djsatos Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 καλησπερα. ειχα στειλει για αναβαθμιση του λαπτοτ μου. επειδη παιζω μουσικη με το λαπτοπ φορτωνω τα τραγουδια για αναλυση στο virtual dj και μερικα κομματια που ειναι wma μου βγαζει error και μου ανοιγει τον internet explorer και μου γραφει αυτο σε αυτη την σελιδα...: σφαλμα μετεγκαταστασης αδειας χρησης και σε αυτο το λινκ http://drmlicense.one.microsoft.com/pdrm/el/welcome.asp?challenge=AAEAAcg4WtH!01HFPDPmEqlaQgZcZOcSQ6ssznVN*guF!rydEW4nvE3KZwVirCcPIwoVijBJmzSFg2LH4dGeI5!ukOfX9cMHue5sXAZkw3ko52F4EmiFLQlA2UT3vkuphx6iWtcJv4qkTdDDOfWXjV3l1Wo25W7QZyz2D7Qr398rfbTNzPx7wr!gA8cIf6vfNQZ*FZv7wzMEG!AuLIRwcjEqwgR0juft!AwKRLW3bsQQ796pR2eqWnA55nfG1Nb4FuDx59MMk1!8&DRMVer=1.4&filename=file%3a%2f%2fE%3a%5cMUSIC%5cgreek+rock+kai+entexna%5c08+%ef%bf%bd+%ef%bf%bd%ef%bf%bd%ef%bf%bd%ef%bf%bd%ef%bf%bd%ef%bf%bd%ef%bf%bd%ef%bf%bd.wma&embedded=false πρωτη φορα μου συμβαινει και εχω πολλα κομματια wma. θελω να παιζονται οπως παλια...δοκιμασα σε virtual dj ,winamp ,windows media player.και δεν παιζουν πουθενα... τι να κανω?
MT60RS Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 το χω παθει κι εγω παλια (οταν τα ripαρα σε wma με WMP7) https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=unlock+wma+protection (δεν εχω δοκιμασει τιποτα απο αυτα)
micos000 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Αυτό είναι ένα πρόβλημα με τα wma. Το ότι υποστηρίζουν drm προστασία και είναι προ-ενεργοποιημένη στον wmp για rip από cd. Ποιος έκανε το rip για αυτά τα κομμάτια; Θα έπρεπε να ανέβαζε στο ίντερνετ την άδεια χρήσης για να μπορέσεις μετά να την ξανακατεβάσεις. Αν δεν έγινε κάτι τέτοιο, τότε τα drm προστατευμένα κομμάτια σου είναι άχρηστα.
djsatos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 θα τα σβησω και θα κατεβασω σε mp3....ευχαριστω πολυ ολους σας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα