Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι 21 χρονών και στον χρόνο που διανύουμε θα έχω το δίπλωμα μου ως επαγγελματίας φωτογράφος. Το υλικό που με τραβάει είναι τα τοπία, τα ζώα και γενικά γύρο από το lifestyle. Γράφω αυτό το threat γιατί χρειάζομαι βοήθεια από web designers γύρο από το κομμάτι των gifs. Γνωρίζω πραγματικά πάάάάρα πολλά γύρο από την επεξεργασία φωτογραφιών αλλά τίποτα γύρο από τα gifs γιατί δεν μου χρειάστηκαν πουθενά μέχρι τώρα. Έχω αρχίσει κάποια social media για το φωτογραφικό μου υλικό όπως το 500px, Flickr και το Tumblr(αυτό δεν είναι πολύ καλό για φωτογραφίες αλλά μαρέσει το στήσιμο του και από παλιά είχα λογαριασμό εκεί οπότε και το κράτησα) γιαυτό και ο λόγος που θέλω το συγκεκριμένο logo. Ακόμα δεν ζητάω ένα απλό logo γιατί έχω φτιάξει ένα πολύ καλό μόνος μου. Τον μήνα αυτόν πραγματικά έχω κουραστεί να ψάχνω στο διαδίκτυο web designers όπου να μπορούν να ικανοποιήσουν το αίτημα μου. Γιαυτό πέρασα και από εδώ μήπως κάποιος καταφέρει να με βοηθήσει σε αυτό. Το gif logo θα ήθελα να μοιάζει με Link.png Site: ΑΥΤΟ σε μεγάλο βαθμό.  Ας σας περιγράψω πώς θέλω να είναι το gif logo που ψάχνω:

• Θέλω να είναι black&white minimal
  • Θα ήθελα να περιέχει την λέξη "Location54" γιατί αυτό είναι το Brand Name μου
  • Θα ήθελα να περιέχει την ημερομηνία 2015 κάπου
  • Αν μπορείτε επειδή ασχολούμαι με φωτογραφίες με Lifestyle θα ήθελα σαν κύριο σύμβολο του gif logo αυτού να έχει ένα παπιγιόν ή μια γραβάτα που να κινείται ζωηρά
  • Να είναι σε μορφή PNG
  • Να είναι σε διάσταση 500x500

Κάπως έτσι θα ήθελα να ήταν. Σας παρακαλώ αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ ας μην αγνοήσει αυτό το ποστ γιατί πραγματικά το χρειάζομαι αυτό το logo και έχω σπαταλήσει πολύ χρόνο ψάχνοντας και χωρίς κάποιος να δίνει σημασία στα ποστ μου. Θα το εκτιμούσα πάρα πολύ αν με βοηθάγατε. Εύχομαι να έχετε όλοι ένα καλό βράδυ ή μια καλή μέρα. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και το ενδιαφέρον σας. Φιλικά.

Δημοσ.

Μιας και ξέρεις από επεξεργασία φωτογραφιών,τι το καλύτερο από το να το κάνεις μόνος σου.

Πιάσε το gimp ή και το photoshop αν το κατέχεις αυτό και ψάξε για οδηγούς,έτσι θα γίνει μεν με παραπάνω κόπο αλλά θα γίνει όπως το θέλεις εσύ και όχι στο περίπου.

http://www.ghuj.com/featured-articles/how-to-make-a-fading-gif-animation.html

http://www.gimp.org/tutorials/Advanced_Animations/

Το animgif σε png λέγεται apng (animated png)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτές τις μέρες δεν έχω χρόνο γιατί άρχισα δουλειά. Εννοείτε ότι θα δοκίμαζα και μόνος αλλά δεν έχω τον χρόνο γιαυτό και ψάχνω στο διαδικτυο. 

Δημοσ.

Βρε φίλε μου αν γίνεται χωρίς πληρωμή θα ήταν καλύτερο. Αλλιώς μόνο με paysafe κάρτα η να στείλω χρήματα με ταχυδρομείο γιατί δεν έχω καμία κάρτα ακόμα. Αλλά αν μπορούσες τσάμπα θα ήταν καλύτερο. Τώρα ότι θες. 

Δημοσ.

1) Μπορώ να το αναλάβω αν θέλεις, επι πληρωμή βέβαια γιατί ούτε εσύ θα έβγαζες επαγγελματικές φωτογραφίες δωρεάν.
Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό, θα το καταλάβεις αργότερα όπου θα αναγκαστείς να συντηρήσεις εσένα και πιθανώς την οικογένεια σου από αυτό! 

2) Αν θέλεις να το προσπαθήσεις μόνος σου δες αυτό:

Αν ενδιαφέρεσαι να το αναλλάβω, μπορείς να μου στείλεις inbox για να σου δώσω μια προσφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...