akpe Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Χαιρετώ. Έπεσε το μάτι μου σε αυτό. Ενδιαφέρον, φαίνεται να έχει πλάκα, εννοείται πως παρά τη «χαμηλή» τιμή του (λέμε τώρα) δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρω, απλά μου γεννήθηκε η εξής (ηλίθια) απορία. Για κάτι τέτοιο χρειάζεται κάποιου είδους διπλώματος/άδειας; Πέρα από την θέληση να γραφτείς στα darwin awards δηλαδή, (το ΚΑΤ είναι μια λακούβα/πεζοδρόμιο υπόθεση), καλύπτει ο κώδικας κάτι τέτοιο;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Ετσι λεγεται αυτο το μαραφετι ? εχω βαρεθει να βλεπω κουστουματους πανω σε τετοια και να σουλατσαρουν…. Την πρωτη φορα που το ειδα, νομιζα οτι ηταν ενα χαμηλο απλο unicycle. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Που τους βλέπεις; Τι φάση, παράτησαν όλοι τα segway πριν γίνουν μόδα και ξεκίνησαν τα PESBUSW; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Οχι ρε, τα segway ειναι σταθερη αξια Οταν πηγαινω προς το κεντρο βλεπω αρκετους και στο παρκο επισης. tip: δεν μενω Ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 θελω να το παρω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Portable%20Electronic%20Self-balancing%20Unicycle%20Scooter%20Wheel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Να κουβαλάς μαζί σου 12 κιλά πράγμα, για να σε γλυτώσει από λίγο περπάτημα. Νόμπελ μαλακίας το βρίσκω. Το περπατηματάκι κάνει και καλό μαζί με όλα τα άλλα. ;p Δεν νομίζω πως χρειάζεται δίπλωμα or something πάντως, φαίνεται φτιαγμένο για να δουλεύει σε πεζοδρόμια, όχι δρόμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα