Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.

ειχα στειλει για αναβαθμιση του λαπτοτ μου.

επειδη παιζω μουσικη με το λαπτοπ φορτωνω τα τραγουδια για αναλυση στο virtual dj και μερικα κομματια που ειναι wma μου βγαζει error και μου ανοιγει τον internet explorer και μου γραφει αυτο σε αυτη την σελιδα...:

σφαλμα μετεγκαταστασης αδειας χρησης και σε αυτο το λινκ

http://drmlicense.one.microsoft.com/pdrm/el/welcome.asp?challenge=AAEAAcg4WtH!01HFPDPmEqlaQgZcZOcSQ6ssznVN*guF!rydEW4nvE3KZwVirCcPIwoVijBJmzSFg2LH4dGeI5!ukOfX9cMHue5sXAZkw3ko52F4EmiFLQlA2UT3vkuphx6iWtcJv4qkTdDDOfWXjV3l1Wo25W7QZyz2D7Qr398rfbTNzPx7wr!gA8cIf6vfNQZ*FZv7wzMEG!AuLIRwcjEqwgR0juft!AwKRLW3bsQQ796pR2eqWnA55nfG1Nb4FuDx59MMk1!8&DRMVer=1.4&filename=file%3a%2f%2fE%3a%5cMUSIC%5cgreek+rock+kai+entexna%5c08+%ef%bf%bd+%ef%bf%bd%ef%bf%bd%ef%bf%bd%ef%bf%bd%ef%bf%bd%ef%bf%bd%ef%bf%bd%ef%bf%bd.wma&embedded=false

πρωτη φορα μου συμβαινει και εχω πολλα κομματια wma.

θελω να παιζονται οπως παλια...δοκιμασα σε virtual dj ,winamp ,windows media player.και δεν παιζουν πουθενα...

τι να κανω?

Δημοσ.

Αυτό είναι ένα πρόβλημα με τα wma. Το ότι υποστηρίζουν drm προστασία και είναι προ-ενεργοποιημένη στον wmp για rip από cd.

Ποιος έκανε το rip για αυτά τα κομμάτια; Θα έπρεπε να ανέβαζε στο ίντερνετ την άδεια χρήσης για να μπορέσεις μετά να την ξανακατεβάσεις. Αν δεν έγινε κάτι τέτοιο, τότε τα drm προστατευμένα κομμάτια σου είναι άχρηστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...