχεδιασμός,Ποιότητα κατασκευής .

Τώρα στα αρνητικά μπορείς να βάλεις το service της Sony,της γωνίας γωνίες θέασης που δεν είναι κακές αλλά δεν είναι και άθλιες,"λίγο" παλιό καθώς είναι μοντέλο του 2013...

Δημοσ.

Επείδη και εγώ είμαι προς αναζήτηση κινητού, σε αυτήν την τιμή που λες μου αρέσει το Z1 compact αλλά εσύ μάλλον θέλεις μεγαλύτερη οθόνη. 

Γιατί δεν κάνεις μια μικρή υπέρβαση και να πας στο Z1; Το έχει η γυναίκα μου και μου αρέσει πάρα πολύ απλά είναι μεγάλο για τα δικά μου γούστα.

Δημοσ.

Είχα το HTC και το Ζ .

100 φορές το Z. Μέχρι σήμερα το θεωρώ το πιό τίμιο κινητό που είχα (για τα λεφτά του).

Το αγόραζα ξανά και σήμερα με πολύ άνεση. (Για να είμαι ειλικρινής, δεν το άλλαξα, απλά το έσπασα καταλάθος :P )

Δημοσ.

εννοείτε g2,πολύ καλύτερο απο αυτά που κοιτάς,επίσης η οθόνη του Z είναι άθλια 

Δημοσ.

Εγω λεω το LG G2 ...εφοσον μπορεις να δωσεις 240-250ε...

Ποιος ο λόγος να μη πάρω το G3 που είναι και πιο καινούργιο? (πέραν του ότι το όριο που έχω θέσει είναι στις 5'')

Δημοσ.

Ποιος ο λόγος να μη πάρω το G3 που είναι και πιο καινούργιο? (πέραν του ότι το όριο που έχω θέσει είναι στις 5'')

μεχρι 240 δεν είπες?το g3 είναι στα 300 

Δημοσ.

Καταρχας μιλάω για το g3 s, το οποιό στο skroutz ξεκινάω κάτω από 200. Λέμε για το ίδιο μοντέλο?

Δημοσ.

G3 mini λεει το παληκάρι

Εγώ πάντως δεν θα έπερν απλεον smartphone με 1 GB μνήμη

Δες το Z1!!!

Δημοσ.

Καταρχας μιλάω για το g3 s, το οποιό στο skroutz ξεκινάω κάτω από 200. Λέμε για το ίδιο μοντέλο?

το οποίο δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το g2,δεν υπάρχει σύγκριση σε κανένα τομέα,το g2 είναι πολύ ανώτερο σε όλα,και είναι στις 5 ίντσες,μήπως εσύ τα έχεις μπερδέψει   

G3 mini λεει το παληκάρι

Εγώ πάντως δεν θα έπερν απλεον smartphone με 1 GB μνήμη

Δες το Z1!!!

επίσης άθλια οθόνη 

Δημοσ.

εσύ δηλαδή σε αυτά τα χρήματα ποιά οθόνη θεωρείς καλή αφού αυτή του Ζ1 είναι άθλια; Δεν το λέω ειρωνικά απλά ρωτάω για να μάθω :)

To G2 δεν θα το έπαιρνα μόνο και μόνο γιατί δεν μου αρέσει το πίσω πλαστικό κουμπί-καπάκι κτλπ, που το έπιασα στα χέρια μου μου φάνηκε πολύ φτηνιάρικο

Γούστα είναι αυτά

Δημοσ.

εσύ δηλαδή σε αυτά τα χρήματα ποιά οθόνη θεωρείς καλή αφού αυτή του Ζ1 είναι άθλια; Δεν το λέω ειρωνικά απλά ρωτάω για να μάθω :)

το είπα παραπανω g2 

Δημοσ.

Ναι συμφωνω και εγω lg g2 στα 250 πραγματικα δεν υπαρχει κατι  καλυτερο!(πρωην κατοχος)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...